Ynt: Doğum günün kutlu olsun Mustafa abi (mstfkls)
Mustafacım Doğum günün kutlu olsun. Allah tüm sevdiklerinle beraber hayallerini gerçekleştireceği nice seneler görmeni nasip etsin.
Şimdi bu günün önemine binaen bizden sana kankan olan Muzaffer Ersoydan çile bülbülüm çile'yi gönderiyorum hopp eller havaya diyorum. obaa obaa obaa obaa
Doğum Günün Kutlu Olsun Mustafa kardeşim. Sevdiklerinle beraber sağlık, sıhhat ve afiyet içinde uzun ömürler diler... gözlerinden öperim. Nicelerine....
obaa obaa
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Mustafacım Doğum günün kutlu olsun. Allah tüm sevdiklerinle beraber hayallerini gerçekleştireceği nice seneler görmeni nasip etsin.
Şimdi bu günün önemine binaen bizden sana kankan olan Muzaffer Ersoydan çile bülbülüm çile'yi gönderiyorum hopp eller havaya diyorum. obaa obaa obaa obaa
Kamil abim yine yapmışsın yapacağını Allah razı olsun , hep beraber daha çoook uzun mutlu yıllar deviririz inşallah
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Doğum Günün Kutlu Olsun Mustafa kardeşim. Sevdiklerinle beraber sağlık, sıhhat ve afiyet içinde uzun ömürler diler... gözlerinden öperim. Nicelerine....
obaa obaa
çok teşekkür ederim Cemil abim , birlikte bu çatı altında nice yıllara inşallah..
Sevgili Mustafa, ... sevdiklerinle beraber sağlıklı ve neşeli yılları huzur içinde geçirmeni dilerim.
Burada "sevdiklerinle beraber" in altını çiziyorum. İnşallah hayallerini gönlünce gerçekleştirirsin...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum