Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Abi anlamadığım konulardan biri de şu. 4000 Mehmetçiğimiz, 300 Kişiyi ablukaya aldıysa, yerleri tespit edilmiş ve demekki bölgeleri ve mevkiileri belirlenmiştir. Ver koordinatları yada belirt yeri, Uçaklar bombalasın yada o 300 kişiden en az 200 leş haberi gelsin. Hayırda neden dünden beri abluka altında olan yer ile ilgili bir gelişme olmadı acaba bu durumda dahi VUR EMRİ VERİLMİYORMU ? Anlamış değilim. Aklım çok karışık hem bu durumları çözümlüyorum, hemde yapılmayan şeyleri bir türlü anlamlandıramıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Sufyan hocam en aci kayiplarin 1990 larda oldugunu yasi biraz kemale ermis herkes biliyor. bizim sorunumuz 2000 2001 de bitmek uzere olan bu sorun niye buralara geldi.... birileri bu konuda hesap verecek mi ya da bedel odeyecek mi????? Bu daha dunku cocuklar tek tek topraga verilirken halk ,aileleri kime hesap soracak??????Bana degil herhalde....Elestirmeye elestirmeye depolitize edile edile bu hale geldik. O yuzden memleketde savas varken genclerimiz bu satirlarda oyunlardan arabalarinin modifiyelrinden bahsediyor....Onlari bu hale getiren egitim sistemine veya dunya gorusune iki kelime birsey diyemeyecek mİyiz??????? bana gire gidisat iyi degil, genclik ulke sorunlarindan uzaklastiriliyor ,sesini çikarmasin isteniyor,haberi bile olmasin cabasindalar.biz buyuklere ise bu konunun ve bu durumun yanlis oldugunu vurgulamak dusuyor...Cunku iki gun sonra onlar yonetecek bizleri....Tarihini gecmisini,dis politikasini ,ic politikasini bilmeyen bir genc topluluk yonetecekse bizleri vay halmize......
      Evet Utku kardeşim aynen yazdığın gibi maalesef "Tarihini geçmişini, dış politikasını, iç politikasını bilmeyen bir genç topluluk yönetecek.... " çevremde o kadar çok örnek var ki ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
        Abi anlamadığım konulardan biri de şu. 4000 Mehmetçiğimiz, 300 Kişiyi ablukaya aldıysa, yerleri tespit edilmiş ve demekki bölgeleri ve mevkiileri belirlenmiştir. Ver koordinatları yada belirt yeri, Uçaklar bombalasın yada o 300 kişiden en az 200 leş haberi gelsin. Hayırda neden dünden beri abluka altında olan yer ile ilgili bir gelişme olmadı acaba bu durumda dahi VUR EMRİ VERİLMİYORMU ? Anlamış değilim. Aklım çok karışık hem bu durumları çözümlüyorum, hemde yapılmayan şeyleri bir türlü anlamlandıramıyorum.
        ben bu haberin bile doğru olduğunu düşünmüyorum..... bu nedir ya! gündem hergün değişiyor arkadaş!! dün 8 şehit verdik diye bugünde böyle bir haber yapmayımı seçtiler kendilerine...vatandaşın tansiyonunu düşürmek için(!) şimdi de millet nasıl bazı yöneticiler çıkıp kendilerini unutup şov yaptıklarında oooo işte benim falanım filanım konuşuyor yaa helal olsun diyorsa!!!...şimdi de bak işte saldırıyoruz cezalarını veriyoruz diyip taraftarlık mı yapacak?? yazık ya... böyle haberlere artık karnımız doymaya başladı..... doymak zorunda... var mı abi böyle birşey? 4000 asker koca bir ordu...gidecek 300 köpeği ablukaya alacak bir de bunun haberi yayınlanacak kanallarda veya gazetelerde! bırakın gidin bu işleri başka işiniz gücünüz yok mu sizin!.... habere bak ya hal böyle olacak bizim askerimiz tepelerinde o köpeklerin inlerine girip çıktıklarını mı izleyecek?! ne emri ne komutası..... 4000 aslandan bir tanesi hiç mi eli tetiğe gitmez. ablukaya aldı bekliyorlar mı? haberin haberciye bile mantığı yok..... bunlar ortamı soğutmak tanyisonu düşürmek için yapılmış geçiştirmelik haberler! her zamanki gibi dknow ))) .
        yazık maad

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Pratiğe dökmek her ne kadar zor olsa da kesinlikle katılıyorum. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Mehmetçiğimize de muvaffakiyelter nasip etsin. Güç kuvvet versin inşaallah...

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Lafın Özetini söyleyeyim ben ;

Evde düşman varsa Kapıdakini bitiremessin.
          Bizim evimizin içinde düşman var önce onlar bitecek , Bizlerin ödediği vergilerle bizlerin alınterinden kesilen ödemelerle maaşlarını alan Büyük millet meclisinde ki düşmanların başını ezeceksin , onların kini ezeceksin ki sonra kapının dışına bakacaksın.

Bir gecede operasyon yapacaksın Talabaniyi Barzaniyi Karayılanı alacaksın aşağıya ,Aynı gece sallandıracaksın Bebek katili öcalanı , Atacaksın tek hücreli kodese mecliste ki teröristleri sen gözünü karartacaksın arkadaş onlar kararttıysa sen daha çok karartacaksın.
          Hangi birinin canı daha kıymetli benim bir tane şehidimden...
          Bin tanesini toplasan bir Mehmetçik eder mi sorarım!

Savaşsa savaş bir kere ölürüz bir kere yaşarız hergün Şehit haberleri ile ölüp ölüp dirilmeyiz hiç olmazsa...

Ama nerde bizde öyle Yürekli Hükümet nerde bizde Orduyu cengaver gibi yönetecek Başkumandan...
          Güçlü olmak savaşmak sesini çıkarmak amaaaa Nerde bizde Damarlarında asil kan gezen millet...

Kangıren olan kolu kökünden kesip atacaksın...bütün vücudumuza yayılmadan...
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Bu Saldırıların sadece ve sadece bir tek nedeni var beyler sadece bir nedeni....
            Sizce nedeni nedir tahminleriniz beyler ?

Yorum

mehmetçiklerimizin ölme sebebi sadece devlet mi? vur emrini de mi devlet veriyor? daha geçen günlerde haber çıktı ''HERONLARI İNDİRİN PKK ÇOK ZAİYAT VERİYOR'' diye... önce askeriyenin içindeki pisliği temizlemek gerekmez mi? yani bunca dava ergenekon kck vs... boş yere mi çıktı? önce içimizdeki, ordumuzun içindeki düşmanları temizlemek gerekiyor bence... ayrıca da daha önce hayatında eline silah almamış gençlerimizi doğuya göndermek hangi akla hizmettir arkadaş? ah ülkem ah, çok klasik bir laftır ama yükselmekte olan ülkelere böyle hain oyunlar (terörizm faaliyetleri gibi) yapılıyor... pkk dediğin dağda birkaç tane afedersiniz it köpek! bu gibi sorunları kökten çözmek gerekir... hepsini öldürsen bu itlerin yenisi türer... buna kökten çözüm gerekli...

Yorum

Omercim yazik ki sen ve senin gibi genc kardeslerimiz basi hikayelere cOk iyi inandiriliyorsunuz. Bir ulkeyi hattta Turkiye gibi askeri bir ulkeyi bitirmenin yegane yolu asieriyeyi bitirmektir. Yani ergenekon balyoz gibi safsatalarlq halki bile askerinw dusman etmektir. Askerlik yapmadigin veya birileri tarafindan yanlis bilgilendirildigin icinyanlis konusuyorsun evet vur emrini devlet veriyor.asker cogu zaman kararbile veremiyor. Ayrica senin heron indirme meselseini yasayan ve benzeri emileri surekli duyan askerlerden biri bizm arkadasimizn bababsi ve emri verdiren de siyasetciler. Boylece sanirim dogrulari ogrenmissindir. Boylece yanlis yonkendirildigin orduya da braz objektif bakarsin

Yorum

Arkadaşlar ... size canlı şahit olan özellikle Cudi dağında. Zaman Özal zamanı.150 kişilik Pkk İt sürüsünü hakim bir tepeye pusu atan askerimiz ablukaya aldı...Anlatan kişi astsubay kıdemli başçavuş..Jandarma..birliğe haber verildi.hiçbir şey yapmayın dendi..Ankara arandı.. serbest bırakın dendi.. İçim içimi yedi dedi astsubayımız..O zamanlar insan hakları komisyonu Ankarada imiş...Olay genelkurmaylıktan geri döndü çemberi açın diye emir verildi.. el sallayarak gittiler.. Ve 33 askerimiz otobusten indirip şehit ettiler...kime kızacağız......kime küfür edeceğiz..şerefsizlerin insan hakları var şehidimiz yokmuydu ???????? kljaggggggg kgmjjjjjjjjjjjjjjskmxcnçççççççlfmnkzf ............Arkadaşlar vuracaksak hedefe vuralım derim içimizdeki hainleri bulup ona göre atış yapalım... yine askerlik zamanım dan bir hadise daha .. Tunceli bilmem nere kaymakamı İninden çıkıp Şebinkarahisar tarafında bir ormancı vatandaşımızı katlediyor.. önce kendisini vursun...............dfkgfdlşgkşlg .....kendiside devlet görevlisi..sarı paşa dedikleri hakkaride görev yapmış şimdi
                  Silivride ceza evinde.. Dayımın oğlu (rahmetli) Yavuz yaşıtım bana derdiki askerde bu pezevngi vuracaktım gözümü karatmıştım... adam dağa çıkıp tek başına bölge komutanları ile görüşüp pusu atmaya çıkan askerlirin bilgilerini sızdırıyormuş.....?????????? Rahmetlenin sözleri..böyle ... Arkadaşlar Aklı selim olalım....gerçek yerlere vuruş yapalım....isabetli olsun bir daha ortaya çıkmasın İnşallahhhhh... Saygılarımla
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                    Arkadaşlar ... size canlı şahit olan özellikle Cudi dağında. Zaman Özal zamanı.150 kişilik Pkk İt sürüsünü hakim bir tepeye pusu atan askerimiz ablukaya aldı...Anlatan kişi astsubay kıdemli başçavuş..Jandarma..birliğe haber verildi.hiçbir şey yapmayın dendi..Ankara arandı.. serbest bırakın dendi.. İçim içimi yedi dedi astsubayımız..O zamanlar insan hakları komisyonu Ankarada imiş...Olay genelkurmaylıktan geri döndü çemberi açın diye emir verildi.. el sallayarak gittiler.. Ve 33 askerimiz otobusten indirip şehit ettiler...kime kızacağız......kime küfür edeceğiz..şerefsizlerin insan hakları var şehidimiz yokmuydu ???????? kljaggggggg kgmjjjjjjjjjjjjjjskmxcnçççççççlfmnkzf ............Arkadaşlar vuracaksak hedefe vuralım derim içimizdeki hainleri bulup ona göre atış yapalım... yine askerlik zamanım dan bir hadise daha .. Tunceli bilmem nere kaymakamı İninden çıkıp Şebinkarahisar tarafında bir ormancı vatandaşımızı katlediyor.. önce kendisini vursun...............dfkgfdlşgkşlg .....kendiside devlet görevlisi..sarı paşa dedikleri hakkaride görev yapmış şimdi
                    Silivride ceza evinde.. Dayımın oğlu (rahmetli) Yavuz yaşıtım bana derdiki askerde bu pezevngi vuracaktım gözümü karatmıştım... adam dağa çıkıp tek başına bölge komutanları ile görüşüp pusu atmaya çıkan askerlirin bilgilerini sızdırıyormuş.....?????????? Rahmetlenin sözleri..böyle ... Arkadaşlar Aklı selim olalım....gerçek yerlere vuruş yapalım....isabetli olsun bir daha ortaya çıkmasın İnşallahhhhh... Saygılarımla
                    amiiiiin abi amiiiiiinnnnn

Yorum

Bu Saldırıların sadece ve sadece bir tek nedeni var beyler sadece bir nedeni....
                      Sizce nedeni nedir tahminleriniz beyler ?
                      Valla acı ama bana göre en gercekci komplo teorisini sunayım size ,
                      Bütün bu eylemler propagandalar Öcalanın Ev hapsine teşvikten ibaret geçen gün kansız bülent arınş ne dedi düşünülebilir dedi var mı daha ötesi ?
                      yani bu ne anlama geliyor bu konu hakkında çalışmalar yapılıyor demek ki , örgütün istediği bu süreci hızlandırmak Hükümet ne diyecek aman yeter ki akan kan dursunda tamam apoyu çıkartalım diyecek , halk ne diyecek güzel koyun halkım aman daha fazla şehit vermeyelimde çıksın bari diyecek çünkü dünü ve 40 bin ölen bebeği yaşlısı askeri unutacak peki sonra ne olacak ?

sonrası ev hapsi bitecek apoda meclise girecek , milletvekili olacak en büyük müttefiki akp ile kürdistan kurulacak tayyip Türkiyeyi apo kürdistanı yönetecek Sivastan öte toprak bölünecek halk ne diyecek bu duruma aman yeter ki ayrılsın örgüt denen pislik olan kime olacak masum Kürt vatandaşlarımıza ve tabi bizlere olacak peki sonra ne olacak duracaklar mı ? durmayacaklar çünkü zaten elini kaptırdın,kolunuda isteyecekler...

Ben eğer bu işlerde azcık anlıyorsam zerre kafam basıyorsa bu işe olacaklar bunlar ve gün gelecek olacak o zaman bu mesajımı güncellerim belki 3 yıl belki 5 yıl belki daha erken...

Yorum

Arkadaşlar;

Bu acı hepimizin bu şehitler hepimizin şehidi.
                        Her zaman sağ duyu bir şekilde hep beraber kenetlenecek hep beraber hareket edeceğimiz bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi dosta düşmana karşı göstermenin tam zamanı.

Lütfen bu hassas konuda mesajlarımızı yazarken forum kurallarını da unutmayalım .

Anlayışınız için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Arkadaşlar;

Her zaman sağ duyu bir şekilde hep beraber kenetlenecek hep beraber hareket edeceğimiz bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi dosta düşmana karşı göstermenin tam zamanı.

Lütfen bu hassas konuda mesajlarımızı yazarken forum kurallarını da unutmayalım .

Kurala aykırı olan mesaj hangisi Fatih abi ? yanlış yapan düzeltsin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Arkadaşlar;

Yazdıklarımda kural dışı birşey göremedim?

Yorum

Emre askerden yeni geldi,bazen bazı haykırışları normal karşılamak gerek,yanlış konuşmak istemem,emrecim atı alan Üsküdar'ı gecti,Ata binmeye bak...Ölen her turk evladı bizim,keske ölmesek,Allah rahmet eylesin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                                Emre askerden yeni geldi,bazen bazı haykırışları normal karşılamak gerek,yanlış konuşmak istemem,emrecim atı alan Üsküdar'ı gecti,Ata binmeye bak...Ölen her turk evladı bizim,keske ölmesek,Allah rahmet eylesin...
                                yok Ali abi benlik bir yanlış anlaşılma yok , yazdıklarımdada aykırı bir durum yok benim yazdıklarım senin benim bir başkasının bildiği şeyler...
                                Atı alan üsküdarı geçti demek yanlış olan o zaman şimdiden yurt dışından emlak alımı için kolları sıvıyalım yakında buralar sana bana da kalmaz Atımıza biner gideriz bizde

(Fatih abi direk forum kurallarına uymayan mesajı söylese daha iyi olur herkes zan altında kalıyor bu ve bunun gibi durumlarda... )

Yorum

İşleniyor...
                                X