Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Tüm bölge halkları trabzondaki vatandaşlarımızın gösterdiği tepkiyi gösterip pkk ya karşı cephe almadıkça daha çok şehit verecek gibiyiz.ilk öncelik haltan aldıkları desteği kesmek lazım bu şefersizlerin.
    zaten doğuda bu şefersizlere yataklık yapan hainler olmasa ordada barınamaz ani bölücüler.
    doğudaki insanlarımız ne zaman gerçekleri görecek ne zaman bu hainlere tepki gösterecekler çok merak ediyorum.asıl böyle davranarak onlar kendilerini bizlerden dışlıyorlar.hayırlısı bakalım sonumuz ne alacak.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum...

Yorum

Halkaride sehit olan 8 sehidimizin yanina ine o gun yaralanan 27 yasinda evli ve 3 aylik bir cocuk sahibi bir ustegmenimiz eklendi....Allahtan rahmet kalanlara bassagligi diliyorum.
        Ayrica bu gece Vanda da bir sehidimiz pkk atesi sonucu sehit oldu....Dostlar lutfen bir hafta geince herseyi unutmayalim....Bu sehitlerin yaptiklari unutulmaz unutulursa kemikleri sizlar...Nalr biz buralarda bu kadar rahat muhabbet edebilmemizi saglayan evimizde rahat uyumamiza neden olan KAHRAMANLAR
        Bu arada bulusma programi ne oldu....Yoksa vaz mi gecildi??????

Yorum

Dostlar 2 sehidimiz var !!!!!,Yine huzun var yine kizma var Yine küfür var yine serefsizlik var yine adilik var yine kalleslik var yine vatana kurban var yine yine yine!!!! maad maad
          Birgun gelecek hepiniz bu serefsizligin bu namertligin bu adiliin hesabini vereceksiniz kalles kopekler ,birgun gelecek olen Memetciklerimizin kani yerde kalamayack ,ailelerinin yuzlerinde az da olsa tebessum olacak . Ogun geldiginde ülkemde bayram olacak, size yardim edenler ve gormezden gelenler hesap verecek. O gun gelene kadar hep karsinizda bir MEHMETCİK bir TÜRK evladi olacak.Bunu kafaniza yazin adiler....
          O gun gelene kadar da her yaptiginiz serefsizlikde her oldurdugunuz SEHİDİMde buradan bu satirlardan surekli hatirlatacagim.Birileri kizsada birileri yeter dese de ben hep burdan bu satirlardan bu serefsizligi hatirlatacagim kimseye unutturmayacagim...

Yorum

Dostlar uzuzcu ama gercek bugun de Vandan bir sehidimiz ve 3 yaralimiz var. mubarek gun oncesi Allah bunlarin layigini versin diyorum birsey diyemiyorum.

Yorum

Rabbim yakınlarına sabır versin inşallah..özellikle böyle mübarek günlerdeyken bu acıyı kaldırmak daha da zor, Allah yardımcıları olsun..
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Arkadaşlar dün düşen helikopterimizn inişe geçtiği sırada pkklılar tarafından mayınla parçalandığı ifade edildi. Yani yine pis şerefsizlerin eylemlerı ile 5 şehit verdik.Bugün de erzincan da mayın patlatan kalleşler 1 i ağır yaralı olmak üzere 2 askerimizi yaraladılar. Biliyorum bir çoğunuz yeter, hatta bazılarınız banene diyecek ama ben bu haberleri bazı şeyleri hatırlayana ve toplumsal tepki oluşturana kadar yani sonsuza kadar yazacağım. Çünkü biz de tepki oluşmaz biz de duyarlılık oluşmaz...

Yorum

allah ailelerine sabır versin nur içinde yatsınlar kuzenimde hakkariye gidiyor komando olarak inşallah sağ salim gelir
                  Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                  GIBBON

Yorum

allah ailelerine sabır versin nur içinde yatsınlar mekanlırı cennet olsun

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Banane yada yeter demek için geçerli bir sebep olduğunu zannetmiyorum Utku cum. Her Türk evladı gibi forumumuz üyeleri de eminim ki bu haberlerin acısını tüm yüreğinde tüm hücrelerinde hissediyordur. Zira orada şehit olan biziz, akan da bizim kanımız. Yeter denecek birşey varsa o da bu terör belasıdır başka birşey değil.
                      Allah tüm şehitlerimize rahmet ve yakınlarına da sabır selamet versin.
                      Bu arada bu tür haberlerde yaptığın duyarlı davranışından dolayı da ayrıca kutluyor ve teşekkür ediyorum Utku kardeşim...
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Allah geride kalanlara sabır versin. Şehitlerin Şefaatlerine erdirsin.
                        Hepimizin başı sağolsun.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet, zihni bulanmış hainleri de helak etsin inşallah.

Yorum

BUGÜN DE KÖTÜ HABER DİYARBAKIRDAN GELDİ. 2 ASKERİMİZ MAYIN PATLATILMASI SONUCU ŞEHİT OLDU. ARTIK BU SATIRLAR O KADAR KİFAYETSİZ Kİ O KADAR ÜZÜCÜ KÜ YAZARKEN SÜREKLİ ÖFKEYLE KÜFÜR EDESİM GELİYOR İÇİMDE SÜREKLİ AĞLIYOR. ALLAH ŞU MÜBAREK GÜNLERDE LAYIĞINIZI TEZ ZAMANDA VERİR İNŞALLAH......

Yorum

sevgili utku abi terörü bu kadar hortlatan şımartan hergün aynı palavralarla intikamımız acı olacak diyen gemisinde insanlar öldürülen askerinin başına çuval geçirilen uçağı düşürülen her gün gelen şehit haberlerine bile aldırmayan bir defa okuyup normalmiş gibi karşılanan sınavları şaibeli futboluna bile cemaat eli değmiş din üzerinden köşeyi dönmeye çalışan parazitlerin olduğu,çoluk çocuğumuzun geleceğinin çalındığı bir ülkede çok şey istiyorsun üzgünüm.siyaset yapmak istemezdim...gerçekler bunlar...

Yorum

Murat kardeşim bu söylediklerin siyaset değil realite....Ama ben bunları bir umutla değil insanlarin hatırlaması için yapıyorum....Hatırlayan hatırlar takan takar takmayan takmaz. ....Ama kendime söz verdim her seferinde bu şehitlerin anısına her yerde bu durumu hatırlatacağım...Kendimce az da olsa seslerini duyuracağım.....Biliyorum ki çoğu insan tepkisizliğe devam edecek ancak beni pek ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren buna sebep olan başımızdaki siyasetcilkerin günün birinde herkesin önünde hesap vermeleri ve insanların bu şehitleri bu canları bu kardeşlerimizi unutmaması....i

Yorum

İşleniyor...
                                X