Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: HAKKARİDE 8 ŞEHİTTTTTTTTTT

Yönetim beni duymuyor galiba..... Bir Türk Bayrağı bir de bugüne ait özel bir yazı istiyoruz......Bugün acı günü bugün matem günü bugün başka şeyleri düşünme ve yaşama günü değil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

yaşadıkları yerin kıymetini değerini bilmeyip yedikleri ekmeklerin içtikleri suların kıymetini bilmeyip bir de üzerine pişkin pişkin çıkıp bazı haklar isteyen adamlar... neyin peşindesiniz ulan ne istiyorsunuz görevini yapan canlardan.. neyin derdindesiniz kim size ne diyor kim sizden ne istiyor rahatlık mı batıyor...... elektriği suyu bedava alıyorsunuz çoluk çocuk maşallah zibil gibi batıda 1 tane çocuk yapmaya çekinen insanlar varken siz cahilliğinde ötesinde düzine düzine yapıyorsunuz ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz birde yetmiyormuş gibi kalkıp güzel birşeymiş gibi beyinlerini yıkayıp dağlara taşlara salıyorsunuz. bu dağ taş sizin değil arkadaş! neyi savunuyorsunuz... bu dağ taş hepimizin. bu dağlar yollar sular ..herşey bu güzel vatanda yaşayan herkesin sahip çıktığı ve çıkacağı en güzel değerler..zarar vermek niye! ne 8 i ne 800 ü ..daha kaç askerimiz kaç canımız yanacak! birilerinin çıkıp birşeyler yapması lazım diyoruz hep ama her zamanki gibi gündem oyunlarıyla beynimizi yıkayıp bizi kukla gibi kullanıyorlar... yazık bu millete ya yazık...... ne yorum yapılır ki olanlara. elimiz kolumuz bağlı.. tek başımıza kimseye gücümüz yetmez. ama birlikte olunca herşeye ceza...... eleştirmek suç! düşünce belirtmek suç! ...karşı gelmek suç..... bu ne biçim iş arkadaş biz niye yaşıyoruz günü kurtarmak için mi yoksa geleceğimizi garanti altına alıp soyumuzu neslimizi daha iyi yetiştirmek onlara güzel bir gelecek hazırlamak için mi... bu şartlarda kime ne hazırlayacaz? (!)

yeter artık dökülen kan... adamlar canları ne zaman isterse bizim canımızı yakıyor. dur diyen yok mu. bu ne be illa büyük birşeyler mi olması lazım birşeyler yapmak için..... allah hepsinin belasını versin! burdan başka diyeceğimiz birşey yok ki.... maad

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Murat kardeşim sen ben istediğimiz kadar kasalım baksana topluma kimsenin kaaale aldığı bile yok...ne yapalım biz de mi ölelim diyecek kadar duyarsız insanlar....... Bunun üzerine insanın siz kasmayın biz atalarımız gibi kasarız diye haykırası geliyor...ne diyelim Yazıklar olsun ki insanlar hala bu toraklarda yiyip içip yaşıyorlar ve hak iddaa ediyorlar.... Yine de biz biz olup bu değerlerimizi yitirmeyelim...yani ölenle ölelim ağlayanla ağlayalım gülenle gülelim.....Yani en önemlisi AĞLAYAN VARKEN GÜLMEYELİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

BUGÜN HEPİMİZ UYANALIM DİYE 8 ASKERİMİZ 8 CANIMIZ UYUDU!!!!!! HEM DE HİÇ UYANMAMAK ÜZERE UYUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

arkadaşlar biz daha millet olamadık. ABD bile bizde çok ileride nasıl mı

CNBC-E gerçek olayları sinamaya aktaran bir film seyrettim. çok kısa geçeyim.

Irak ta ölen bir ABD askeri memleketine gönderiliyor. askere o kadar titiz o kadar büyük saygı duyorlar ki. şehidi kim görse hemen şapkasını çıkarıp o geçinceye kadar saygı duruşunu bozmuyor. yolda cenazeyi gören araçlar hemen sollamayı bırakıp cenaze aracının arkasına geçip farları yakıp kendi yolunun sonuna kadar cenazeyi eşilk ediyor.

işte millet denen böyle bir şey

şehidine saygı duymayan, (morg, kelle,vs denilen bir ülke de, ne bir millet nede devletten bahsedilebilir

kahramanlarımıza Allahtan rahmet yattığı topraklar cennet mekan yurdu olsun

Yorum

Sesimizi duyan Cemil Abime özellikle teşekkür etmek sitiyorum....En azından bu kötü günmüzün sonunda Türkiye haritamıza ve siyah kurdelamıza kovuştuk.....Sabhatan beri bu üzüntüden sıkkın otururken en azından tepkimizi gösteren bir ibareye ulaşabildik....Haaaaa bazı arkadaşlar diyecek ki ne oldu şimdi????? Vallahi herkesin görüşü farklı olabilir ancak ben bugün forumda ekstra keyifli muhabbetler içinde bulunamayacağım. Ölenle ölünmez derler ya işte biz de diye diye bu hale geldik.... Uyu Türkiyem uyu birgün uyandığıunda artık çok geç olacak ve burası eski Türkiye olmayacak....

Yorum

Yine Mübarek günlerde bir çok eve ateş düştü buna sebep olanların Allah bin bir türlü belasını versin.

Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu:

Kıdemli Çavuş Ali Gümüş, Piyade Onbaşı Cahit Kılıç, Piyade Onbaşı İsa Sayın, Piyade Er Umut Bulut, Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu, Piyade Er Mustafa Türkmen, Piyade Er Yaşar Doymuş, Ulaştırma Er Samet Bütün.

Hayatlarını kaybeden askerlerimize Allah 'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

PKK'ya lojistik destek sağlayan köylülerin 35 tanesi geberdiğinde onlardan özür dileyip, tazminat ödeyenler bunun baş sorumlusudur. Teröristlere yardım edenlere kaçakçılık yapan köylüler dediklerinde bas bas bağırdım. Kardeşim o bölgeye ben gitsem elimi kolumu sallayarak orada dolaşabilir miyim? Bu adamlar nasıl dolaşıyor teröristlerle iş birliği yapmıyorsa... Senin istihbaratın nasıl rahat çalışacak, sana nasıl bilgi sağlayacak? aldığın görüntülerden nasıl emin olacaksın. Toplanan grupları nasıl ayırt edeceksin? Edemezsin... O bölgeye giren kim olursa olsun asker vurur arkadaş. Ben gidersem beni de vursun. sen onlar masum köylülerdi dersen herkes orayı elini kolunu sallayarak kullanır, 30 kişilik gruplar halinde gelir, akşam karanlığında 300 kişi olur karakolu basar sen de bakarsın. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Onlar masum köylülerdi diyenlere de Allah aynı acıyı yaşatsın...
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

"ŞEHİDLERİMİZ VAR VATAN SAĞOLSUN"

söyleyecek çok şeyim var ama içime atıyorum allah o acıyı onlarada yaşatır işallah
                    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                      PKK'ya lojistik destek sağlayan köylülerin 35 tanesi geberdiğinde onlardan özür dileyip, tazminat ödeyenler bunun baş sorumlusudur. Teröristlere yardım edenlere kaçakçılık yapan köylüler dediklerinde bas bas bağırdım. Kardeşim o bölgeye ben gitsem elimi kolumu sallayarak orada dolaşabilir miyim? Bu adamlar nasıl dolaşıyor teröristlerle iş birliği yapmıyorsa... Senin istihbaratın nasıl rahat çalışacak, sana nasıl bilgi sağlayacak? aldığın görüntülerden nasıl emin olacaksın. Toplanan grupları nasıl ayırt edeceksin? Edemezsin... O bölgeye giren kim olursa olsun asker vurur arkadaş. Ben gidersem beni de vursun. sen onlar masum köylülerdi dersen herkes orayı elini kolunu sallayarak kullanır, 30 kişilik gruplar halinde gelir, akşam karanlığında 300 kişi olur karakolu basar sen de bakarsın. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Onlar masum köylülerdi diyenlere de Allah aynı acıyı yaşatsın...
                      +1 durmak yok yola devam , yetmez ama evet

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                        .................................................. ....................................dffdx egs f gsegfffffffergj hashosahfo f ffh sjhıfs oıs ıosfıhsıofsoıf ssl fifdkimjpoeüwp aaaaaaağüg kss<f ko<fk< lkz<lkf kjbjhhhhhhhh bvbfklHBnnnnnnnnnnnnwyırqoığrpğqhhhhh hgsdn dklnfjlkg jz ...................İdam yasası çıkmadan bunlar düzelmez...
                        +1000000

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. BAŞIMIZ SAĞOLSUN.

Yorum

ewet cok uzucu bır olay gercektende bızde yıkıldık resmen bızım yanımızda calıscak olan ustanın oglunu terorıstler oldurdu. allah kımseye bu acıyı yasatmasın rabbim. şehitlerimize allahtan rahmet , ailelerine sabır diliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                              Arkadaşlar buna alışmasak
                              Bu forumda şehitler hakkında 3-4 kez başlık açıldı ve her seferinde hepimiz tepkimizi dile getirdik ama takipçisi olamadık.
                              Tamam hepimizin işi başından aşkın ama dileğim periyodik olarak toplanma zamanları belirleyip kanayan bu yarayı artık durması için tepkimizi koysak. Zamanı ve programlarımızı bu tarihe göre yapmaya çalışsak.
                              Aklıma gelen bugune kadar teror eylemlerinde kaybettiklerimizin resmi rakamını koyup üzerlerine maalesef eklenen güncel olayları tarihlerini belirterek pankartların üstüne koca rakamlar ile yazıp arabaların üstünde şehir turu atsak.
                              Hakan abi +9999 Kesinlike katılıyorum bence Bursa grubu olarak ve tüm Türkiye'deki üyelerin de katılımıyla herkesin kendi şehrinde bunu düzenlemesi lazım .

Hakan abi biz Bursa grubu olarak bu dediğini faaliyete geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum !!!

[center]
                              2009-Opel İnsignia-2.0 CDTİ-Cosmo-Sunroof+Navigasyon+Flexride+19"Jant+Deri Koltuk+DVD800+Adaptif Xenon far+Teknik Gri=Monster Opel İnsignia

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                                X