Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia kaza
Collapse
X
-
Ynt: insignia kaza
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09arkadan yediği darbelerde oldukça başarılı...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: FacomXLada Şöförüne yazık olmuş
Lada Niva falan sağlam olabilir ama bu Vega tamamen teneke gibi duruyor[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HAN_____insignia niye durdu yol ortasında anlamadım. alalaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
tank mübarek tank aynı olayı yaşadım test ettim onayladım arabalarımız sağlam bazen araçlarımız çok ağır falan diye söyleniyoruz ama bu ağırlık kazalarda işe yarıyo.
kırmızı ışıkta dururken megan 2 güüm diye vurdu arkadan dedim eyvah tampon kırıldı kesin. indim baktım onun panjur parçaları yerlerde panjur kırılmış benim arabada çizik yok maşallahı var arabalarımızın Allah nazarlardan,kazalardan,belalardan korusun.2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
insignia hakkaten sağlam, benim babamda ilk insigniamızla kaza yapmıştı yine arkadan darbe almıştı, çarpan megane'da en az üç parça değişecek vardı, bizim insignia sadece lokal boya ile kurtardı arabayı yan şekilde yokuşta bırakınca çok ciddiyim bir kadın arabanın kapısını açamaz o kadar ağır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adamsappleAğır araba tahmin ettiğiniz gibi kazalarda iyi değil kötüdür. sadece bu tip küçük kazalarda ağırlık avantajlı olabilir.Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
Yorum