Ynt: turquaz72 - Gökhan bey Doğum gününüz kutlu olsun
Gökhan doğum günün kutlu olsun nice cilalı,waxlı pırıl pırıl Insignialı senelere
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Nice mutlu senelere Gökhan abi.... evet resmi olarak 3 ocak doğumluyum bende) ama artık yaşı geriye doğru saymanın zamanı geldi sanırım benim için
Teşekkürler Gökhan. Seninde resmi yaşın kutlu olsun.
Dur yaww Yaş daha 26 geriye sayacak bir şey yok ki. Biz ne yapalım. Şimdi 26 yaşında olucan deseler çıkartır Insignianın anahtarını verirdim vallaha.
Gökhan Hocam doğum günün kutlu olsun.
İnaılmaz özverililiğin ve yardımseverliğin bizi imrendiriyorm. Kendi adıma sana çok teşekkür ediyorum vermiş olduğun değerli bilgilerin ve katkıların için.
Daha nice mutlu senelere..
InsigniaTeam olarak bu gün Gökhan kardeşimize süpriz yaptık istediğimiz gibi olmadı ama süpriz süprizdir diyip atladık iş yerine gittik yağmur altında doğum gününü kutladık bir iki foto çekildi akşama arkadaşlar koyarlar artık .
Not:Gökhanın işyerine yakın arkadaşlarla gidebildik diğer arkadaşları çağıramadık biraz spontene oldu
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum