Duyuru

Collapse
No announcement yet.

E5 MAKAS C180.. "SON NOKTA" DEMİŞ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: E5 MAKAS C180.. "SON NOKTA" DEMİŞ

Gereksiz girip çıktığı yerler oldu, ama çok dar yerlere başarıyla sığdırdı C180'i
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
      bu eşşek birinin katili olabilir bugün yarın; belki de sizin. prim vermeyin bu tip adamlara
      Orjinal yazı sahibi: tornado
      Orjinal yazı sahibi: adamsapple
      bu eşşek birinin katili olabilir bugün yarın; belki de sizin. prim vermeyin bu tip adamlara
      Kesinlikle katılıyorum, buna iyi sürmek demek yanlış bence. Buna ancak ve ancak terbiyesizlik denir...

2.0lt CDTI Bi-Turbo Ecotec 195 HP Cosmo Otomatik vites

Yorum

Olmaz ama ben yine de içimden geçeni söyleyeyim : bu ve benzeri hareketler yapan birinin bir şekilde durmaya zorlanıp araçtan indirilip eşek sudan gelinceye kadar dövüldüğünü görsem içimin yağları erirdi doğrusu.

Yorum

Yine aynı kişinin diğer videosu. Fatih abinin dediği olayın benzeri oluyo 0:51 de clapclap

http://www.youtube.com/watch?v=YtKMjPWVYd4#ws
          2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Exqualitive
            Yine aynı kişinin diğer videosu. Fatih abinin dediği olayın benzeri oluyo 0:51 de clapclap

Bu videodan şunu anladım bu adam tam bir beyinsiz. Amacı ya macera aramak ya da kendisiyle beraber birilerinin yuvasını söndürmek.

Yahu 51. saniye de neden sol tarafa makas atıyorsun? Gerizekalı 2 kere videoyu izledim ikisinde de sağ şerit boş. Getz zaten durumu anladı önü boş olmasına rağmen fren yaptı. Dilerim birgün o yola abdestsiz çıkarda bu kadar şanslı olmaz
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Exqualitive

Aynen getz önü boş olmasına rağmen bilerek fren yapıyor ve adam yine düşündüğünü ortaya koyabildi.Aracını iyi tanıyor ama dikkat etmek gerek.
              2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                Olmaz ama ben yine de içimden geçeni söyleyeyim : bu ve benzeri hareketler yapan birinin bir şekilde durmaya zorlanıp araçtan indirilip eşek sudan gelinceye kadar dövüldüğünü görsem içimin yağları erirdi doğrusu.
                Aynı fikirdeyim,hız yapmak güzel ancak belirli koşullar altında.İnsanların hayatını bu kadar gasp etmek tam bir beyinsizlik.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bugn o yolda bi kac zipladim arkadan sivil polis arabasi plakama ceZa yolladini soledi dikkat etmek lazim...
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Getz olayının hemen arkasından da kamyona arkadan girmek ve bariyere toslamak arasında bir kararsızlık yaşamış.
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Yahu bu adam süzme deli. Bu ne böyle valla seyrederken içim kıyıldı
                      Bence de yaptığı makaslardan bazıları anlamsız sırf zevk için yapılmış ancak çok tehlikeli. Allah vere de birinin azraili olmaya....
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Makas olayını yapıo adam amac duz gıtmek degıl Düz gıtmemek için elınden geleni yapmış

Bir anlık hata buyuk sonuclara sebep olur böle durumlarda dikkat etmek lazım,
                        Adam iyi sürüo hakkını da vermek lazım

Yorum

bence getz korkudan frenlemiş, makas atmayı sevmeme rağmen bazı zamanlarda yolda dalarak gittiğimde yanımdan makas aran biri olduğunda tedirgin olmuşumdur...

Yorum

baya iyi gidiyo bence c180nin yol tutuşuda iyiymiş baya hiç savrulmadı okadar sert makaslara girdi.bizim arabaların virajlarda yol tutusu cok iyi resmen yapışıyo yola ama makaslarda ve ani şerit değiştirmelerde okadar iyi değil bence çok yatıyo ve hemen yamuluyo
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

c180 yol tutuş konusunda insigniaya göre daha üstün, bizzat yaşayarak şahit oldum, bana denk gelenlerde yaymı vardı ne vardı bilmiyorum ama 3-4 şerit birden atladıklarına şahit oldum... ancak düzlükte hiç şansları yok

Yorum

ben böyle bir sorumsuzluk görmedim o kim oluyor da o trafikteki insanların canını riske atma hakkına sahip oluyor trafikte acemi şöförler olduğunu unutmayınız. çok çok iyi kullandığını sanan arkadaşlar varya otomobil kullanmak hakkında en ufak bilgisi dahi yok eğitim 0. türkiyede herkes f1 şampiyonu mübarek kimseden iyi şöför yok. o kadar iyi olduğunu iddia eden varsa ben onu gerçek bir ralli pilotunun yanında gerçek bir ralli otomobiline bindiririm korkusundan bayılır. trafikte hepimizin sorumluluğu vardır. kimsenin canını riske atmaya kimsenin hakkı yoktur şimdi ufacık çocuklar internette bu paylaşılanları izliyorlar 14-15 yaşına geldiklerinde babalarından araba kaçırıp bu yapılanları yapmaya çalışıyorlar belkide bunu yaparken hayatlarının en büyük hatalarını yapıcaklar farkında değiller. trafikte yapılan bu tip hareketler bir eğlence değil toplum cehaletimizin göstergesi parayı bulduk arabayı alalım gazlayalım. taaki geçirene kadar. ondan sonra o metalin burulma sesinin ne kadar korkunç birşey olduğunu öğrenince bu işinde bir oyun bir eğlence olmadığını anlayacaksınız. Saygılarımla

Yorum

İşleniyor...
                                X