İşte bunlar gibiler yüzünden ne can güvenliğimiz ne mal güvenliğimiz var,bizde yapıyoruz bazen ama ya yapmayı bileceksin kimseye bir zararın dokunmayacak yada yapmayacaksın...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BU KADARDA OLMAZ Kİ...
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: BU KADARDA OLMAZ Kİ...
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffGençlik işte işte bir musubet 40 nasihatten iyidir dedikleri bu heralde sağ çıkmışlar muhtemelen bununla kurtulduklarına dua etsinle halbu ki videoda öle ahım şahım maks felanda yok işte kendi kendilerine heyecan yapmışlar son hareket pahalıya mal olmuş...
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffGençlik işte işte bir musubet 40 nasihatten iyidir dedikleri bu heralde sağ çıkmışlar muhtemelen bununla kurtulduklarına dua etsinle halbu ki videoda öle ahım şahım maks felanda yok işte kendi kendilerine heyecan yapmışlar son hareket pahalıya mal olmuş...
Aslında attıkları makaslar kısa ve riskli makaslar ama kayıt cihazının yerinden dolayı riskli hareketler anlaşılmıyor bu arada kazayı yapan arakadaşlara bunla geçmiş olsun demekten başka bir şey söylenmez bağzen hepimiz buna benzer sürüş sitilleri sergiliyoruz Allah hepimizi korusun .
Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Ben bunlara hiç acımam arkadaş iyi olmuş fakat bunun gibiler yanında başkalarınıda götürüyorlar ona üzülüyorum ... adam ya başka araca girer yok hatalı sollama yapar karşı şeride geçer hergün örneklerini haberlerde görüyoruz... Al işte kanıt ortada emniyet bunlara ceza vermesi laızm trafik güvenligini tehlikeye attıkları için.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Kurtuldukları için kendilerini şanslı hissetmeleri qerek valla.. Hadi kendi canlarını düşünmüyolar diğer insanlardan ne istiyolar Allah korusun ya böyle bi yolda değil de caddede filan olsaydı bu kaza dknow Allah yardım etsin bunlara ne diyeyim.. Allah akıl fikir versin...
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrikendileri kaşınmış, leylek gibi clio'yla olacağı budur bu arada kazada radyonun kapanmaması fransızların ortak özelliğiymiş, herkes aynı şeyden bahsediyor[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
Yorum