Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia opc vs Astra opc
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia opc vs Astra opc
H kasa astra opc o dönemlerde kendi sınıfının en iyisiydi... ama insigniann önünde eğilir...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
videoyu çeken aracta astra opc erzurumda 1.4 Golf Tsi & 1.6 Turbo İnsignia kapışması sonucunda golf aldı ama insigniada zorladı peşini bırakmadı...arkadasında dediği gibi bizim arabalar ağır[img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]
Opel İnsignia 1.6 T Cosmo
Yorum
-
kesinlikle bizim araçlar çok hantal. 0-100 konusunda başarısız kim ne derse desin..
insignia 2.0 220 hp 0-100 ü 8 sn
audi a5 2.0tfsi 211 hp 0-100 ü 6,5 sn
bmw 320i 184 hp 0-100 ü 7,3 sn
bmw 520d 184 hp 0-100 8.1 sn ( dizel olmasına ve 1700 kg olmasına rağmen )
vw cc 2.0 tsi 210 hp 0-100 7,3 sn
gibi gidiyor. ağırlıklarını bilerek yazmadım hemen hemen aynı araçlar ve aralarında en hantalı insignia.. kasmaya gerek yok ama asaleti yeter onu çok seviyoruz oleyy
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: steankesinlikle bizim araçlar çok hantal. 0-100 konusunda başarısız kim ne derse desin..
insignia 2.0 220 hp 0-100 ü 8 sn
audi a5 2.0tfsi 211 hp 0-100 ü 6,5 sn
bmw 320i 184 hp 0-100 ü 7,3 sn
bmw 520d 184 hp 0-100 8.1 sn ( dizel olmasına ve 1700 kg olmasına rağmen )
vw cc 2.0 tsi 210 hp 0-100 7,3 sn
gibi gidiyor. ağırlıklarını bilerek yazmadım hemen hemen aynı araçlar ve aralarında en hantalı insignia.. kasmaya gerek yok ama asaleti yeter onu çok seviyoruz oleyy
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
ona sözüm yok 3. vitesten sonra gayet başarılı hepsini geçer diyemem ama başarılı.. zaten ben sadece 0-100 açısından konuştum hantallık da orada devreye giriyor..2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: steanona sözüm yok 3. vitesten sonra gayet başarılı hepsini geçer diyemem ama başarılı.. zaten ben sadece 0-100 açısından konuştum hantallık da orada devreye giriyor..Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
bu saydığınız arabalardaki şanzımanlar mükemmele yakın şanzımanlar bir de 8 ileri şanzıman, ve saliseler bile kifayetsiz kalıyor vites değiştirmeleri sırasında ayrıca insignia da 7.8 sn yanlış olmasın 180 bg ile aralarında tam bir saniye var opelin geleneksel hantal otomatik vitesi beni hiçbir konuda cezbetmiyor, şu aralar her araba mükemmele yakın otomatik vitesler çıkarırken opel hala gelenekselde kaldı küçümsediğimiz ford ve renault bile ne şanzımanlar çıkardı ya bu arada astra h opc'nin megane rs ve golf gti ile kıyaslanması gerekli, en iyisi olduğunu pek düşünmüyorum zamanında
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23bu saydığınız arabalardaki şanzımanlar mükemmele yakın şanzımanlar bir de 8 ileri şanzıman, ve saliseler bile kifayetsiz kalıyor vites değiştirmeleri sırasında ayrıca insignia da 7.8 sn yanlış olmasın 180 bg ile aralarında tam bir saniye var opelin geleneksel hantal otomatik vitesi beni hiçbir konuda cezbetmiyor, şu aralar her araba mükemmele yakın otomatik vitesler çıkarırken opel hala gelenekselde kaldı küçümsediğimiz ford ve renault bile ne şanzımanlar çıkardı ya bu arada astra h opc'nin megane rs ve golf gti ile kıyaslanması gerekli, en iyisi olduğunu pek düşünmüyorum zamanında
http://www.youtube.com/watch?v=hjV4rCdyrNc#ws
http://www.youtube.com/watch?v=bmMjh_h85CY#
http://www.youtube.com/watch?v=MQO5scyzX6Y#ws
stock halde sınıfının lideriydi h kasa opc. Golf gti,megane rs,leon cupra hepsini hem kalkısta hemde rollde geçiyodu çok denendi bu araçlar istanbuldadaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum