Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia opc vs Astra opc

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia opc vs Astra opc

http://www.youtube.com/watch?v=D8Yhpkb1r1c#ws
    [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Ynt: İnsignia opc vs Astra opc

insignia fena açtı ya sesler de dehşet

Yorum

H kasa astra opc o dönemlerde kendi sınıfının en iyisiydi... ama insigniann önünde eğilir...
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Videoyu çeken araç nedir acaba

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

oda opc abi h astra...
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Videoyu çeken araç nedir acaba
            Videonun başında yazıyor abi
            2 Astra OPC
            1 Insignia OPC

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bi video var youtube da denk gelmiştir kesin polo gti çok iyi gidiyor Insignia yı alıyodu
              Bizim arabalar biraz ağır
              2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

videoyu çeken aracta astra opc erzurumda 1.4 Golf Tsi & 1.6 Turbo İnsignia kapışması sonucunda golf aldı ama insigniada zorladı peşini bırakmadı...arkadasında dediği gibi bizim arabalar ağır
                [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Yorum

kesinlikle bizim araçlar çok hantal. 0-100 konusunda başarısız kim ne derse desin..
                  insignia 2.0 220 hp 0-100 ü 8 sn
                  audi a5 2.0tfsi 211 hp 0-100 ü 6,5 sn
                  bmw 320i 184 hp 0-100 ü 7,3 sn
                  bmw 520d 184 hp 0-100 8.1 sn ( dizel olmasına ve 1700 kg olmasına rağmen )
                  vw cc 2.0 tsi 210 hp 0-100 7,3 sn

gibi gidiyor. ağırlıklarını bilerek yazmadım hemen hemen aynı araçlar ve aralarında en hantalı insignia.. kasmaya gerek yok ama asaleti yeter onu çok seviyoruz oleyy

2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
                    kesinlikle bizim araçlar çok hantal. 0-100 konusunda başarısız kim ne derse desin..
                    insignia 2.0 220 hp 0-100 ü 8 sn
                    audi a5 2.0tfsi 211 hp 0-100 ü 6,5 sn
                    bmw 320i 184 hp 0-100 ü 7,3 sn
                    bmw 520d 184 hp 0-100 8.1 sn ( dizel olmasına ve 1700 kg olmasına rağmen )
                    vw cc 2.0 tsi 210 hp 0-100 7,3 sn

gibi gidiyor. ağırlıklarını bilerek yazmadım hemen hemen aynı araçlar ve aralarında en hantalı insignia.. kasmaya gerek yok ama asaleti yeter onu çok seviyoruz oleyy

evet kalkısta biraz hantallar bizimkiler ama 3.vitesten sonra ne 5.20d kalır nede 1.8tfsiler

F10 Msport

Yorum

ona sözüm yok 3. vitesten sonra gayet başarılı hepsini geçer diyemem ama başarılı.. zaten ben sadece 0-100 açısından konuştum hantallık da orada devreye giriyor..
                      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
                        ona sözüm yok 3. vitesten sonra gayet başarılı hepsini geçer diyemem ama başarılı.. zaten ben sadece 0-100 açısından konuştum hantallık da orada devreye giriyor..
                        ne bilim sanki arabayı övme değilde yerden yere vurmussun gibime geldide bana o sebepten söledim benim anlamadığım burada roll yapıyolar 0-100 ne alaka ?

F10 Msport

Yorum

bu saydığınız arabalardaki şanzımanlar mükemmele yakın şanzımanlar bir de 8 ileri şanzıman, ve saliseler bile kifayetsiz kalıyor vites değiştirmeleri sırasında ayrıca insignia da 7.8 sn yanlış olmasın 180 bg ile aralarında tam bir saniye var opelin geleneksel hantal otomatik vitesi beni hiçbir konuda cezbetmiyor, şu aralar her araba mükemmele yakın otomatik vitesler çıkarırken opel hala gelenekselde kaldı küçümsediğimiz ford ve renault bile ne şanzımanlar çıkardı ya bu arada astra h opc'nin megane rs ve golf gti ile kıyaslanması gerekli, en iyisi olduğunu pek düşünmüyorum zamanında

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            bu saydığınız arabalardaki şanzımanlar mükemmele yakın şanzımanlar bir de 8 ileri şanzıman, ve saliseler bile kifayetsiz kalıyor vites değiştirmeleri sırasında ayrıca insignia da 7.8 sn yanlış olmasın 180 bg ile aralarında tam bir saniye var opelin geleneksel hantal otomatik vitesi beni hiçbir konuda cezbetmiyor, şu aralar her araba mükemmele yakın otomatik vitesler çıkarırken opel hala gelenekselde kaldı küçümsediğimiz ford ve renault bile ne şanzımanlar çıkardı ya bu arada astra h opc'nin megane rs ve golf gti ile kıyaslanması gerekli, en iyisi olduğunu pek düşünmüyorum zamanında
                            bunlar bir kaç video

http://www.youtube.com/watch?v=hjV4rCdyrNc#ws

http://www.youtube.com/watch?v=bmMjh_h85CY#

http://www.youtube.com/watch?v=MQO5scyzX6Y#ws

stock halde sınıfının lideriydi h kasa opc. Golf gti,megane rs,leon cupra hepsini hem kalkısta hemde rollde geçiyodu çok denendi bu araçlar istanbuldada

F10 Msport

Yorum

yanlış anlaşılmasın ben opelciyim zaten ama bilmiyorum rakipleri de çok dişli, megane rs en hızlı önden çeker seçildi gerçi trophy modeli o ama yine de opel birkaç yerde eksik kalıyor

Yorum

İşleniyor...
                              X