Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Hepinize cok cok tesekkir ediyorum saygilarimi sevgikerimi sunuyorum. Allah cumlemize hem bugunki gibi sunnetini daha sonra da murvetini gostersin

Yorum

Tabii arada cok cok onemli olan bir askerlik gururu var.Allahim o gunlerini de gostersin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Tabii arada cok cok onemli olan bir askerlik gururu var.Allahim o gunlerini de gostersin
        Insallah hep beraber goruruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Utku abicim hayırlı uğurlu olsun delikanlının sünneti

Yorum

Utku'cum hayırlı olsun. Dediğimi unutmadın dimi?

Yorum

Sagolasin Omerim ...Allah sana da ilerde hayirli bir evlat nasip etsin sen de onun bu guzel gunlerini yasa insallah....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Utku'cum hayırlı olsun. Dediğimi unutmadın dimi?
                Kardesim sorma herifler bizim onemsedigimizi onemsememis ve bende heyecenadan sormayi unuttum...Yani dedigin gerceklesemedi....

Yorum

Bu arada devlet bakani Huseyin celik denen kisi sehitlerin egitimi soruldugunda 'takdir edersiniz ki kabak bile 3-5 ayda yetismiyor' diyerek sehiltlere bugune kadar yakistirmadiklari bir tabiri de eklemis oldu....Artik bu donemde askerlerimizi takilan adlar ve yapilan benzetmeleri takip edemez oldum...Bir bu kalmisti bunu da dediler ya....Artik gazeteler buna gaf demis ama ben verilen degerle ozdeslestiriyorum...Kalan yorum sizlerindir....

Yorum

Utku Hocam
                    Minik erkegimizi tebrik ederim

Yorum

Utku abim hayırlı olsun.. allah sağlıklı başarılı mutlu bol paralı ve huzurlu bir ömür nasip etsin aslan parçasına obaa

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Bu arada devlet bakani Huseyin celik denen kisi sehitlerin egitimi soruldugunda 'takdir edersiniz ki kabak bile 3-5 ayda yetismiyor' diyerek sehiltlere bugune kadar yakistirmadiklari bir tabiri de eklemis oldu....Artik bu donemde askerlerimizi takilan adlar ve yapilan benzetmeleri takip edemez oldum...Bir bu kalmisti bunu da dediler ya....Artik gazeteler buna gaf demis ama ben verilen degerle ozdeslestiriyorum...Kalan yorum sizlerindir....
                        abi bunların ağzı güzel laf yapıyor bunu bilen biliyor bilmeyen yok bilmezden gelen duymazdan görmezden gelen var ama kendileri de geldiklerinde kabak gibilerdi şimdi biraz elleri bollandı sırtları peklendi ya kendilerini bir halt sanıyorlar... bilmiyorlar ki yakında yine hadlerini aşarak kendilerini birşey sanarak benim milletim benim milletim diye hitap ettikleri Yüce Türk Milleti onlarında cezalarını gereken şekilde kesecektir ve tahtlarından indirecektir... umarım artık millet uyanır.. yoksa uyudukça uyku sersemleştirir.. uyanıp kendine gelip iş işten geçtiğinde belki üzerinde yaşadığımız topraklar bile kendi ekonomileri uğruna elden gitmiş olur!... bu adamlar allahtan korksa böyle ruhsuz davranmazlar! bu ne kansızlıktır bu ne genişliktir bu nasıl konuşmadır be!.... ne haldeyiz biz böyle!... ağlanacak halimize gülüyoruz.. sürekli gündemler değiştiriyorlar sürekli büyüyen ekonomiden carttan curttan bahsediyorlar son günlerde. ne büyümesi neyin büyümesi allah aşkına(!) milleti soyup soğana çevirip ağa paşa gibi ailecek yurtdışına turlara gidiyorlar... istedikleri hükmü veriyorlar, meydanlarda toplantılarda (olmayan!) insanlıklarına yakışmayan laflar söyleyip ve ithamlarda bulunuyorlar. makineler çalıştırıp asfalt döküp bilmem kaç bin km yol yapmakla kafalarına göre orayı burayı değiştirip kaldırımları söktürüp sağı solu yaptırmakla bazı alanlarda birkaç iyileştirme! yapmakla ülke yönetilmez arkadaş! sen saygınlığını gücünle koruyorsan dediğim dedik astığım astık mantığıyla gidiyorsan senden bir cacık olmaz. baştaki de aynıı yanındakilerde aynıı yandaşları da aynı halt. habire yalan dolan. habire bahane hikaye masal.. habire oyun. nereye kadar çok merak ediyorum ama herifleri takdir etmek lazım bu çarkı güzel döndürüyorlar 8 can yitirildi bu topraklar uğruna. bölünmezlik uğruna! ama adamların umru değil!!! rakam 8 değil 24 olsaydı!! kıyamet kopardı demi?! 8 tane can az geliyor gündem değiştirmeye tepki göstermeye!!! bu ülkede gerçeklerin birazcık canlanması için illa çok büyük olaylar mı olup dikkat çekilmesi lazım! 8 tane canımız gitti.. kanımız aktı!!! ama adamlar kabaktan bahsediyor!.. 8 can daha gitti be. daha kaç can gidecek! daha kaç damla kan dökülecek!! kaç ocağa ateş düşecek!!.. bunlar kalkmış nelerden bahsediyor neler saçmalıyor. ahirette bu adamları da takdir edip kabak gibi 3-5 ay yetiştirenler olacak elbet allah topunun belasını versin. ne diyeyim. ...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Utku Hocam
                          Minik erkegimizi tebrik ederim
                          Hakan hocam cok tesekkur ederim...Darisi basiniza diyelim....Umarim hayirlisi buyurler vatana millete hayirli birer evlat olarak gelisirler ve askerliklerini de yaparlar....Daha sonrasinda da muruvetlerini goruruz.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                            Utku abim hayırlı olsun.. allah sağlıklı başarılı mutlu bol paralı ve huzurlu bir ömür nasip etsin aslan parçasına obaa

Muratim cok cok tesekkur ediyorum....İyi dileklerinin hepimiz icin gecerli olmasini diliyorum

Yorum

Haklarını helal etsinler bizlere. Bizden yana sonuna kadar helaldir..

Allah rahmet eylesin, ailesinin başı sağolsun..

Yorum

Hakkaride çıkan çatışamada 1 askerimiz şehit 3 askerimiz yaralandı.... Şehidimize Allahtan rahmet ,yakınlarınıza ve milletimize başsağlığı diliyorum....

Yorum

İşleniyor...
                                X