Duyuru

Collapse
No announcement yet.

güzel bir uygulama manyetik park sensörü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: güzel bir uygulama manyetik park sensörü

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
    Orjinal yazı sahibi: Funkyair
    Serdar çok güzel bir uygulamaymış
    daha önce duymamıştım
    vale sağ olsun önden façasını bozdu benimkinin
    dedim ön park sensörü olsa yırtardık

ama seninki şahane ötesi olmuş

Teşekkür ederim Hakan Abi ama aracının çizilmesine üzüldüm...Sen artık ustasın...Donanımdan çok motora eğiliminiz var ama Valeo bu işin piri...Nsıl ki R.Bosch un sözünü ((Almanlar olarak) Biz daha iyisi yapana kadar, en iyisi bizim yaptığımızdır.) alıp vw kendisine mal ettiyse, valeo nun yaptığı otomatik park pilotunu da kendilerine mal etmişlerdi...

Yine Valeo nun şerit takip,hareket algılayıcı,araç kamerası ve orta şerit seyir ikazı cihazını da aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum...Bu ürünün de ismi Valeo Guideo..(ilgilenenler için)
    Valeo'nun ürünlerini inceledim de çok hoşuma gitti.
    Nereden temin ettiniz ürünleri?
    Bildiğiniz bir internet sitesi falan var mı?
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İlginize teşekkür ederim.. 1-2 donanımla aracınızı hem kişiselleştirebilir hem de değerini arttırabilirsiniz..Ayrıca aracınızı daha çok sevdiriyor..Bu da, aracınıza hep daha fazlasını vermenize sebep oluyor

Şerit takip sistemini özel olarak yurt dışından aldım..Park sensörünü, tedarikçi bir firmadan..Bir de far sensörü var valeo nun..Onu da yine aynı firmadan aldım..Firma yerli... otocity.com...Siteye göz attığınızda valeo ya ait ürünleri görebilirsiniz...
      İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
        İlginize teşekkür ederim.. 1-2 donanımla aracınızı hem kişiselleştirebilir hem de değerini arttırabilirsiniz..Ayrıca aracınızı daha çok sevdiriyor..Bu da, aracınıza hep daha fazlasını vermenize sebep oluyor

Şerit takip sistemini özel olarak yurt dışından aldım..Park sensörünü, tedarikçi bir firmadan..Bir de far sensörü var valeo nun..Onu da yine aynı firmadan aldım..Firma yerli... otocity.com...Siteye göz attığınızda valeo ya ait ürünleri görebilirsiniz...
        çok güzel bi uygulama kardesimm.. bi ara ani frenlerde 3kere hızlı yanıp sönen fren lambası... direksiyon ısıtması... gibi uygulamalardan bahsetmiştin onlarıda yaptınmı.. aracını sevmek zaman harcamak ve uğraşmak güzel şeyy..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Teşekkür ederim Murat Abi pray evet, onları da hallettim..Güzel oldu.. 3. Stop lambasına bağladım devreyi.. 2 sn içinde hızlı hızlı yanıp sönüyor...Sonra sabit yanıyor.. Direksiyon ısıtması da çalışıyor şu anda ama güç kablosunu direksiyonun içinden geçireceğim..Airbag zembereğinin arkasından..Biraz daha orjinal gibi olacak..
          İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

İşleniyor...
          X