Duyuru
Collapse
No announcement yet.
güzel bir uygulama manyetik park sensörü
Collapse
X
-
Ynt: güzel bir uygulama manyetik park sensörü
Dışarıdan bakıldığında park sensörü yok, bu trendline ya da arkadan kazalı,tampon değişmiş derlerAma özünde kaç araçta var kim bilir?Gayet güzel uygulama olmuş..
Bendeki park sensörleri de diğer sürücüleri de uyaran cinsten...Mesela aracınızı kitlediniz ve sonra aracın başından ayrıldınız..Önünde ya da arkasında da boş yerler var ve araçlar da yanaşıyor..Yanaşırlarken, belli bir mesafeyi aştıklarında önce sinyalleri yakıyor..Sinyal şiddeti artıyor yaklaştıkları mesafeye göre..Eğer daha da yaklaşırlarsa da korna ile ikaz ediyor..İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kontrol ÜnitesiDışarıdan bakıldığında park sensörü yok, bu trendline ya da arkadan kazalı,tampon değişmiş derlerAma özünde kaç araçta var kim bilir?Gayet güzel uygulama olmuş..
Bendeki park sensörleri de diğer sürücüleri de uyaran cinsten...Mesela aracınızı kitlediniz ve sonra aracın başından ayrıldınız..Önünde ya da arkasında da boş yerler var ve araçlar da yanaşıyor..Yanaşırlarken, belli bir mesafeyi aştıklarında önce sinyalleri yakıyor..Sinyal şiddeti artıyor yaklaştıkları mesafeye göre..Eğer daha da yaklaşırlarsa da korna ile ikaz ediyor..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kontrol ÜnitesiDışarıdan bakıldığında park sensörü yok, bu trendline ya da arkadan kazalı,tampon değişmiş derlerAma özünde kaç araçta var kim bilir?Gayet güzel uygulama olmuş..
Bendeki park sensörleri de diğer sürücüleri de uyaran cinsten...Mesela aracınızı kitlediniz ve sonra aracın başından ayrıldınız..Önünde ya da arkasında da boş yerler var ve araçlar da yanaşıyor..Yanaşırlarken, belli bir mesafeyi aştıklarında önce sinyalleri yakıyor..Sinyal şiddeti artıyor yaklaştıkları mesafeye göre..Eğer daha da yaklaşırlarsa da korna ile ikaz ediyor..
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Arşivden buldum benimİlk aldığımda çektiğim videodur.. Video kalitesi için kusura bakmayın...Site ile alakalı..Ama en azından anlaşılır ihihi
http://videobam.com/LyGLcİnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairSerdar çok güzel bir uygulamaymış
daha önce duymamıştım
vale sağ olsun önden façasını bozdu benimkinin
dedim ön park sensörü olsa yırtardık
ama seninki şahane ötesi olmuş
Teşekkür ederim Hakan Abi ama aracının çizilmesine üzüldüm...Sen artık ustasın...Donanımdan çok motora eğiliminiz varama Valeo bu işin piri...Nsıl ki R.Bosch un sözünü ((Almanlar olarak) Biz daha iyisi yapana kadar, en iyisi bizim yaptığımızdır.) alıp vw kendisine mal ettiyse, valeo nun yaptığı otomatik park pilotunu da kendilerine mal etmişlerdi...
Yine Valeo nun şerit takip,hareket algılayıcı,araç kamerası ve orta şerit seyir ikazı cihazını da aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum...Bu ürünün de ismi Valeo Guideo..(ilgilenenler için)İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
Yorum