Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia opc vs Astra opc

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia opc vs Astra opc

Kısacası araclarımız ağır kalkısta hantal oluyorlar...ama 3.vitese geldiğindede önüne kimse gecemiyor alıp götürüyor araç
    [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Yorum

Beyler Geçen Hafta Aracımın Müzik Sistemi Modifiyesini Kendim Elden Geçirdim. Ve Bir Kaç Parça Malzeme Almak İçin Yıllardır Alış Veriş Yaptığım Elektronikçime Gittim. Arabamın Son Hali Dikkat Çekiyor ve Hemen Yanıma Tanışmak İçin Genç Bir Mekaniker Arkadaş Geldi. Tanıştık, Aracımı İnceledi ve Biraz Sohbet Ettik. Çocuk Bursa Doğuş Oto AUDI Bölümünde Mekanik Tekniker ve Sıkı Durun İşte İtirafı;
      "HER HAFTA EN AZ 2 DSG Lİ AUDİ ŞANZIMANINI DEĞİŞTİRİYORUZ" .......

Yorum

valla arabalar harıka gercektende ben yenı opc yı merakedıyorum astra opc nasıl olucak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
          Paylaşılan 0-100 verilerindede bazı hatalar var sanırım ;
          BMW 3.20d 7.6
          Passat CC 7.6
          Insignia 7.8
          (Ben böyle araştırdım)

Araçlarımız ağırlığına ve motor hacmine göre gayet tatminkar. BMW'lerde arkadan itiş olduğu için zaten kalkışta 1 adım öndeler yüksek hızlardada bir o kadar kötüler. Her ne kadar aktarma problemi olsada rakiplerine göre büyük bir fark yaratmıyor bence
          320 d 8 ileri 7.1 oldu :/ arkadan itiş sadece yere tutunma konusunda kısmen iyi, ama önden çeker daha seri hızlanır tabii yeri tutarsa, çünkü motordan direk tekerleğe aktarma durumu var, arkadan itişlerde önce şaft şafttan tekere durumu var, önden çeker daha iyi hızlanır, aksine arkadan itişler son hızlarda daha iyi gider, performans araçları hep arkadan itiş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Orjinal yazı sahibi: serhat25
            videoyu çeken aracta astra opc erzurumda 1.4 Golf Tsi & 1.6 Turbo İnsignia kapışması sonucunda golf aldı ama insigniada zorladı peşini bırakmadı...arkadasında dediği gibi bizim arabalar ağır
            kardeşim o arkadasın senın herhalde gaza basmasını bilmiyo ben daha geçen cumartesi akşamı 0dan kalktım golfle yarım boy açamadı(160lık) ve ben 3e bile takmamamıstım 3den sonra golfün şansı falan yok
            sıfırdan kalktık ben 4 viteste scirocco'nun yanından geçiyordum hemde standart 180 bg ile kaldı ki golf nerde dsg ile iyi hızlanıyorlar ama havaları ilerde sönüyor 80 km'den sonra dsg 3'e atınca bana 1 buçuk boy kadar fark açtı, kalkışımız kafa kafayaydı, öyle güzel kalktım ki nerdeyse patinaj bile çekmemiştim hem de asr kapalı

Yorum

Bizim arabalar kalkarken baya patinaj çekiyor aktarmadanmı kaynaklanıyor buda?
              Ama onun haricinde yüksek hızlarda gayet tatminkar bence gel gelelim 320d ler yokuşta hep alıyor bi gün patlıycam alıcam bi bmw
              Bide abiler su stage debriyaj mevzusu nedir sadece debriyaj setimi değişir stock arabaya etkisi ne olur yakıta etkisi olurmu malum benzin 5 lira oldu,bizim arabalara uyanları kaça alırız
              2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                BMW 3.20d 7.6
                Passat CC 7.6
                Insignia 7.8
                (Ben böyle araştırdım)

Araçlarımız ağırlığına ve motor hacmine göre gayet tatminkar. BMW'lerde arkadan itiş olduğu için zaten kalkışta 1 adım öndeler yüksek hızlardada bir o kadar kötüler. Her ne kadar aktarma problemi olsada rakiplerine göre büyük bir fark yaratmıyor bence
                320 d 8 ileri 7.1 oldu :/ arkadan itiş sadece yere tutunma konusunda kısmen iyi, ama önden çeker daha seri hızlanır tabii yeri tutarsa, çünkü motordan direk tekerleğe aktarma durumu var, arkadan itişlerde önce şaft şafttan tekere durumu var, önden çeker daha iyi hızlanır, aksine arkadan itişler son hızlarda daha iyi gider, performans araçları hep arkadan itiş
                Kardeşim benim bildiğim yüksek hızlarda önden çekişin aktarması daha kolay olduğu için performans olarak daha etkili olduğudur.. Arkadan çekişin artısı fizik kanunları gereği araç kalkışında tüm ağırlığın arkaya binmesinden dolayı avantajlı konuma gelmesidir. Yüksek hızlarda arkadan çekişin avantajı virajlarda kontrolünün daha iyi olması diye biliyorum.
                Çok yüksek performans araçları genelde 4 çeker olur, arkadan itiş olanlarının sebebi tamamen güvenlik amaçlı olduğunu düşünüyorum, önden çeker bir araba yüksek hızlarda kontrolü kaybederse toparlaması imkansız gibi birşey. Yüksek hızda arkadan itişin performansa artısı olacağını düşünmüyorum

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  BMW 3.20d 7.6
                  Passat CC 7.6
                  Insignia 7.8
                  (Ben böyle araştırdım)

Kardeşim benim bildiğim yüksek hızlarda önden çekişin aktarması daha kolay olduğu için performans olarak daha etkili olduğudur.. Arkadan çekişin artısı fizik kanunları gereği araç kalkışında tüm ağırlığın arkaya binmesinden dolayı avantajlı konuma gelmesidir. Yüksek hızlarda arkadan çekişin avantajı virajlarda kontrolünün daha iyi olması diye biliyorum.
                  Çok yüksek performans araçları genelde 4 çeker olur, arkadan itiş olanlarının sebebi tamamen güvenlik amaçlı olduğunu düşünüyorum, önden çeker bir araba yüksek hızlarda kontrolü kaybederse toparlaması imkansız gibi birşey. Yüksek hızda arkadan itişin performansa artısı olacağını düşünmüyorum
                  işte arkadan itiş kalkışta yere daha iyi tutunuyor çünkü ağırlık arkaya biniyor, ama arada süre kaybı var, bunu Onno usta söylemişti, motorun gücünün ön tekere güç aktarımı arkadan itişe göre daha hızlı olur diye. Dediğin gibi Onur kardeşim arkadan itişin kontrolü daha iyi olur, önden çekerler virajlarda torque steer yüzünden kafadan kayar virajda gaz verince, ama arkadan itişte daha rahat olursun en azından arkayı toplamanın yolu daha kolay. Performans araçları kontrolü imkansız araçlara 4 çeker koyuyorlar ona dikkat ettim 4 çeker kalkışta çok iyi ama son hız konusunda berbat, bugatti veyron supersport 4 çeker o da zorunluluktan 420 civarında yapıyor ama 1200 bg o normal koenigsegg agera r var 1100 bg civarlarında ama son hızı daha yüksek. 4 çeker gücü sürekli 4 tekere aktarıp gücü dağıtıyor ve son hıza çok hızlı çıkar ama düşük olur. ferrari bi tek ff de 4 çeker kullandı gerisi hep arkadan itiş

Yorum

Acaba bu stage debriyaj nedir? araca ne gibi etkisi olur ?
                    [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                    X