Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Malatya Erhaç Havaalanı hem askeri hem sivil bir meydana sahip.. kuzenim askeri uçak bakımında çalışıyor.. ve herkes kendi uçağından sorumlu.. ya buraya ya da Diyarbakıra giderlerdi uçakla birlikte. teyzem kaç defa gecenin bir yarısı telefonla uyandırıp apar topar çağırdıklarını anlatırdı hep... muhtemelen o da şu an görevdedir... allah yardımcıları olsun. güç kuvvet azim versin...işleri güçleri rast gitsin..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Çok güzel demişsin kardesim ağzina sağlik. Ama sıkıntıyı bulundugumuz ortamdan bile anlamak hic zor degil. Uzun suredir konuyu takip ediyorumda sadece 2-3 arkadasımızin tepkileri var. Merak ettigimden soruyorum acaba onlarin cigerleri yanmiyormu? Bir umut bekliyordum acaba herzaman her sekilde organizasyon yapabilen sitemiz bu konuya duyarliligini gostermek icin nasil bir yol izleyecek diye hatta bir kac arkadasimin guzel onerileride oldu ama arkasi gelmedi. Bir kahvalti organizasyonu olsaydi simdi burda 1000 mesaj olmustu. Duyarliliklarindan dolayi site sakinlerini tebrik ederim. Durmak yok uyumaya devam...
      Belediye çalışıyor aga

Yorum

Muratim agzina saglik.....Lafa gelince herkes vatan ,millet sakarya ama is tepkiye gelince kimse de cit yok....Bugun boyunca bekledim Turk bayragi ve tepki icin ama kimse muhabbete dahil bile olmadi hatta bakti gitti.....Eeeee bu ulke bu hale geldi iste insanlarin derdi video oyunlari araba modiiyesi orda olen ölmüş onlara ne ki, dertlerine mi?????? Ancak herkes sunu unutmasin gun gelir o subaylar sizin veya sizin bir yakininizin da kapisini çalar, o ambulanslar sizin ve sizn bir yakinnizin kapisinda anneniz ve babaniz icin bekler ...Ha o zman anlarsiniz bu acınınin ne demek oldugunu..... Ancak önemli olan o aciyi su an da icinde hissedebilmek ve o insanlarin acilarini paylasabilmek....Ha boyle bir duygu kimsede yoksa zaten bitmisiz bosa konusuyoruz bosa didiniyoruz..... bu arada gun boyunca soylemeyektim ama artik dayanamadim....Benim ulkemde bir arkadasim bugun arabasinda bayrak tasiyor diye bir polis tarafindan durdurulup ne o bayram mi seyran mi diye Ne anlam tasidigi belli olmayan bir ifade ile sorgulanip daha sonra sehitler yuzunden oldugu soylenip az da olsa terslenince karakola goturulup sorgulaniyorsa vay benim milli degerlerime vay benim ulkulerime vay benim ATATURK MİLLİYETCİLİGİME.....Yaziklar olsunyaziklar

Yorum

Bu ülkede Atatürk anıtına çiçek, çelenk koymak istendi, ve polis tarafından engellendi. Bazı kişi ve kurumlar Valilik'lerden Atatürk Anıtına çelenk koymak için izin bile istedi! Ülkem ne hale gelmiş! Bir araç, camında bayrak olduğu gerekçesi ise trafik polisince durduruldu; diğer araç plakasında mavi yerine kırmızı amblemli Türk Bayrağı olduğu gerekçesiyle durduruldu... Elbette biliyoruzki Bayrakla ilgili kanunumuz var. En önemlisi Bayrak temiz tutulmalı. Yüce şehitlerimizin, gazilerimizin kanı var bayrağımızda. Ancak! Aracımızın güzel bir kısmında ve temiz tutmak kaydıyla "bayrak" sembolü bulundurmak enazından burayız dememize neden olur diye düşünüyorum. Aracımda yıllardır arka üst camında "bayrak" sembolünü gururla taşıyorum ve bugünlerde okullarda yasaklanan "Bayrak" şiirinden bir mısra ile alçak ve şerefsizlere sesleniyorum:

"Sana benim gözümle bakmayanın
          mezarını kazacağım.
          Seni selamlamadan uçan kuşun
          yuvasını bozacağım."

Başımız sağolsun, vatan sağolsun diyoruz ama Emre kardeşimizin dediği gibi; napıyoruz? Nerde tepki? Birşey yapamamak kadar aciz!, üzüntülü, çaresiz... İçimiz kan ağlıyor, kan...

Yorum

Lafın Özetini söyleyeyim ben ;

Evde düşman varsa Kapıdakini bitiremessin.
            Bizim evimizin içinde düşman var önce onlar bitecek , Bizlerin ödediği vergilerle bizlerin alınterinden kesilen ödemelerle maaşlarını alan Büyük millet meclisinde ki düşmanların başını ezeceksin , onların kini ezeceksin ki sonra kapının dışına bakacaksın.

Bir gecede operasyon yapacaksın Talabaniyi Barzaniyi Karayılanı alacaksın aşağıya ,Aynı gece sallandıracaksın Bebek katili öcalanı , Atacaksın tek hücreli kodese mecliste ki teröristleri sen gözünü karartacaksın arkadaş onlar kararttıysa sen daha çok karartacaksın.
            Hangi birinin canı daha kıymetli benim bir tane şehidimden...
            Bin tanesini toplasan bir Mehmetçik eder mi sorarım!

Savaşsa savaş bir kere ölürüz bir kere yaşarız hergün Şehit haberleri ile ölüp ölüp dirilmeyiz hiç olmazsa...

Ama nerde bizde öyle Yürekli Hükümet nerde bizde Orduyu cengaver gibi yönetecek Başkumandan...
            Güçlü olmak savaşmak sesini çıkarmak amaaaa Nerde bizde Damarlarında asil kan gezen millet...

Kangıren olan kolu kökünden kesip atacaksın...bütün vücudumuza yayılmadan...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Muratim agzina saglik.....Lafa gelince herkes vatan ,millet sakarya ama is tepkiye gelince kimse de cit yok....Bugun boyunca bekledim Turk bayragi ve tepki icin ama kimse muhabbete dahil bile olmadi hatta bakti gitti.....Eeeee bu ulke bu hale geldi iste insanlarin derdi video oyunlari araba modiiyesi orda olen ölmüş onlara ne ki, dertlerine mi?????? Ancak herkes sunu unutmasin gun gelir o subaylar sizin veya sizin bir yakininizin da kapisini çalar, o ambulanslar sizin ve sizn bir yakinnizin kapisinda anneniz ve babaniz icin bekler ...Ha o zman anlarsiniz bu acınınin ne demek oldugunu..... Ancak önemli olan o aciyi su an da icinde hissedebilmek ve o insanlarin acilarini paylasabilmek....Ha boyle bir duygu kimsede yoksa zaten bitmisiz bosa konusuyoruz bosa didiniyoruz..... bu arada gun boyunca soylemeyektim ama artik dayanamadim....Benim ulkemde bir arkadasim bugun arabasinda bayrak tasiyor diye bir polis tarafindan durdurulup ne o bayram mi seyran mi diye Ne anlam tasidigi belli olmayan bir ifade ile sorgulanip daha sonra sehitler yuzunden oldugu soylenip az da olsa terslenince karakola goturulup sorgulaniyorsa vay benim milli degerlerime vay benim ulkulerime vay benim ATATURK MİLLİYETCİLİGİME.....Yaziklar olsunyaziklar
              çok yazık... lanet olsun bu müdahaleleri yapan ve yaptıran zihniyetede bizim canımızı yakan ve yakmak isteyen köpeklerede!
              merak ediyorum, acaba Türk Bayrağı yerine arka camı görüş açısını bile kapatırcasına sırf sembol olsun diye ya da kendini göstermek uğruna kalkıp gidip osmanlı tuğrası yaptıran araç sahiplerine ne diyor o trafik polisleri ve zihin yapısı farklı başındaki şahıslar??? onlarada cezalar kesiliyor mu acaba merak ediyorum. şu son yıllarda o kadar arttıki bunu yapan araçlar artık nereye baksam bir arabada bir minibüste vs arka camlarında kocaman bir tuğra.... Bayrak yasak ama tuğra teşvik..hobi..sembol..ekol... gibi mübarek .. yazıklar olsun be ..nereye gidiyoruz haberimiz yok..haberimiz olsa bile cesaretimiz yok... Yazık bu güzelim cennet vatana..değerlerine sahip çıkamayan insanlara ...

burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ arkadaş! Osmanlı Devleti değil..... Can verenler yeniçeri değil! TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ nin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını veren Şehitlerimiz .

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                2001- 0
                2002- 13
                2003- 21
                2004- 73
                2005- 92
                2006 -121
                2007- 118
                2008- 150
                2009- 135
                2010 - 141
                2011- 168
                2012- 79( 6 ayda) Eeeee matematik burda dostlar ......Sehitlerden matematik hesabi olmaz ama 10 senede 1111 ailenin hayatlari sondu ve binlerce insan gozyasi doktu.. Binlerce bebek babasiz binlerce kadinimiz kocasiz ve binlerce baba anne evlatiz kaldi.....Sanirim birileri hala basaridan bahsedemiyecek ,surekli iradeden surekli cabadan bahsedemiyecek....
                En çok kayıp 1990'larda
                Terörle mücadelede en fazla kayıp 90'lı yıllarda yaşandı. Genelkurmay Başkanlığı'nın verilerine göre; 1992'de 496, 1993'de 538, 1994'te 867, 1995'de 615 şehit verildi. Şehit sayısı 2005'te 92, 2006 yılında ise 87 olmuştu.
                (Radikal)

Kaynak: İşte en acı liste: Hakkari şehitleri (Foto Galeri) http://www.webhatti.com/wh-haber-bul...#ixzz1yHU0hltr
                whkaynak
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Evet Murat ve utku abi Cok guzel yerlere değinmissiniz...Ancak biz bunları dile getirdiğimizde YA SEV YA DA TERKET BURASI TÜRKİYE !!! Diyebilen kisiler var....Benim amcam albaydir babam kendisine sınır dısı operasyon olabilirmi abi... Amcamin dediği şey : Bizi hükumet madara etti suan sınır dısı operasyon vs mümkün değil ilk önce bizim kendimizi toparlamamız lazım....
                  2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                  Gerçek pilot

Yorum

Ocaklarına ateş düşen ailelerimize başsağlığı diliyorum.Hain pusuyu gerçekleştiren bu şerefsizlere tez zamanda cevapları verilir inşaallah!!!! Ben Güneydoğuda Babamın görev süresi boyunca tam üç sene ne şehitler gördüm,yaşanan ne acılara şahit oldum bilemezsiniz.İnanın o yıllarda verilen şehitlerin birçoğu basına yansımıyordu...
                    Babam her operasyona çıktığında bir daha dönmeyecekmiş gibi helallik alır giderdi.Şükür her defasında sağ salim geri döndü...
                    ALLAH GERİ DÖNEMEYEN,BU VATAN UĞRUNDA CANLARINI FEDA EDEN TÜM ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE SABIR VERSİN.KAHRAMANLARIMIZIN RUHLARI ŞAD OLSUN.

Şahsım adına bu konuda verilecek tüm tepkiler için yapılacak tüm organizasyonlara nerede olursa olsun katılmaya hazırım......
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hürriyetin haberi...
                      4000 Mehmetçik 300 teröristi ablukaya aldı.
                      Allah aşkına bu askerimizi daha çok tehlikeye atmaz mı?
                      Bence operasyon sürerken nekadar az bilgi sızarsa okadar etkili olunur.
                      Fatih Sultan Mehmet'in sözü var. Sırrımdan sakalımın bir teli bile haberdar olsa koparıp atarım.
                      Aksiyon zamanı. Askerimizin mevzilerini söylemedikleri kaldı.
                      Ayrıca şimdi sınırdışı harekat için de tam zamanı inleri savunmasız kalmışken.
                      Hem bunları özel bir yerde sıkıştırıp özel bir gaz ile etkisizlestirip sağ yakalamak var. İyice dünyaya ifşa edip bül bül gibi inleri ve komuta kademesi ve lojistiği hakkında ötüreceksin.
                      Bu günler hepimiz için zor, savaş sanatını en ince ayrıntıya kadar işletmemiz için dua edelim de düşmanlara kar kalmasın.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Allah, Operasyonla bulunan Mehmetçik'lerimize güç kuvvet versin ve yollarını açık eylesin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                          Allah, Operasyonla bulunan Mehmetçik'lerimize güç kuvvet versin ve yollarını açık eylesin...
                          amin..
                          InsigniaTEAM

Yorum

Sufyan hocam en aci kayiplarin 1990 larda oldugunu yasi biraz kemale ermis herkes biliyor. bizim sorunumuz 2000 2001 de bitmek uzere olan bu sorun niye buralara geldi.... birileri bu konuda hesap verecek mi ya da bedel odeyecek mi????? Bu daha dunku cocuklar tek tek topraga verilirken halk ,aileleri kime hesap soracak??????Bana degil herhalde....Elestirmeye elestirmeye depolitize edile edile bu hale geldik. O yuzden memleketde savas varken genclerimiz bu satirlarda oyunlardan arabalarinin modifiyelrinden bahsediyor....Onlari bu hale getiren egitim sistemine veya dunya gorusune iki kelime birsey diyemeyecek mİyiz??????? bana gire gidisat iyi degil, genclik ulke sorunlarindan uzaklastiriliyor ,sesini çikarmasin isteniyor,haberi bile olmasin cabasindalar.biz buyuklere ise bu konunun ve bu durumun yanlis oldugunu vurgulamak dusuyor...Cunku iki gun sonra onlar yonetecek bizleri....Tarihini gecmisini,dis politikasini ,ic politikasini bilmeyen bir genc topluluk yonetecekse bizleri vay halmize......

Yorum

Bu Saldırıların sadece ve sadece bir tek nedeni var beyler sadece bir nedeni....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Yine Mübarek günlerde bir çok eve ateş düştü buna sebep olanların Allah bin bir türlü belasını versin.

Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu:

Kıdemli Çavuş Ali Gümüş, Piyade Onbaşı Cahit Kılıç, Piyade Onbaşı İsa Sayın, Piyade Er Umut Bulut, Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu, Piyade Er Mustafa Türkmen, Piyade Er Yaşar Doymuş, Ulaştırma Er Samet Bütün.

Hayatlarını kaybeden askerlerimize Allah 'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
                                +100... Daha ne diyeyim ki, söyleyeceklerim boğazıma diziliyor. Kahraman Mehmetciğimizin gururla dimdik ayakta olduğunu bütün cihan biliyor, bu yapılanlardan sorumlu olanların yanına kalmayacak.

Eminim.

Sabır diliyorum, rahmet diliyorum, başsağlığı diliyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                                X