Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Doğum Günün Kutlu Olsun Kamil Abim :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Doğum Günün Kutlu Olsun Kamil Abim

Kamil abi dogum günün kutlu olsun nice senelere. İnşallah bir ömür boyu sevdiklernle gecirmen dileğiyle

obaa hiho oleyy
    2015 leon fr

Yorum

Kamil abi sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar dilerim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

kamil abim doğum günün kutlu olsun nice senelere
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Çok değerli Kamil abim. Doğumgununu kutlar nice mutlu, sağlıklı huzurlu yaşlara erişmeni dilerim.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Doğum günün kutlu olsun kamil abi. Nice mutlu huzurlu senelere

Yorum

Kamil abim nice mutlu yillara ayni gun dogmusuz
              1.3 CDTI 115 hp 270nm Astra J Sport Beyaz

Yorum

İyi ki doğdun kardeşim

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden ve eşinden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
                [center]
                İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Kamil abi nice mutlu ve huzurlu yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun

Yorum

Nice senelere kamil abi
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                      ...

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım.......
                      Şair gibi adamsın be Yılmazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Doğum günün kutlu olsun Kamil abi
                        Sevdiklerinle beraber mutlu, güzel, uzun ve hayırlı bir ömür dilerim.

INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

nice senelere kamil abi
                          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            ...

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım.......
                            Şair gibi adamsın be Yılmazım
                            Akşama da senin için bir tane yazarım Fatihim
                            [center]
                            İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Şafak, Erhan, Hudai, ihsan, Onur, Yiğit, Ratip, Oğuzhan, Nuri, Yılmaz, Çağrı, Muharrem, Orhan ve Kadir,
                              Arkadaşlar iyi dilek ve temennileriz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bulunmuş olduğunuz temennilerin kat ve katını Allah sizlere nasip etsin.Böyle bir ailenin içinde olmak gerçekten büyük bir ayrıcalıktır, bu anlatılmaz, ancak yaşanır ve bizde yaşıyoruz, iyi günümüzde ve kötü günümüzde bir birimizin yanında olduğumuzu bilmek ve bunu manevi desteğe çevirmek kadar güzel bir şey olamaz, iyiki doğmuşuz, iyiki birbirimizi tanımışız, iyiki beraberiz, iyiki varsınız clapclap clapclap
                              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İyi ki doğdun kardeşim

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden ve eşinden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
                                Yılmazım seni göremediğimi nerden biliyorsun kollarını bağlamış bana bakıyorsun
                                Hissettiklerin karşılklı dır Yılmazcım bunu bilesin
                                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                                X