BMW M6'nın sahibi bir arkadaşıyla beraber performans aracını parçalamaya başlıyor. M6'yı 120.000€'ya İtalya'da almış. Sonra otomobilden bir dizi teknik problemler olduğunu iddia ediyor. 10 kere İtalya BMW servis merkezine götürüyor fakat sonuç alamıyor. Aracın sahibi bir türlü BMW nin hatayı kabul etmemesi üzerine, Frankfurt Otomobil Fuarında ana girişte aracını infaz etmeye karar veriyor ve gerçekleştiriyor. Eyleminin bununla sınırlı kalmayacağını ve aracını tamir ettirip tekrar bu eylemin aynısını Alman parlamentosunda da yapacağını belirtiyor.
bazen pahalı araçların sorunsuz olduğunu düşünenleriçin güzel bir örnek olmuş bu tür araçlardaki sorunlar internet ortamında paylaşılmadığı için sorunsuz gözüküyorlar ama sounuçta kul yapısı herşey olabillir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
İzlerken çok canım sıkıldı, içim acıdı resmen. araba sevdalısı biri bunları yapamaz, bence sorunlarını resmi makamlardan başka türlü çözmek lazım. bmw markası hatalı olabilir ama m6"nın suçu ne angry
Arabayı alırken Banka Kredisi kullanmamış galiba... pray meşur olma niyetinde bu adam derdi Bmw deil.. haber programlarına çıkmak istiyor herhalde.. insan kıyarmı o arabaya
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Ali abi ben de aldığım bir çok araçta farklı farklı problemler yasadım oluyor hepsindede problemler çözüldü çözmek için çok uğrastım bazı zamanlar.. ve sorunlu olsada gözüm gibi baktım aracıma.. deil Balyozla vurmak biri çizmeye yeltense olay çıkarırım... adamda para çokk avrupalı sonuçta umrundamı yoklukmu görmüşş tabi gösterir tepkiyi böyle..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Ali abi ben de aldığım bir çok araçta farklı farklı problemler yasadım oluyor hepsindede problemler çözüldü çözmek için çok uğrastım bazı zamanlar.. ve sorunlu olsada gözüm gibi baktım aracıma.. deil Balyozla vurmak biri çizmeye yeltense olay çıkarırım... adamda para çokk avrupalı sonuçta umrundamı yoklukmu görmüşş tabi gösterir tepkiyi böyle..
Yorum