çekimlerini yaptığım Hasan abimin ve Neslihan yengemin Nişan fotoğrafları hazırlandı , kendilerine albümlerini yarınki buluşmada teslim edicem inşallah.. ;
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hasan - Neslihan Elman Nişan Fotoğrafları Hazır...
Collapse
X
-
Ynt: Hasan - Neslihan Elman Nişan Fotoğrafları Hazır...
Hey maşallah Kardeşim döktürmüşsün yine clapclap Genç çiftimizide mutluluklar dilerim*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
bu resimleri ilk olarak cumartesi bursaya giderken görmüştüm, Mustafacım gerçekten de profesyonel fotoğraçılara taş çıkarmışsın, ben bu kadar güzel kareler beklemiyordum, gerçektende Neslihanda, bende çok beğendik, eline, koluna, yüreğine sağlık, Erman ve Tayfun kardeşlerimdende Allah razı olsun, tüm gün boyunca herşeyle ilgilendiler, bize sadece gidip, gülümsemek ve poz vermek kaldı, bu arada beni güldürmek içinde bi hayli uğraştılar her şey için tekrar çok teşekkür ederim....
Yorum
-
Fotolar çok güzel çekilenlerde çok güzel allah bir yastikta kocatsin inşallah neslihan ve hasan kardeşimi clapclap
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Mustafacım ellerine sağlık, çok güzel bir iş çıkartmışsın, aşmışsın artık sen kendini aşmışşş
Güzel insanların güzel fotoları olmuş, Allah en kısa sürede tamamına erdirsin, darısı bekar arkadaşların başına
[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Fotograflar gerçekten çok başarılı olmuş emeğine sağlık mustafa abi ve ekibin
Allah tamamına erdirsin Hasan abiOrjinal yazı sahibi: NEŞTERMustafacım ellerine sağlık, çok güzel bir iş çıkartmışsın, aşmışsın artık sen kendini aşmışşş
Güzel insanların güzel fotoları olmuş, Allah en kısa sürede tamamına erdirsin, darısı bekar arkadaşların başınaOrjinal yazı sahibi: ratipTebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin
Mustafa ve ekibini de ayrıca tebrik etmek lazım bence.Orjinal yazı sahibi: volkanFotolar çok güzel çekilenlerde çok güzel allah bir yastikta kocatsin inşallah neslihan ve hasan kardeşimi clapclapOrjinal yazı sahibi: duownagehayırlı olsun mutluluklarOrjinal yazı sahibi: whiteagleHey maşallah Kardeşim döktürmüşsün yine clapclap Genç çiftimizide mutluluklar dilerim
iyi dilek ve temennileriniz için herkese çok teşekkür ederim....
Yorum
-
Hasan kerdeşime ve Neslihan yengemize mutluluklar dilerim
Tabi ki bu muhteşem fotoları çeken Mustafa kardeşimi tebrik ederim ellerine sağlık kardeşim
Gelin damat fotolarını da sabırsızlıkla bekliyoruz
clapclap clapclap clapclap[center]
İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
BİR ZAMANLAR
Yorum
-
herkese çok teşekkür ederim , ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık , sizlerde beğendiyseniz ne mutlu bize tekrardan Allah tamamına erdirsin diyorum , düğün fotoğraflarını çekmekte bize nasip olur inşallah
clapclap clapclap clapclapwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
Yorum