Ynt: Doğum Günleriniz Kutlu Olsun efemuratt (26), armblyn (21)
herkese güzel dilekleri için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.. bu ailenin içerisinde olduğum için çok mutlu ve şanslıyım.. hepimiz için daha nice sağlıklı mutlu huzur dolu seneler geçmesini diliyorum.. obaa
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Can kardeşim Murat doğumgününü en içten dilerimle kutlar. İlerki hayatında sağlık,huzur,mutluluk ve başarılar dilerim... armblyn nickli arkadaşımızında doğumgünü kutlu olsun...
abim benim.. çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için.. ailen sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte daha nice sağlıklı bol kazançlı mutlu huzur dolu seneler geçirmeni dilerim bende abim benim.. birlikte daha nice güzel senelere inşallah inşallah en yakın zamanda görüşmek dileğiyle abim..
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Muratim dogum gunun kutlu olsun yeni yasin saglik, mutlluk ve huzur getirsin....
Armbyln kardesimizin de dogum gununu kutlarim....
Utku abim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. ben de sevenlerinle ve sevdiklerinle sağlıklı mutlu bol kazançlı huruzlu daha nice seneler dilerim.. çok teşekkürler..
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Murat kardeşim,doğum günün kutlu olsun,İnşaallah tüm dileklerim gerçek olur.
obaa obaa obaa obaa
Bülent abi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim abi.. ben de sevdiklerin ve sevenlerinle sağlıklı mutlu bol kazançlı huzur dolu nice seneler geçirmeni dilerim abi..
Yorum