Ahmedim , canım kardeşim...doğum günün kutlu olsun , Rabbim ömrünün geri kalan kısmını eşinle beraber mutluluk , sağlık , sıhhat içinde geçirmeyi nasip etsin inşallah...ve tabiki de en kısa zamanda tertemiz evlatlar nasip etsin inşallah..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Doğum Günün Kutlu Olsun Ahmedim... whiteagle (26)
Collapse
X
-
Ynt: Doğum Günün Kutlu Olsun Ahmedim... whiteagle (26)
Ahmetcim yeni yaşını kutlar, geri kalan hayatınıda sevdiklrinle beraber sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazançlı günler içinde geçirmeni temenni ederim.
obaa obaa[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: yemre55Kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere seni seviyorum lan
www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsOrjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: yemre55Kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere seni seviyorum lan
ahmet doğum günün kutlu olsun Allah sevdiklerinle beraber nice mutlu huzurlu seneler geçirmeyi nasip etsin inşAllah...2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
Yorum