Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insigniateam spor haberleri. Barcelona - Real Madrid

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insigniateam spor haberleri. Barcelona - Real Madrid

Nou Camp'tan sıcak sıcak görüntüler.
    Muhteşem bir futbol şöleni.
    Bu muhteşem deneyimi kısaca aktarmak isterim.
    Buyurun.
    http://www.youtube.com/watch?v=NmELVDTMnqg#ws

http://www.youtube.com/watch?v=aEwqzGWzs9k#ws
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Ynt: Insigniateam spor haberleri.

Müthiş bir iş yapmışsın, yapmak istediğim bir faaliyeti gerçekleştirmişsin obaa

Yorum

Etkilenmemem elde değil.

Yorum

abi halletmişsin işi , taraftarlara insignia team dedirtmen kafamda yeni projeler oluşturdu

bu arada maçın ortasında beni aramanda çok mutlu etti , ara ara maça baktım belki tribünlerde seni görürüz diye ama denk getiremedim
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Nurettin Abi supersin canli canli golü kaydetmende ayri bi sans ve guzellik olmus
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Tebrikler Nurettin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ustadim kopardin beni sabah sabah
              Ne muhtesem
              Bir ortam
              Ne muhtesem bir yerden seyretmissin
              Dikkat et kendine nazar degmesin

Yorum

Adamlar bayağı ilginç bukadar kalabalık bir stad daha da görmemiştim
                Mesii'yi 4 adam tutuyordu. İlginç.
                %100 üstün futbol sergileyen Barcelona yenildi.Bu da ilginç ?
                Futbol bir taktik ve takım oyunu! Oyuncuların nekadar pahalı olduğu farketmiyor.
                Fatih abi, Ahmet , Mustafa umarım bir gün beraber canlı izleriz.
                Hep beraber Keyfin âlâsını yaşarız.
                Böyle tek başına biraz haberci gibi hissettim çünkü.
                Ah be Hakan sen olacaktın da sonra olayı anlatacaktın. Biz de okuyacaktık ağız açık vaziyette.
                Nazar dokunacaklardan affımı dilerim. Allah utandırmasın. Samimi ve içten olmayı nasib etsin.

Yorum

Futbol da son nokta )) nou camp el clasico

Nurettin çok şanslısın kardeşim.
                  Morpheus
                  61 TT 971

Yorum

Ynt: Insigniateam spor haberleri. Barcelona - Real Madrid

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                    abi halletmişsin işi , taraftarlara insignia team dedirtmen kafamda yeni projeler oluşturdu

bu arada maçın ortasında beni aramanda çok mutlu etti , ara ara maça baktım belki tribünlerde seni görürüz diye ama denk getiremedim
                    Güzel fikirlere destek şart. Konuşalım.

Yorum

nurettin abi insanın hayatta gerçekleştirmek istiyeceği özel günlerden birini yaşamışsın ne mutlu sana ayrıca helel olsun diyorum bileti nasıl temin ettin cumartesi gecesi abanttan çıkıp ne ara ispanyaya gittin dknow
                      2015 leon fr

Yorum

Şükretmeyi bilip atman gereken adımları atmak. Kısaca Bu şekilde oldu.
                        Biletler haftalar önce tükenmiş dediler. Gitmene gerek yok dendi falan.
                        Ben yinede stadın etrafında dolanırım o kalabalığın seslerini duyarım hiç olmazsa diye gittim.
                        Hatta 10 dak. Geç gittim.
                        Sonra gişeye gittim. Baktım açık. Kimsecikler yok.Bilet alabilirmiyim? Evet bana sordu neresi diye?...
                        Stada girip bu kalabalığı görünce hayret ettim? Gün içinde acayip koşturuyoruz bir sürü iş halletmem gerekiyor o yüzden çok yorgun hissediyordum. Fakat stadın içine adım attığımda sanki uzaya çıkmış gibi oldum. Hafifledim vay be herkes burdaymış dedim kendi kendime

Yorum

brawo kardes 10 numara ıs yapmıssın clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                            Şükretmeyi bilip atman gereken adımları atmak. Kısaca Bu şekilde oldu.
                            Biletler haftalar önce tükenmiş dediler. Gitmene gerek yok dendi falan.
                            Ben yinede stadın etrafında dolanırım o kalabalığın seslerini duyarım hiç olmazsa diye gittim.
                            Hatta 10 dak. Geç gittim.
                            Sonra gişeye gittim. Baktım açık. Kimsecikler yok.Bilet alabilirmiyim? Evet bana sordu neresi diye?...
                            Stada girip bu kalabalığı görünce hayret ettim? Gün içinde acayip koşturuyoruz bir sürü iş halletmem gerekiyor o yüzden çok yorgun hissediyordum. Fakat stadın içine adım attığımda sanki uzaya çıkmış gibi oldum. Hafifledim vay be herkes burdaymış dedim kendi kendime
                            Tebrikler Nurettin cim .. birazda nasibin varmış helal olsun sana
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Nurettin kıskandım valla İspanya'da olduğun zamana denk gelmesi ne kadar hoş olmuş maçın. Gitmeseydin kızardım sana. Çok sevindim gerçekten... İnşallah bize de nasip olur. Yoksa oturur ağlarız artık clapclap
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                              X