Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU ARAPLAR CILDIRMIŞ OLMALI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BU ARAPLAR CILDIRMIŞ OLMALI

Orjinal yazı sahibi: volkan
    Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
    Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Orjinal yazı sahibi: Emre52
    yalnız birşey dıkkatımı çektı bu araçlar önden değilde yandan iki çeker mi havadakiler niye hiç oynamıyor
    Kilitli Difransiyel vardır
    tam tersine fatihçim kilitli olsaydi ikiside birden dönerdi ... normal difransiyel teker bosta kaldiginda veya camura saplandiginda motor oraya guc vermez teker dönmez kilitli difransiyeldeyse araç camura batsa iki tekerde döneceginden daha rahat cikarsin camurdan bazilari normal difransiyeli kilitli difransiyele cevirmek icin kaynak bile yapiyor tabi fazla dayanmayip kiriliyor
    Senin söylediğinde yanlış bence volkan abicim kilitli dif yok tamamda normal difransiyelde hangi tekerlek boşta kalırsa o tekerlek döner yanlışmı biliyorum ?
    ulen iyi attin kadircim normal difransiyelde yani videodaki aractaki oldugu gibi dönmeyen tekere güc gitmez teker dönmez ..ama kilit olursa bir tur boşa dönmeden difransiyel kitlenir her iki tekerde sabit döner
    nasıl ya benim söylediğim o değil videoyu şimdi izledimde sen demişssin ya hangi teker boşta kalırsa o dönmez diye bende diyorumki hangi teker boşta kalırsa o döner bunu en iyi şöyle deniyebiliriz bi lastikcide krikoya kaldırdın aracı yerde duran teker dönmez havadaki döner bunu söylüyorum ben...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

hiç patiye düşen bi araç görmednmi abi
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

bende bişi anlamadım abi bu videodan ya neden dönmüyo o tekerler Ulan arapların yaptına bak haha

F10 Msport

Yorum

Lastik patiye kalirsa döner ama direnç görürse dönmez teker genc adamsin gir internete ögren kadirim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Lastik patiye kalirsa döner ama direnç görürse dönmez teker genc adamsin gir internete ögren kadirim
            evet öyleymiş abicim

F10 Msport

Yorum

Demekki hakikaten doğruymuş "arap yağı bol bulmuş ........."

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                Bunları yapmak için Arap olmak lazım
                oda sende yok yapamassın ozaman arapca bilsek yinedemi olmaz haha haha haha
                ben arapça biliyorum abi ne yapsak denesek mi

Yorum

Beyler buyrun buradan yakın.
                  Bilginizi tazeleyin
                  http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=5305.0
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Adamlarda güçlü arabalar var yol var benzin zaten var işi şova dökmüşler yollarıda baya düşmüş yanlız
                    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Parayı bol buldu çıldırdı,sevmiyorum arap milletini ama hareketler iyi.
                      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        Bunları yapmak için Arap olmak lazım
                        oda sende yok yapamassın ozaman arapca bilsek yinedemi olmaz haha haha haha
                        ben arapça biliyorum abi ne yapsak denesek mi
                        bence şansını zorlama haha haha
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kadir internetten araştırma konusunda uzmandı ama bu alanda araştırmaya meraklı değil heralde
                          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                          X