Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra OPC Türkiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Astra OPC Türkiye

Ben bu hafta çarşamba günü okuldan eve dönerken arkasında OPC yazan bir Astra görmüştüm (J Kasa, H kasa değil)
    Gerçekliği tartışılır, ama güzel bir sesi vardı
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      KKTC Opel reklamlarında Türkiye'yi kullanıyor, misal "Opel bilmemne Türkiye'den bile önce KKTC'de" diye. Opel TR böyle şeylerin altında kalmamalı bence.
      Aynen kardeşim 3 serisi bile türkiyeden 1 ay önce buraya gelmişti geçen sene her konuda hangi araba ararsan burada mevcut ama İnsignia hiç yok desem yeridir..

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BRK
        KKTC Opel reklamlarında Türkiye'yi kullanıyor, misal "Opel bilmemne Türkiye'den bile önce KKTC'de" diye. Opel TR böyle şeylerin altında kalmamalı bence.
        Adamlar bunu diyor ama lüks sınıf araçta TR'de olmayan ya da bir iki tane olan araçtan orda 5 tane var.
        Adamlar haklı kesinlikle.
        Ben TR'de görmediklerimi orada gördüm. Araba konusunda manyaklar.
        Öyle ki toplu taşıma rezalet adamlarda. Her evde 3 araba minimum olarak fiks.
        Opel ne yaparsa yapsın. Adam parayı basar getirir. Kimseyi dinlemez. hiho
        Aynen öyle kesinlikle katılıyorum..

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
          Orjinal yazı sahibi: BRK
          Adamlar bunu diyor ama lüks sınıf araçta TR'de olmayan ya da bir iki tane olan araçtan orda 5 tane var.
          Adamlar haklı kesinlikle.
          Ben TR'de görmediklerimi orada gördüm. Araba konusunda manyaklar.
          Öyle ki toplu taşıma rezalet adamlarda. Her evde 3 araba minimum olarak fiks.
          Opel ne yaparsa yapsın. Adam parayı basar getirir. Kimseyi dinlemez. hiho
          Aynen öyle kesinlikle katılıyorum..
          2003-2008 NEU cool
          Özlüyorum oraları.
          Ama servisleri rezaletti ya.
          Benim Kalos bir gün radyatör arızasından ellerinde kalıyordu. angry
          Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
          Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Gecen gun Opel Gercekte rastlaştık kendisiyle. Kusursuz birsey. Benimki yanında baya sönük kaldı

[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

İşleniyor...
            X