Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    2000-2001 seneleinde nerdeyse sehit yokken son 10 senede her sene artan bir oranla ve gecen sene 168 evladimizi bu sene de simdiden 79 evladimizi topraga verdik....Eee haydi birileri ciksin da desin ki haksizlik ediyorsun bu bunlarin sucu olamaz ben de Matematigin yalan soylemedigini bir ispatlasam......
    Yaşatsınlar aga imralıdaki şerefsiz köpeği beslesinler,bide eve çıkartsınlar biraz evde beslesinler,ardından salsınlar,ülkemizi tamamen bölsünler.ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLIYOR ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=e17hTENxQtQ#

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=AtnkCq_-TZY#

Yorum

2001- 0
          2002- 13
          2003- 21
          2004- 73
          2005- 92
          2006 -121
          2007- 118
          2008- 150
          2009- 135
          2010 - 141
          2011- 168
          2012- 79( 6 ayda) Eeeee matematik burda dostlar ......Sehitlerden matematik hesabi olmaz ama 10 senede 1111 ailenin hayatlari sondu ve binlerce insan gozyasi doktu.. Binlerce bebek babasiz binlerce kadinimiz kocasiz ve binlerce baba anne evlatiz kaldi.....Sanirim birileri hala basaridan bahsedemiyecek ,surekli iradeden surekli cabadan bahsedemiyecek....

Yorum

TÜRKİYE DÜŞMANLARINA....

www.youtube.com/watch?v=8XzP-y4XfKY&feature=related

Yorum

Bu gecede. Polis lojmanlarina Hakkaride roket atarla saldirmislar....Allahtan olen ya da yaralanan yok....Allah ordaki vatandaslarimiza sabir , kuvvet ve direnme gucu versin.....

Yorum

Bu arada Suriyede uluslarasi camia goreve cagrildi...Bu gece son dakika haberi .....Eeee Bir de orda sorunlarimz var ya....Kendi islerimiz bittii ulkemizde sehit vermek bitti simdi bir de orda sehit verecegiz.....ALLAH askerimize devletimize ve milletimize zeval vermesin, hepimizi korusun ve bizi beladan uzak tutsun.....AMİN

Yorum

Hatayda askeri araca pusu sonucu 1 askerimz sehit oldu........Allahim sabir ver kuvvet ver direnme gucu ver.....

Yorum

www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                      Sigaraya zam : İçmesinler kardeşim..!!
                      Alkole zam: Zaten haram kardeşim..!!
                      Benzine zam: Araba almasın kardeşim..!!
                      Reçete bile parayla yazılıyor: Hasta olmasınlar kardeşim..!!
                      Kayıt paraları: Özel okullarda bunlar yok ki kardeşim..!!
                      Ulaşıma zam: Yaşamak ucuz değil ki kardeşim..!!
                      Memura zam: O paraya kaç kişi çalışır biliyor musun kardeşim..!!

SAHNEMİZ YOK: Sanat size mi kaldı kardeşim..!!
                      SINIFLAR TIKA BASA DOLU: Biz mi yaptık kardeşim..!!
                      GEÇİNEMİYORUZ: Olsun siz yine de 3 çocuk yapın kardeşim..!!
                      KADINA ŞİDDET: Onlar da kaşınmasınlar kardeşim..!!
                      EĞİTİM- SAĞLIK PARASIZ OLSUN: Çok şey istiyorsun kardeşim..!!
                      ULAŞIM: Bir de yatırım mı yapalım kardeşim..!!
                      İŞSİZLİK: Kader kardeşim..!!
                      ÜNİVERSİTE MEZUNLARI: İş garantisi mi verdik kardeşim..!!
                      ÇİFTÇİ : Ananı da al git kardeşim..!!

Ses çıkarmadıkça insanlar korktukça bunlar dahada çoğalacak,eleman yıllardır planladı ve emeline ulaştı.Dinimizi istismar ederek nerelere geldik,uyu ülkem uyu ülken elden gitti............................!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      kimse çok birşey istemiyor sayın başbakan! kimse senin özgürlük alanını da kısıtlamıyor!!!

memura verilen maaşa değilde senin taş atıp kolunu yormadan aldığın, çıkıp her allahın günü sanat yaparcasına; makamını mevkini geçtim, insanlığına yakışmayacak kelimeler hitaplar hakaretler ederek şovlar yaparak kazandığın paraya kaç işyeri açılır??? birgün sen de pılını pırtını toplayıp sıvışacaksın arakdaş az kaldı..! böyle yöneticilik mi olur üstelik birde bu adamların bu laf cambazlıkları tiyatro oyunculukları karşısında oooo benim başbakanım konuşuyor benim bakanım konuşuyor öff ne güzel dedi ama diyip diyip övünen cahil mi desem g.zekalı mı desem bilemedim...böyle insanlar var..... böyle insanlar oldukça da böyle sığırbaşlar canım ülkemi bu hale getirir(!) kimse kusura bakmasın.. bu ülke hepimizin.. bu değerler hepimizin! biz bu emanete sahip çıkmazsak verdiğimiz yemini, daha taa ilkokula gittiğimiz yıllarda her gün derse girmeden önce ANDIMIZ'ı okuyup girerken o ettiğimiz yemini tutamazsak....halimiz daha çok nice olur!!!!! yazık değil mi bu millete.. bir de benim milletim benim milletim diye hitap etmeleri yok mu... arkadaş hözt diyesi geliyor insanın..... sen kimsin de senin milletin olsun!.... sen önce değerlerine yeminlerine antlarına sahip çık!! özgürlüğünü kısıtladıkları için seni eleştirdikleri için millete sataşacağına suçsuz yere içeri tıktıracağına yakışmayacak sözler sarfedeceğine işinin gereğini yap...... bir yığın palavracı tarafından yönetilirse güzelim ülke bir yığın hortumcu laf cambazı tiyatro oyuncusu tarafından yönetilirse olacağı bu... olacağı bu.... biz şimdi ne desek ne etsek boş... onlar yine koşturacaklar atlarını.. ama gün geliir.. o zaman o at bir zamanlar teptiği gibi bir kez daha teperse işte o zaman daha iflah olmazlar....

ne demiş Köroğlu yürü bre bolu beyi bu cenk amansız olacak...

. . .

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu arada, burda havada baya yükseklerde bir grup savaş uçağı geçti.. sesleri halen geliyor... eğer bir operasyon falansa allah işlerini güçlerini rast getirsin güç kuvvet versin.. yerle bir etsinler aslanlarımız o köpeklerin inlerini!.....

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Amiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                            bu arada, burda havada baya yükseklerde bir grup savaş uçağı geçti.. sesleri halen geliyor... eğer bir operasyon falansa allah işlerini güçlerini rast getirsin güç kuvvet versin.. yerle bir etsinler aslanlarımız o köpeklerin inlerini!.....
                            amiiin , hayırlı haberlerle dönerler inşallah..
                            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                              Sigaraya zam : İçmesinler kardeşim..!!
                              Alkole zam: Zaten haram kardeşim..!!
                              Benzine zam: Araba almasın kardeşim..!!
                              Reçete bile parayla yazılıyor: Hasta olmasınlar kardeşim..!!
                              Kayıt paraları: Özel okullarda bunlar yok ki kardeşim..!!
                              Ulaşıma zam: Yaşamak ucuz değil ki kardeşim..!!
                              Memura zam: O paraya kaç kişi çalışır biliyor musun kardeşim..!!

SAHNEMİZ YOK: Sanat size mi kaldı kardeşim..!!
                              SINIFLAR TIKA BASA DOLU: Biz mi yaptık kardeşim..!!
                              GEÇİNEMİYORUZ: Olsun siz yine de 3 çocuk yapın kardeşim..!!
                              KADINA ŞİDDET: Onlar da kaşınmasınlar kardeşim..!!
                              EĞİTİM- SAĞLIK PARASIZ OLSUN: Çok şey istiyorsun kardeşim..!!
                              ULAŞIM: Bir de yatırım mı yapalım kardeşim..!!
                              İŞSİZLİK: Kader kardeşim..!!
                              ÜNİVERSİTE MEZUNLARI: İş garantisi mi verdik kardeşim..!!
                              ÇİFTÇİ : Ananı da al git kardeşim..!!

Ses çıkarmadıkça insanlar korktukça bunlar dahada çoğalacak,eleman yıllardır planladı ve emeline ulaştı.Dinimizi istismar ederek nerelere geldik,uyu ülkem uyu ülken elden gitti............................!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              kimse çok birşey istemiyor sayın başbakan! kimse senin özgürlük alanını da kısıtlamıyor!!!

memura verilen maaşa değilde senin taş atıp kolunu yormadan aldığın, çıkıp her allahın günü sanat yaparcasına; makamını mevkini geçtim, insanlığına yakışmayacak kelimeler hitaplar hakaretler ederek şovlar yaparak kazandığın paraya kaç işyeri açılır??? birgün sen de pılını pırtını toplayıp sıvışacaksın arakdaş az kaldı..! böyle yöneticilik mi olur üstelik birde bu adamların bu laf cambazlıkları tiyatro oyunculukları karşısında oooo benim başbakanım konuşuyor benim bakanım konuşuyor öff ne güzel dedi ama diyip diyip övünen cahil mi desem g.zekalı mı desem bilemedim...böyle insanlar var..... böyle insanlar oldukça da böyle sığırbaşlar canım ülkemi bu hale getirir(!) kimse kusura bakmasın.. bu ülke hepimizin.. bu değerler hepimizin! biz bu emanete sahip çıkmazsak verdiğimiz yemini, daha taa ilkokula gittiğimiz yıllarda her gün derse girmeden önce ANDIMIZ'ı okuyup girerken o ettiğimiz yemini tutamazsak....halimiz daha çok nice olur!!!!! yazık değil mi bu millete.. bir de benim milletim benim milletim diye hitap etmeleri yok mu... arkadaş hözt diyesi geliyor insanın..... sen kimsin de senin milletin olsun!.... sen önce değerlerine yeminlerine antlarına sahip çık!! özgürlüğünü kısıtladıkları için seni eleştirdikleri için millete sataşacağına suçsuz yere içeri tıktıracağına yakışmayacak sözler sarfedeceğine işinin gereğini yap...... bir yığın palavracı tarafından yönetilirse güzelim ülke bir yığın hortumcu laf cambazı tiyatro oyuncusu tarafından yönetilirse olacağı bu... olacağı bu.... biz şimdi ne desek ne etsek boş... onlar yine koşturacaklar atlarını.. ama gün geliir.. o zaman o at bir zamanlar teptiği gibi bir kez daha teperse işte o zaman daha iflah olmazlar....

ne demiş Köroğlu yürü bre bolu beyi bu cenk amansız olacak...

. . .
                              Çok güzel demişsin kardesim ağzina sağlik. Ama sıkıntıyı bulundugumuz ortamdan bile anlamak hic zor degil. Uzun suredir konuyu takip ediyorumda sadece 2-3 arkadasımızin tepkileri var. Merak ettigimden soruyorum acaba onlarin cigerleri yanmiyormu? Bir umut bekliyordum acaba herzaman her sekilde organizasyon yapabilen sitemiz bu konuya duyarliligini gostermek icin nasil bir yol izleyecek diye hatta bir kac arkadasimin guzel onerileride oldu ama arkasi gelmedi. Bir kahvalti organizasyonu olsaydi simdi burda 1000 mesaj olmustu. Duyarliliklarindan dolayi site sakinlerini tebrik ederim. Durmak yok uyumaya devam...

Yorum

Amin insallah hayirli haberlerini aliriz...

Yorum

İşleniyor...
                                X