Yüzyıllardır dünyada rahat yüzü göremeyen bir milletin evlâdıyız. Sevincimiz üzüntümüz birbirine karışıp bu yaşa geldik. Yalancı dünyanın zevkine dalmaktan Rabbim alıkoysun. ŞEHİT dendiğinde sevinse mi üzülse mi bilemeyen Vatanımın evladının başı sağolsun.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Allah sonumuzu hayırlı etsin hepimizin evladı var 20 yaşına kadar büyüt askere yolla şehit desinler nalet olsun yazık bu askerlerimize böyle serefsizlik olmaz hepimizin başı sağ olsun alah bu teröre yardım eden arkasında duran ın belasını versin
Bölgedeki asker arkadaslardan gelen bilgiye göre 19sehit yaklasik 30 civarindada kayip (sehit diil kayip) oldugu söyleniyor. Dilerimki kayip kardeslerimiz sehid yada terör örgütünün elinde degildir. Allah bölgedeki güvenlik güclerimizin yardimcisi olsun. Ateş düstügü yeri yakiyor.
İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri Vw CC >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >> Beyaz
Ülkemizin başı sağ olsun şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum geride kalanlara sabır diliyorum.
Son yıllarda coğrafyamızda ciddi olaylar oluyor ve bu oyunlarla Ülkemizi bölmeye çalışılıyor bizler birlik ve beraberliğimizi korumamız lazım şunu hatırlamak lazım bu vatan için Çanakkale'de ve diğer cephelerde savaşanlar Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Arap,Ermeni hep beraber birlik ve beraberlikle ülkemizi bölmeye çalışanlara karşı tek bir yumruk olmuş ve gerekli dersler verilmiş, gün o gündür birlik ve beraberlik günüdür.
Ülkemizin başı sağ olsun şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum geride kalanlara sabır diliyorum.
Son yıllarda coğrafyamızda ciddi olaylar oluyor ve bu oyunlarla Ülkemizi bölmeye çalışılıyor bizler birlik ve beraberliğimizi korumamız lazım şunu hatırlamak lazım bu vatan için Çanakkale'de ve diğer cephelerde savaşanlar Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Arap,Ermeni hep beraber birlik ve beraberlikle ülkemizi bölmeye çalışanlara karşı tek bir yumruk olmuş ve gerekli dersler verilmiş, gün o gündür birlik ve beraberlik günüdür.
Diyarbakır'da evlere bırakılan yazının bir kısmını paylaşıyorum; yakında ayaklanma başlatılacak olup bu aşamada TC asker ve polisiyle çatışırken evlerinin kapılarını bize açmayan düşman sayılacak ve infaz edilecektir. Bölgede asker ve polisler ailelerini memleketlerine yollamaya başladı. Durumun aciliyet ve önemini biz anladık da, ülkeyi yönetenler de anlar umarım.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Onur bir ülke hiç bir zaman dışarıdan gelip yıkılmaz önce içeriden bölersin sonra dışarıdan gelir yıkar geçersin. O zamanda ülkesini vatanını satanlar vardı bunu unutmayalım.
Mutlu bey bence ülkeyi yöneten/yönetmeye çalışanlarda bunun farkında ama bizler farkında değiliz gibi
her zaman dediğim gibi birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum