geçtiğimiz günlerde düşürülen uçağımızın anlamlı lakabı... insanın tüyleri diken diken oluyor böyle haberleri okuyunca.. ama nedense hala günler sayılıyor bazı açıklamalar için. başka zaman olsa başka işler için bir gecede ne operasyonlar yapılıp neler değiştirilir.....ama nedense ...........lanet olsun ne diyeyim!
allahım burası nasıl bir yer böyle... ..... insanın tüyleri diken diken oluyor bu resimleri görünce.... bizim askerimiz ne şartlarda nerelerde nasıl koruyor bizi....ama baştakiler hala farklı gündemler peşindeler.... şimdi de Suriyeyle gerilimdeler.... uçağımızı düşürdüler diye ne yapacaklarını bilmiyorlar hala atılmış somut bir adım yok! ama hergünn askerimiz çatışmada ve şehitlerimiz oluyor yaralılarımız oluyor........ kimse bunu konuşmuyor!!! olayların arkasından bir kürtaj haberi bir ekonomi haberi...sonrasında düşürülen uçağımız.... ya arkadaş artık birşeyler yapın şerefsizler dört bir yandan canımızı yakmaya çalışıyor ama gündem değiştirmeler bitmiyor!! koca günleri saatleri toplantılarla görüşmelerle geçiriyorlar illa adım atılması için haftalar mı geçmesi lazım! bunun başka yolu yordamı yokmudur allah aşkına!
Bunlar iyice sapıttı....Çok tehlikeli sulara yelken açıyorlar...Şimdi de Trabzon da eylem yapmaya başladılar...Ha şunu söyleyeyim Trabzonda halk onları alırsa devlet,polis,jandarma da kurtaramaz şerefsizleri....İşte haber
Trabzon Düzköy İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı önüne bırakılan ve bomba olduğu tahmin edilen cismin patlaması sonucu 1’ i ağır, 3 asker yaralandı. Bu sabah saat 08.00 civarında, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı bir askerin çöp atmaya giderken bomba olduğu tahmin edilen cismin patlaması sonucu, 1'i ağır, 3 asker yaralandı. Patlama sonuncu çevre binalardaki evlerin pencereleri kırıldı. Ağır yaralı olan asker, olay yerine gelen ambulans helikopterle Trabzon’daki hastaneye kaldırıldı
Yav yeter kardeşim ya yeter!!!!!! vermeyeceğiz bu ülkeyi kimseye !!!! Aatam kan akıttı ,dedelerim ninelerim kundaktaki çocuklarım öldü bu vatan için ...sen gelip almaya iyetleneceksin ben de sana vereceğim öyle mi?????? ÖLÜMÜ çiğne ÖLÜMÜ ama yine ALAMAYACAKSINIZ DAĞITAMAYACAKSINIZ BU ÜLKEYİ BU VATANI!!!!!!!!!
Hakkaride bir askerimiz şehit oldu...Artık bu haberleri duymaktan sinir olm uş olabilirsiniz ancak ben bu şehitlerin unutulmamamsı gerektiğini düşünüyorum......o nedenle haberlri vermekten üşenmiyorum....Allah toprağını bol etsin, aiesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum....
Hakkaride bir askerimiz şehit oldu...Artık bu haberleri duymaktan sinir olmuş olabilirsiniz ancak ben bu şehitlerin unutulmamamsı gerektiğini düşünüyorum......o nedenle haberleri vermekten üşenmiyorum....Allah toprağını bol etsin, aiesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum....
Sonuçta sinir olsak bile haberi duyurana değil bu katliamları yapanlara sinir oluyoruz.Bu dava hepimizin davası, doğru düşünüyorsun
ve dualarına da amin diyoruz.
Arkadaslar yine uzulerek bu konuya bir ek daha yapacagim...Siirtin Eruh ilcesinde askerlerin gecisi sirisinda atilan pusu sonucu 1 canimiz daha sehit oldu..... Bizi de alin da tam olsun...Ben boyle serefsizlik gormedim...Aziik erkekseniz yuz yuze carpissaniza serefsizler...Hayatiniz pusu pislik....Allah hepinizin sonunu en aci sekilde getirir insallah....
Arkadaşlar bu ne ya !!!!! Şu an itibarıla 4 e çıktı şehit sayımız.... YETER LAN YETER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUNLAR CAN YA CAN !!!!! PAZARDAN ALINMIYOR!!!!!! ŞEREFSİZLER ,CANİLER, ALLAHTAN KORKMAYANLAR!!!!!!!!!! GEBERİN GİDİN!!!! BIRAKIN ÜLKEMİN GENCECİK EVLATLARINI!!!!!!!!! ONLAR DAHA YAŞAYACAKTI EVLENECEKTİ,ÇOCUKLARI OLACAKTI VEYA OLANLARI SEVCEKLERDİ. OĞULLARININ ASKERLİĞİNİ,KIZLARININ MÜRVETİNİ GÖRECEKLERDİ. ONLARLA YAŞYIP,ONLARLA GÜLÜP ONLARLA AĞLAYACAKLARDI......SİZİN BUNU ENGELLEMEY BU GÜZELLLİKLERİ ELLERİNDEN ALMAYA NE HAKKINIZ VAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu arada dunku olaydan sonra Trabzonda halk terörist avına çıkmış.... EEEEEE hemşehrilerim baktı devletin, hükümetin halledebileceği hiçbir şey yok,biz hallederiz dedi....Hepinize sonuna kadar helal olsun... Sizinle aynı topraktan olmaktan sonuna kadar gurur duyacağım....
Yorum