doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıklı ve güzel senelere obaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Doğum Günün Kutlu Olsun 18XET01
Collapse
X
-
Ynt: Doğum Günün Kutlu Olsun 18XET01
Doğum Günün Kutlu Olsun... Nicelerine....
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: duownageOrjinal yazı sahibi: trabzon61Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18obaaOrjinal yazı sahibi: cagridoğum günün kutlu olsun, nice yıllaraOrjinal yazı sahibi: sedat 8266Dogum günün kutlu olsunOrjinal yazı sahibi: nuriozenobaa obaaOrjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaDoğum Günün Kutlu Olsun... Nicelerine....
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: efemurattdoğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte daha nice sağlıklı ve güzel senelere obaa
Bugün çok meşguldüm gerçekten o yüzden foruma giremedim.. Fakat , tanışmadığım insanları tıpkı ailemden biriymiş gibi yüreğimde hissetmek gerçekten çok başka..
Bugün 16 yaşıma girmenin ve sizlere 1 adım daha yaklaşmanın keyfini yaşıyorum..
Hepinize çok teşekkür ederim tekrar tekrar. İyi ki varsınızSonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 18XET01Beni bu güzel günümde yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim gerçekten
Bugün çok meşguldüm gerçekten o yüzden foruma giremedim.. Fakat , tanışmadığım insanları tıpkı ailemden biriymiş gibi yüreğimde hissetmek gerçekten çok başka..
Bugün 16 yaşıma girmenin ve sizlere 1 adım daha yaklaşmanın keyfini yaşıyorum..
Hepinize çok teşekkür ederim tekrar tekrar. İyi ki varsınız
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum