ona sözüm yok 3. vitesten sonra gayet başarılı hepsini geçer diyemem ama başarılı.. zaten ben sadece 0-100 açısından konuştum hantallık da orada devreye giriyor..
ne bilim sanki arabayı övme değilde yerden yere vurmussun gibime geldide bana o sebepten söledim benim anlamadığım burada roll yapıyolar 0-100 ne alaka ?
yav ne yerden yere vurayım kendi kullandığım aracı. sadece doğruları konuşuyoruz. suç mu? daha iyi olabilirdi anlamında. hey allahım ya
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Bunlar OPC 5000 gormemisler hehalde
Kendi hallerinde takiliyorlar
2.0 Turbo 220 hp lerde kilitli on diff var mi ?
Bu da cok onemli bir etken
Sanziman , yere aktarma konusunda Opelin yeni baskanina basarilar diliyoruz
Agirlik da gelismesi gereken bir baska konu
Golf 1.4 tsi hangisi 160 hp ise tabi ki alir ama 200 den sonra olacaklar belli
Ha 122 hp ise o zaman İnsignia 1.6 T bir sorun vardir
Az once birisini feci tokatladim
Astra Opc rakibi RS ve R olmali (GTi degil bence) ve bu iki rakip ozellikle RS pistte cok iddiali
Mart basinda Antalya'da olacagim
Yegenin Polo GTi 220 hp ile roll yapacam
Bakalim kadrajda tutabiliecek miyim
Kardesimiz 0-100 6 saniyenin altina cekmis
Roll onlar 120 ; 160 ; 210 da olacak yer bulursak
ona sözüm yok 3. vitesten sonra gayet başarılı hepsini geçer diyemem ama başarılı.. zaten ben sadece 0-100 açısından konuştum hantallık da orada devreye giriyor..
ne bilim sanki arabayı övme değilde yerden yere vurmussun gibime geldide bana o sebepten söledim benim anlamadığım burada roll yapıyolar 0-100 ne alaka ?
yav ne yerden yere vurayım kendi kullandığım aracı. sadece doğruları konuşuyoruz. suç mu? daha iyi olabilirdi anlamında. hey allahım ya
Dostlar bu tarz konularda cok fazla gerilmeye gerek yok,gercek su ki araclarimiz cok agir,bir o kadar da debriyaj ve aktarma sikintisi var...
Dostlar bu tarz konularda cok fazla gerilmeye gerek yok,gercek su ki araclarimiz cok agir,bir o kadar da debriyaj ve aktarma sikintisi var...
+1000
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Paylaşılan 0-100 verilerindede bazı hatalar var sanırım ;
BMW 3.20d 7.6
Passat CC 7.6
Insignia 7.8
(Ben böyle araştırdım)
Araçlarımız ağırlığına ve motor hacmine göre gayet tatminkar. BMW'lerde arkadan itiş olduğu için zaten kalkışta 1 adım öndeler yüksek hızlardada bir o kadar kötüler. Her ne kadar aktarma problemi olsada rakiplerine göre büyük bir fark yaratmıyor bence
ne bilim kasmaya gerek yok falan yazmıssın o yüzden söyledim...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
videoyu çeken aracta astra opc erzurumda 1.4 Golf Tsi & 1.6 Turbo İnsignia kapışması sonucunda golf aldı ama insigniada zorladı peşini bırakmadı...arkadasında dediği gibi bizim arabalar ağır
kardeşim o arkadasın senın herhalde gaza basmasını bilmiyo ben daha geçen cumartesi akşamı 0dan kalktım golfle yarım boy açamadı(160lık) ve ben 3e bile takmamamıstım 3den sonra golfün şansı falan yok
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum