Benimde Insignia ile bir yıl dolmak üzere.Bu gün trafik sigortası ve kaskoyu yeniledim.Trafik sigortası 172 TL kasko Aviva dan 820 TL birde bakımı var aracın 250 TL battık bu ay .
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Sevgili arkadaşlarım, ben 47, Insigniam da 1 yılını doldurdu. Hepinizin iyi dileklerine teşekkür ediyorum. Hep beraber daha nice yaşlar (sağlıklı, huzurlu ve keyifli) geçirmemizi diliyorum.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Bugün doğum günü hediyesi olarak arabam ilk çiziğine sahip oldu. Orta sondaki oğlum sabah servisi kaçırınca alel acele okula yetiştirdik, kenara yanaşırken 19" jant biraz kaldırıma sürttü. Normalde dikkatli kullanırım ama aceleden jantın lastiğin yanağıyla birleştiği yer biraz sıyrıldı. Hafta sonu onu tedavi etmeye çalışacağım. Oğlanın sınavı olmasaydı da ben de bu kadar acele etmeseydim keşke.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Benim aracı garajda kedi patileriyle çizdi.Sol ön çamurlukta 3 adet tırnak izi nankör kediiiii maad maad maad maad.Kedi hazretleri arabanın üstüne çıkmak için zıplıyor sol ön çamurluk tarafından arabaya tutunamayınca tırnaklarla 3 şeritli yol yapmış adi kedi.
İstediğin kadar koru mutlaka ufak tefek çizikler oluyor.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum