Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Rabbim şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır ihsan eylesin..
    sözün bittiği yer...
    2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Terörü lânetliyorum. Aziz şehitlerimize saygı ile eğiliyorum. Türkiye olarak başımız sağaolsun.
      Bu yılanların inlerine girip cezalarını vermek.
      Kaynaklarını kesmek Türkiyemizin birinci ve en önemli önceliği olmalı.
      Birlik ve beraberlik zamanı.
      Halk olarak nekadar birlik beraberlik kabiliyetimizi gösterirsek okadar güçsüz kalırlar.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

ailelerine allah sabır versin başımız sağolsun
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. BAŞIMIZ SAĞOLSUN.

Çıbanın başı ezilmeli ve iltihabı kurutup yara iyileştirilmeli, Çıban başı koruma altında saltanat sürerek beslenmemeli.
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

http://videonuz.ensonhaber.com/flv/f...runa-siiri.mp4
            Sehitler her zaman bunu hakediyor. Bugun herkesin zevki sefhayi unutup bu konuda hassaa olmasini diliyorum...Bu cocuklar hepimizin kardesi, abisi, babasi, oglu.....Bu cocuklar bu yasa ailelerinin herseyden feragat ederek vatana feda diye gonderdigi gencler.....MEKANİNİZ CENNET TOPRAGİNİZ BOL OLSUN......... SİZE HERSEY HELAL OLSUN.......ALLAH BİRGUN BİZE VE BİZİM COCUKLARİMİZA DA SİZİNKİ GİBİ ONURLU BİR ÖLÜM NASİP ETSİN.........

Yorum

Yorum

Türk Milletinin basi sagolsun. Biz bu lanet teroru daha once bitirdik. Sifira indirdik. Yurt disindan heyetler geldi. Hayretler icinde sirrini sordular. Kimse bati istedi teror bitti demesin. Biz bu isi kendimiz basarmistik. İstesek yine bitiririz. Bi tane vatan haini birakmadan temizleriz kopekleri. Ama... Bizim daha buyuk sorunlarimiz var. Kurtaj mesela, yada İmam hatipleri ortaokula cekmek, ha birde gurbettekileri ozledik cagiralim onlari. Teror, sehit, vatan kimin umurunda...
                2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erkan
                  ağızları her zaman çok güzel laf yapıyor bunların!.. şimdi de bu bahaneleri mi kuruyorlar. yazık be nasıl kuruyorsunuz arkadaş böyle tüyler ürperten cümleleri?! yav bu ne cesaret be bu ne densizlik...... yazık..... ülke yönetimi kimlerin elinde maad yazık(!) başbakan kalkıp bir eylemde bulunduğunda kameralar karşısında ağlayıp şov yapan da bu adam değilmiydi??? şimdi niye gözyaşı dökmüyor???? o olay daha mı acıklı geldi kendisine! ya yazıklar olsun be adama bak be şimdi de bu lafları mı söyleyebiliyor... bunların kanı kurumuş.. ruhları yok bunların.. inançları sonsuz ama insanlıklarını ruhlarını kaybetmişler utanmaz allahtan korkmaz insanlar. yazık .

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Allah Rahmet Eylesin , Başımız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.

Mekanları cennet olsun abilerimin..
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İsin garipligine bakar misin?.... Benim ulkemde it surusunun sayisi benden daha fazla ve beni kendi topraklarimda olduruyor......Kardesim bunu ben desem pek sorun yaratmaz da bunu hukumetin ikinci adami basbakanin vekili soyleyince adamin siniri tepesine hucum ediyor..... Kardesim bu sizin acizliginiz sizin o koltugu haketmeiginizin gostergesi degil mi?.... Azicik Japonlardan örnek alin ..... Onlar da 2. Adam boyle bir sey diyecegine harakiri yapardi....Herkes de arkasindan geregini yapti derdi..... Demek ki bizde de gregi bu....Demek ki biz bunu hakediyoruz..... Yazik ulkeme Yazik.... Benim Atam tek askeri icin Dunyayi yikarken buugun gunde 8 sehit veriyruz bastakiler ne ypalim sayilari fazla idi diyor.....SEHİTLERİM UZULMEYİN SİZ ATAMİZİN YANİNDASİNİZ YANİ ONURLU VE GURURLUSUNUZ AMA BİZ UZULELİM Kİ BU ADAMLARİN YANİNDAYİZ......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erkan
                        Daha bu neki kardeş ülke elden gidiyor kimse nereye gidiyoruz demiyor,adamın biri çıkmış ananıda al git diyor öbür yandan imralıda yatan köpeğe ev hapsinden bahsediyor neyin kafasını yaşıyor lan bu adam cevap verin bana he nedir lan bu uyumayın kardeşşşşşş uyumayınnnnnnn

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=6Ta5Jdyxm50#

Yorum

COK ENTERASAN BİŞEY TAKILDI AKLIMA...BU AKP 10 YILDIR NE ZAMAN TEROR ZIRVESI YAPSA YA O GUN YA ERTESI GUN BIR KARAKOL BASILIYO SEHİTLER VERILIYO...

Yorum

Sigaraya zam : İçmesinler kardeşim..!!
                              Alkole zam: Zaten haram kardeşim..!!
                              Benzine zam: Araba almasın kardeşim..!!
                              Reçete bile parayla yazılıyor: Hasta olmasınlar kardeşim..!!
                              Kayıt paraları: Özel okullarda bunlar yok ki kardeşim..!!
                              Ulaşıma zam: Yaşamak ucuz değil ki kardeşim..!!
                              Memura zam: O paraya kaç kişi çalışır biliyor musun kardeşim..!!

SAHNEMİZ YOK: Sanat size mi kaldı kardeşim..!!
                              SINIFLAR TIKA BASA DOLU: Biz mi yaptık kardeşim..!!
                              GEÇİNEMİYORUZ: Olsun siz yine de 3 çocuk yapın kardeşim..!!
                              KADINA ŞİDDET: Onlar da kaşınmasınlar kardeşim..!!
                              EĞİTİM- SAĞLIK PARASIZ OLSUN: Çok şey istiyorsun kardeşim..!!
                              ULAŞIM: Bir de yatırım mı yapalım kardeşim..!!
                              İŞSİZLİK: Kader kardeşim..!!
                              ÜNİVERSİTE MEZUNLARI: İş garantisi mi verdik kardeşim..!!
                              ÇİFTÇİ : Ananı da al git kardeşim..!!

Ses çıkarmadıkça insanlar korktukça bunlar dahada çoğalacak,eleman yıllardır planladı ve emeline ulaştı.Dinimizi istismar ederek nerelere geldik,uyu ülkem uyu ülken elden gitti............................!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

2000-2001 seneleinde nerdeyse sehit yokken son 10 senede her sene artan bir oranla ve gecen sene 168 evladimizi bu sene de simdiden 79 evladimizi topraga verdik....Eee haydi birileri ciksin da desin ki haksizlik ediyorsun bu bunlarin sucu olamaz ben de Matematigin yalan soylemedigini bir ispatlasam......

Yorum

İşleniyor...
                                X