Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Doğum Günün Kutlu Olsun Adminim:) cagri (22)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Doğum Günün Kutlu Olsun Adminim cagri (22)

Çağrı kardeşim doğum günün kutlua olsun,Allah nice mutlu yıllar nasip etsin ailen ve sevdiklerinle beraber
    obaa
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

iyiiki doğrdun çağrı... yoksa benle kim daa geçecekti
      F30 Sport+

Yorum

Nice yaş günlerini, team çatısı altında kutlayabilmeyi dilerim Sayın Adminim
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Çağrıcım, Doğum günün kutlu olsun . Şansın ve yolun açık olsun
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana başarı sağlık ve mutluluk getirsin..
              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Nice mutlu senelere Çağrı...

Yorum

herkese çok teşekkür ederim sevgili ailem. sağolun varolun obaa
                  hayırlı dualarınız temennileriniz için de ayrıca çok çok teşekkür ederim
                  InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı kardeşim çok şanslı biri olduğunu kabul et. Doğum günün için 2 ayrı konu açılmış.
                    Bu konu başlığından da aynı dilek ve temennilerimi iletiyorum...

Doğum günün kutlu olsun Çağrı kardeşim, Hayallerinin biran önce gerçekleşmesi dileğiyle, sevdiklerinle beraber Nice mutlu yıllara....

Yorum

CAĞRI kardeşim doğum günün kutlu olsun allah bidahaki dogum günündede sevdiklerinle birarada geçirmen dileyiyle
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

aslında ayrı konu olmasının sebebi bu yeni konu, diğeri 2010 yılının abi ihihi
                        bende tekrar teşekkür ederim, hepberaber inşallah

teşekkürler Emre abi
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          aslında ayrı konu olmasının sebebi bu yeni konu, diğeri 2010 yılının abi ihihi
                          bende tekrar teşekkür ederim, hepberaber inşallah

teşekkürler Emre abi
                          Ben tarihlere hiç dikkat etmedim (boşuna "ihtiyar delikanlı" demedik) ihihi Olsun bir yıl gecikmeyle 2010 yılında açılan konu başlığından da kutlamış olduk. ihihi

Tekrar "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN" sevdiklerinle beraber, nice senelere... Herşey gönlünce olsun......

Yorum

Nice yaşlara Çağrı...Yeni yaşında seni Volkan Işık'ın Volkicar eğitimlerine bekliyoruz...
                            Bu arada sana yazıyorum ancak tüm üyelerimiz için ciddi ciddi Volkan Işık'ın 1 günlük Volkicar eğitimi ile ilgilenen olursa (Çağrı ve benim gibi ) yardımcı olabilirim.
                            Ekim ayında haftasonları eğitimler var ve ben katılmayı düşünüyorum. Çağrı sende düşünüyorsan haber ver.
                            Hatta sevgili Insigniateam üyelerinden toplam 8 kişi bulup 1 günü tamamen bizler kapatırsak Volkan abinin bize sürprizleri de olur bence.
                            Fiyatı 1250 TL - 1 tam gün, sürenin çoğu araç üzerinde eğitim.
                            Fiyatı biraz çok gelebilir ancak inanın bir yapan bir daha yapar...
                            Ben Volkan Işık ile ralliye ilk adım eğitime farklı senelerde 3 kere gittim mesela..sırf o araçlara (Palio ralli araçlarına) binebilmek için.
                            Volkicar'a da gidersem muhtemelen 3-4 kere daha gitmek isterim..
                            Bize özel bir indirim olmasa da belki günün sonunda ufak bir time trial yapılabilir sanıyorum. Sürprizleri Volkan abiye bırakıyorum.
                            Selamlar.

Tekrar nice yaşlara Sevgili Çağrı.
                            1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

teşekkür ederim abi

aynen valla ciddi ciddi düşünüyorum ben ihihi ama biraz zamanım var, bu aralar biraz erken hemde demiştimya abi buradan katılım biraz sıkıntılı olur. geçen senelerde okul için Gebze'deydim, bundan sonrada ya okul yada iş için İstanbul ve çevresinde olmayı düşünüyorum ihihi ondan sonra planların başında Volkan Işık Akademi var
                              InsigniaTEAM

Yorum

yenı yasın hayırlı olsun
                                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                                X