Antalya ve cevre illerdeki arkadaslar bu haftasonu uygun iseniz bir kac saatligine sizin dediginiz bir mekanda (cunku o civarda bir mekan bilmiyorum ve de belege yakin olursa sevinirm) bir tanisma bulusmasi yapabiliriz. Tabii sizlere uyarsa .ben mesela merzifondan mehmet kacirmayi dusunuyorum esinden. Tabii ki en fazla birkac saatligine.....belki gece gec saatte olabilr. Fikirlerinizi ve katilimarinizi bekliyorum.saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
EEEEE ANTALYA HAFTASONU NE YAPİYORSUN???????
Collapse
X
-
Ynt: EEEEE ANTALYA HAFTASONU NE YAPİYORSUN???????
Ben bir aksilik olmazsa hafta sonu Antalyada olacağım.Bende Antalya'yı fazla bilmiyorum.Eğer buluşma migrosda, özdilekde falan olursa aranıza katılabilirim.2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
-
Walla ben Ankara da olmama rağmen bir türlü buluşmalara katılamadım.İnşallah bu buluşmaya katılabilirim...2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Evet arkadaslar yarin sabah erken saatte antalyaa dogru yola cikiyoruz. Oncelikle sizleri ve muhabbetinizi ozkeyecegimi simdiden belirtmek isterim. Elimden geldigince ozellikle gceleri sizleri ve sizlerin o hos sohbetini takip etmeye calsacagim. Saglicakla kalin.herkes kendine iyi baksin. Ramazaniniz huzurlu tuttugunuz oruclar kabul olsun.saygilar sevgiler.........
Bu arada beni ta antalyadan arayan mehmet kardesime ve saygideger cemil abime cok cok tesekkur ediyorum...bye bye
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Evet arkadaslar yarin sabah erken saatte antalyaa dogru yola cikiyoruz. Oncelikle sizleri ve muhabbetinizi ozkeyecegimi simdiden belirtmek isterim. Elimden geldigince ozellikle gceleri sizleri ve sizlerin o hos sohbetini takip etmeye calsacagim. Saglicakla kalin.herkes kendine iyi baksin. Ramazaniniz huzurlu tuttugunuz oruclar kabul olsun.saygilar sevgiler.........
Bu arada beni ta antalyadan arayan mehmet kardesime ve saygideger cemil abime cok cok tesekkur ediyorum...bye bye
yarın ararım seni havalar nasıl diye
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Evet arkadaslar yarin sabah erken saatte antalyaa dogru yola cikiyoruz. Oncelikle sizleri ve muhabbetinizi ozkeyecegimi simdiden belirtmek isterim. Elimden geldigince ozellikle gceleri sizleri ve sizlerin o hos sohbetini takip etmeye calsacagim. Saglicakla kalin.herkes kendine iyi baksin. Ramazaniniz huzurlu tuttugunuz oruclar kabul olsun.saygilar sevgiler.........
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Vallahi o kadar yorgunum ki muhtemelen yatip duracagim. Yan gel yat soguk birseyler ic havuza gir baska bir sey yok.yani kisacasi gobek buyut
Yorum
Yorum