Olmaz ama ben yine de içimden geçeni söyleyeyim : bu ve benzeri hareketler yapan birinin bir şekilde durmaya zorlanıp araçtan indirilip eşek sudan gelinceye kadar dövüldüğünü görsem içimin yağları erirdi doğrusu.
Bu videodan şunu anladım bu adam tam bir beyinsiz. Amacı ya macera aramak ya da kendisiyle beraber birilerinin yuvasını söndürmek.
Yahu 51. saniye de neden sol tarafa makas atıyorsun? Gerizekalı 2 kere videoyu izledim ikisinde de sağ şerit boş. Getz zaten durumu anladı önü boş olmasına rağmen fren yaptı. Dilerim birgün o yola abdestsiz çıkarda bu kadar şanslı olmaz
Olmaz ama ben yine de içimden geçeni söyleyeyim : bu ve benzeri hareketler yapan birinin bir şekilde durmaya zorlanıp araçtan indirilip eşek sudan gelinceye kadar dövüldüğünü görsem içimin yağları erirdi doğrusu.
Aynı fikirdeyim,hız yapmak güzel ancak belirli koşullar altında.İnsanların hayatını bu kadar gasp etmek tam bir beyinsizlik.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yahu bu adam süzme deli. Bu ne böyle valla seyrederken içim kıyıldı
Bence de yaptığı makaslardan bazıları anlamsız sırf zevk için yapılmış ancak çok tehlikeli. Allah vere de birinin azraili olmaya....
bence getz korkudan frenlemiş, makas atmayı sevmeme rağmen bazı zamanlarda yolda dalarak gittiğimde yanımdan makas aran biri olduğunda tedirgin olmuşumdur...
baya iyi gidiyo bence c180nin yol tutuşuda iyiymiş baya hiç savrulmadı okadar sert makaslara girdi.bizim arabaların virajlarda yol tutusu cok iyi resmen yapışıyo yola ama makaslarda ve ani şerit değiştirmelerde okadar iyi değil bence çok yatıyo ve hemen yamuluyo
c180 yol tutuş konusunda insigniaya göre daha üstün, bizzat yaşayarak şahit oldum, bana denk gelenlerde yaymı vardı ne vardı bilmiyorum ama 3-4 şerit birden atladıklarına şahit oldum... ancak düzlükte hiç şansları yok
ben böyle bir sorumsuzluk görmedim o kim oluyor da o trafikteki insanların canını riske atma hakkına sahip oluyor trafikte acemi şöförler olduğunu unutmayınız. çok çok iyi kullandığını sanan arkadaşlar varya otomobil kullanmak hakkında en ufak bilgisi dahi yok eğitim 0. türkiyede herkes f1 şampiyonu mübarek kimseden iyi şöför yok. o kadar iyi olduğunu iddia eden varsa ben onu gerçek bir ralli pilotunun yanında gerçek bir ralli otomobiline bindiririm korkusundan bayılır. trafikte hepimizin sorumluluğu vardır. kimsenin canını riske atmaya kimsenin hakkı yoktur şimdi ufacık çocuklar internette bu paylaşılanları izliyorlar 14-15 yaşına geldiklerinde babalarından araba kaçırıp bu yapılanları yapmaya çalışıyorlar belkide bunu yaparken hayatlarının en büyük hatalarını yapıcaklar farkında değiller. trafikte yapılan bu tip hareketler bir eğlence değil toplum cehaletimizin göstergesi parayı bulduk arabayı alalım gazlayalım. taaki geçirene kadar. ondan sonra o metalin burulma sesinin ne kadar korkunç birşey olduğunu öğrenince bu işinde bir oyun bir eğlence olmadığını anlayacaksınız. Saygılarımla
Yorum