Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nişanlanıyorum... 19 Ocak 2013...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nişanlanıyorum... 19 Ocak 2013...

Neslihan ve hasan karseşime tekrar mutluluklar dileriz.
    Fatihciğimede yapmış olduğu ev sahipliği için çok teşekkürler, 1-0 alacaklısın Fatihciğim, en kısa zamanda bekliyoruz
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      misafirlerimi yolcu ettim guzel bir gundu hasana tekrar mutluluklar diliyorum
      darisi bekar uyelerimize diyorum

yasasin insigniateam kardesligi clapclap
      AMİNNNN

Yorum

hasan abi ve neslihan hanımı kutlarım mutluluklar dilerim inşallah Allah en kısa zamanında tamamına erdirir...

Bu arada bende fatih abime ve ailesine bize göstermiş olduğu misafirperverliğinden ve ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederim. en kısa zamanda iade-i ziyaretlerini beklemekteyiz...
        2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Nurettin abi, Kamil abi fotolar neredeee

Yorum

Yunus Emre bendeki fotolar.

[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Kamil abi ben yok gibi bişeyim Fatih abinin arkadasında katbolmuşum haha haha haha

Yorum

Hasan Allah tamamına erdırsın

Yorum

Bende de bu var

Yorum

Yorum

• Ynt: Nişanlanıyorum... 19 Ocak 2013...

yeni üye ortamı sevmiş heralde, başka masaya geçmeden gece boyu oturmuş sanırım
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        yeni üye ortamı sevmiş heralde, başka masaya geçmeden gece boyu oturmuş sanırım
                        Nediyorsun Cagrı bize teknik bilgi bile verdi

Yorum

evet arkadaşlar, abilerim ve kardeşlerim, Neslihan ve benim için anlamlı ve özel olan bu günde, nişan törenimizde; en başta gün boyu yanımızda olan, fotoğraf çekimleri için bize yer ve mekan ayarlayan, organize eden, fotoğraf çekimlerini gerçekleştiren mustafa kardeşim ve ekibine, ardından nişan törenimizde bizleri yalnız bırakmayıp gelen fatih abime ve ailesine, kamil abim ve eşi gülşah ablaya, nurettin abim eşi ve ayla ablaya, bülent abime ve eşi fulya ablaya, izzet ve eşine, burak bey ve çağrı kardeşime, sufyan abime, ferhan abime, ahmet, kadir, gökhan, yunus emre, tolga, muharrem, hüdai kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim...

iyiki varsınız insigniateam....
                          obaa obaa clapclap clapclap obaa obaa

Yorum

Hasan kardeşim bu mutlu gününde yanında olamadığımdan dolayı kusura bakma. Allah tamamına erdirsin kardeşim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              Hasan kardeşim bu mutlu gününde yanında olamadığımdan dolayı kusura bakma. Allah tamamına erdirsin kardeşim.
                              teşekkür ederim muratçığım, gönüller bir olsun yeter, nikaha gelirsin artık

Yorum

Çekimlerden sonra düzenlemeler biraz zaman alacağı için onları daha sonra paylaşmaya çalışıcam , ama ondan önce birkaç tane çekim arkası fotoğraf paylaşmak istiyorum ; Tekrardan mutlulukla abi , Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
                                X