Orhun kardeşim doğum günün kutlu olsun nice sağlık mutluluk ve huzurla dolu sevdiklerinle beraber olacağın bir ömür nasip etsin Allah...
İyiki doğdun kardeşim
Ynt: Doğum Günün Kutlu Olsun "OrhunEA" (22)
Orhunun doğum günü olduğunu dün gece 11:30 da öğrendim hatta dedim araban balkabağınamı dönüşecek diye espiride yaptım bunun üzerine doğum günü olduğunu hatırlattı bilseydik güzel bir pasta ile Ailemizin adına kutlardık ama yinede canlı canlı kutlamak güzel oluyor
Mutlu seneler Allah sevdiklerinle huzurlu mutlu ve sağlıklı nice seneler geçirmen dileğiyle
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orhunun doğum günü olduğunu dün gece 11:30 da öğrendim hatta dedim araban balkabağınamı dönüşecek diye espiride yaptım bunun üzerine doğum günü olduğunu hatırlattı bilseydik güzel bir pasta ile Ailemizin adına kutlardık ama yinede canlı canlı kutlamak güzel oluyor
Mutlu seneler Allah sevdiklerinle huzurlu mutlu ve sağlıklı nice seneler geçirmen dileğiyle
Fatih abi alem adamsın ha, yolda gelirken aklıma geldi o sözün güldüm baya
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
orhun doğum günün kutlu olsun allah nice nice doğum günleri kutlamak nasip etsin
oleyy oleyy oleyy obaa obaa obaa obaa
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum