Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YOK BÖYLE BİSEY

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YOK BÖYLE BİSEY

Bu nasil bi istir anlamadim

http://www.motosiklet.net/forum/moto...zdi-1-olu.html
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Ynt: YOK BÖYLE BİSEY

En güzel yerde video bitti be abii.. o adamın akibeti nolmuşturr acaba..??

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Valla bende ayni seyleri dusundum video en guzel yerinde bitmis o adami oldursem gam yemezdim ben heralde
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        Valla bende ayni seyleri dusundum video en guzel yerinde bitmis o adami oldursem gam yemezdim ben heralde
        adam tam bir hayvan.. tabi ne olup bittiğini bilmiyoruz ama ne olursa olsun range rover yaptıkları bir insanınyapacağı seyler deil.. adam resmen arı yuvasına deynek dürtmüşş sonrası zaten belli ARILAR ın İNTİKAMI..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Haha haha evet evet bu videonun basligi arilarin intikami diye degistirmek lazim haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            Haha haha evet evet bu videonun basligi arilarin intikami diye degistirmek lazim haha

Yorum

Adam belınden cıkarttıgı 5 adet sılahla hepsını tertemıssss etmıs,olacagı bu... Rabbım korusun bana bu haksızlık yapılırsa topunu sılerımmm 1 e karsı en az 50 ... G tu yıyen gelsın......

Yorum

Olayın ne olduğu tam anlaşılmıyor (kim başlatmış olayı?) Range Rover sürücüsü belki de panikleyip hayatına tehdit olduğunu düşünüp kaçmaya çalıştı???

Yorum

Mevzuu net değil.
                  Aklıma Çatalca yolu geldi.
                  Allah korusun.

Yorum

Bu tür toplu gidişlerde maalesef bazı sürücüler toplu gidenlere gıçık oluyor ve dengesiz hareketler yapıyorlar

Örnek
                    http://www.youtube.com/watch?v=_oc1PHuv9yY#ws

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben de motorcuların çok masum olduğunu düşünüyor değilim Emre abi, seni tenzih ederim ama bu motorcular da biraz kaşınıyor benim tahminimce, etrafını bi anda sardılar 50-60 kişi kim bilir ne yaptılar ki adam bu tepkiyi verdi, belki range yanlış bi hareket yaptı onları kızdırdı, ama bu motorcular da bu kadar büyük tepki vermemeleri lazımdı, bir kısım motorcular da trafikte insanları sıkıntıya sokacak şekilde gidebiliyor, yakın bi tanıdığımdan biliyorum, çoğu zaman milletin aynasına çarpar geçerdi, şimdi aynalar 500 lira 1000 lira, iki taraf da masum değil

Yorum

Ama bu videoda sizde de hata var, tüm şeritleri kapatmış gidiyorsunuz. siz de gıcık olurdunuz benzer durumda, geçecek hiçbir yer bırakılmadığı için. Düğün konvoylarında da oluyor, bir yere yetişecek olursunuz, düğün konvoyuna denk gelirsiniz. ne sağdan ne soldan geçmenize izin verirler. adamın gıcık olması gayet normal bence

Yorum

Video' nun başını tekrar tekrar izledim. tabi videonun öncesini bilmiyoruz Çünkü motorcular orta şeritten giden aracın sağından solundan geçmeye başlıyorlar. İçlerinden biri araca yaklaşıp kafasını çevirip sürücüye bakıp duruyor, diğerleri geçmeye devam ediyor. Daha sonra araca yaklaşan motorcu arkadaş aracın önüne geçip yavaslıyor nedense. Adamda dikkatsizlikten ( çevresinde motorcular vızır vızır geçiyor çünkü ) vuruyor araca.. Sonra ezmeyeyim diye duruyor. Diğer motorcular da kaza olunca yavaşlayıp durmaya başlıyorlar çünkü onlarda beklemiyordu böyle birşey. Sonra adamın etrafını sarıp tehdit ederken, araç sürücüsü paniğe kapılıp asılıyor gaza. Sonrasında 2-3 motoru ezip geçiyor ve sanırım bunlardan birisi hayatını maalesef kaybediyor. Burada da maalesef hatalı bir davranış yapıyor araç sürücüsü. Daha sonrada olanlar oluyor zaten

Yorum

Motor forumlarında motorcular haklı, burada araba sürücüsü haklı.
                            Ölen varsa ölene, ayrıca araç şöförüne yazık olmuş. En son hastanelik olduğuna dair bilgiler vardı. Kimse kendi hakkını kendi almaya çalışmamalı. Hem insignia kullanıyorum, hem honda 600f kullanıyorum. En iyisi hiç bir zaman böyle bir olaya sebep oluşturmamak. Yoksa arabalı ezer geçer, motorcu arkadan kovalayıp ayna kırar, cam kırar. Bunun sonu yok. Her iki tarafta haksız
                            2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Bu tür toplu gidişlerde maalesef bazı sürücüler toplu gidenlere gıçık oluyor ve dengesiz hareketler yapıyorlar

Örnek
                              http://www.youtube.com/watch?v=_oc1PHuv9yY#ws
                              O kadar insignia nın arasına dalarsan o meganla olacağı buu.. sanki makas atarak geçecek herkesii insan bi düsünür bu kadar insignia var ben ne yapıyorum diee..neyseki insignia sürücüleri timimizz diye demiyorumm efendi sürücülerde olay çıkmamışş..

Yorum

İşleniyor...
                              X