Ynt: turquaz72 - Gökhan bey Doğum gününüz kutlu olsun
97 kilolarda gezinirken sigarayı bırakıp, üstüne üstlük 80 Kg'a inen inatçı biri olarak söyleyebilirim ki hiç zor değil.
Hemde 6 ay gibi bir sürede yavaş yavaş eridim. Sonrasında kiloları geri almadım.
Nasıl başardım.
1- Önce kararlılık.
2- Sonra doğru Endokrinoloji uzmanına ziyaret.
3- Her şey normalse. Adam akıllı ve mantıklı bir diyetisyen. ( Kendisi 100 kilo olup, size sabahları kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yemenizi söylemeyecek.)
Ve size bu beslenme planınızı doğru düzgün öğretip, doğru beslenme biçimini aşılayacak. ( Evet üzgünüm ama boğazı tutmadan kilo verilemiyor. )
4- Kişiye özel beslenme planınızı bir ömür boyu uygulamanız
5- Wax işleminden biraz zaman çalınıp, günlük en az 45 dakika tempolu yürüyüş. ( haftada en az 5 gün.)
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Ben o hedefleri çok duydum ve gördüm daha başaran çıkmadı İnşallah sen Başarırsın
İnşallah. Bu sefer kararlıyım. maad
Bilgiler için teşekkür ederim Mehmet. Benimde benzer bir deneyimim var.
1998 yılında yine 102 kilo civarındaydım. Askere gittim geldim 89 kg düştüm.
Arkasında sıkı bir diyet, yürüyüş ile 73 kg kadar düştüm. 2005 yılına kadar da bu kilomu muhafaza ettim.
Yoyo mantığını bilirsin. Bir süre sonra verdiklerimi tekrar almaya başladım. Şimdi yine 100 küsür civarındayım.
Ama nasıl vereceğimi biliyorum, sağlam iradeyle 2011 senesinde halledicem inşallah.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Bekliyoruz bakalım İzmir gurubu ne zaman toplanabilecek
Orjinal yazı sahibi: tolga.e
Doğum günün kutlu olsun
Çok hoş ve sıcak bir forum burası. Bu ortamı sağlayan herkese teşekkürler.
Tolga bey İzmirde Taner bey var sizde orda buluşup kaynaşabiliriniz tüm illerden böyle etkinlikler bekliyoruz
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Hadi bakalım kolay gelsin. İstedikten ve azimli olduktan sonra zor değil.
Halledersin sen o işi
Orjinal yazı sahibi: mehmet
97 kilolarda gezinirken sigarayı bırakıp, üstüne üstlük 80 Kg'a inen inatçı biri olarak söyleyebilirim ki hiç zor değil.
Hemde 6 ay gibi bir sürede yavaş yavaş eridim. Sonrasında kiloları geri almadım.
Nasıl başardım.
1- Önce kararlılık.
2- Sonra doğru Endokrinoloji uzmanına ziyaret.
3- Her şey normalse. Adam akıllı ve mantıklı bir diyetisyen. ( Kendisi 100 kilo olup, size sabahları kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yemenizi söylemeyecek.)
Ve size bu beslenme planınızı doğru düzgün öğretip, doğru beslenme biçimini aşılayacak. ( Evet üzgünüm ama boğazı tutmadan kilo verilemiyor. )
4- Kişiye özel beslenme planınızı bir ömür boyu uygulamanız
5- Wax işleminden biraz zaman çalınıp, günlük en az 45 dakika tempolu yürüyüş. ( haftada en az 5 gün.)
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Ben o hedefleri çok duydum ve gördüm daha başaran çıkmadı İnşallah sen Başarırsın
İnşallah. Bu sefer kararlıyım. maad
Bilgiler için teşekkür ederim Mehmet. Benimde benzer bir deneyimim var.
1998 yılında yine 102 kilo civarındaydım. Askere gittim geldim 89 kg düştüm.
Arkasında sıkı bir diyet, yürüyüş ile 73 kg kadar düştüm. 2005 yılına kadar da bu kilomu muhafaza ettim.
Yoyo mantığını bilirsin. Bir süre sonra verdiklerimi tekrar almaya başladım. Şimdi yine 100 küsür civarındayım.
Ama nasıl vereceğimi biliyorum, sağlam iradeyle 2011 senesinde halledicem inşallah.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum