Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yolda Birbirini Görenler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yolda Birbirini Görenler

Ben de aşağıdaki kaplanı gördüm bugün Uludağ Üniversitesi'nde, göz hastalıkları kliniklerinin hemen altındaki yerde..Yemekhaneden çıktım ve 200 m den direk OPC jantlarla fark ettim ihihi

İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kontrol Ünitesi
      Ben de aşağıdaki kaplanı gördüm bugün Uludağ Üniversitesi'nde, göz hastalıkları kliniklerinin hemen altındaki yerde..Yemekhaneden çıktım ve 200 m den direk OPC jantlarla fark ettim ihihi

Hüseyin abi 7/24 temiz gezer maşallah
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Şimdi Gördüm Hakkaten. Geçen Hafta Göz de Randevu Vardı, O Zaman dır. Tam Karşısında Bi Tane de Gri Insignia Vardı. Kapalı Otopark a Koyuyorum Mustafa, Siyah Olduğu İçin Sıklıkla Yıkama ya Oranla Daha Ekonomik Oluyor Otopark Bedeli. Canlı-Cansız Risklere Karşı Korumak da Cabası

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
          Şimdi Gördüm Hakkaten. Geçen Hafta Göz de Randevu Vardı, O Zaman dır. Tam Karşısında Bi Tane de Gri Insignia Vardı. Kapalı Otopark a Koyuyorum Mustafa, Siyah Olduğu İçin Sıklıkla Yıkama ya Oranla Daha Ekonomik Oluyor Otopark Bedeli. Canlı-Cansız Risklere Karşı Korumak da Cabası
          siyah sahibi olmak zoooooooorrr
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
            Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
            siyah sahibi olmak zoooooooorrr

Arada, Form Kurallarının İlgili Maddesi Gereği İmzayı Küçülttüm.
            Bakalım Bu İkazı Bana Yapan Arkadaş ( clapclap ), Aynı Kuralı Halen İhlal Eden Diğer Arkadaşlara da İkaz Yapacak mı... cool

Yorum

İmzanızı Düzenlediğiniz için teşekkürler clapclap clapclap clapclap

Birde sizden söyle açıklayıcı bir yorumla imza resminizi nasıl küçültüğünüzü anlatırmısınız bir çok arkadaşımız bildeğinden küçültemiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ama imza büyükken daha güzeldi... ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                  Ama imza büyükken daha güzeldi... ihihi

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  İmzanızı Düzenlediğiniz için teşekkürler clapclap clapclap clapclap

Birde sizden söyle açıklayıcı bir yorumla imza resminizi nasıl küçültüğünüzü anlatırmısınız bir çok arkadaşımız bildeğinden küçültemiyor

Bu Konuda Gerekli Açıklamaları Bir Üyenin Değil Yönetimin Yapması, Usulen Daha Uygun Olacaktır. Bu Sebeple Uygulayan Değil, Fikir Veren Durumunda Olmayı Her Zaman Hayat Felsefesi Olarak Benimsemiş Olmamdan Ötürü Bundan, İmtina Ediyorum. Ayrıca Söz Konusu Bu Açıklama da Forum Kurallarının İlgili Maddesine, Yine Form Yöneticileri Tarafından Eklenmelidir. Keza İkaz Yapılırken O Maddeye Atıfta Bulunulmaktadır ve Onca Maddeyi Düzenleyebilen ve Gerekli İkazı, Aykırı Boyut Ölçülerine Göre Değerlendirebilip Yapan Bir Forum Yönetim Kadrosunun, Bu Gerekli Açıklamayı Yapamamış Olmaları Düşünülemeyecek Ölçüdedir. cool Bu Yapılırsa Katma Değeri; Atıfta Bulunan Maddeye Giden Üyenin Ne Yapacağını Bileceğidir.
                  Öte Yandan Form Kuralları Demişken Bu Bağlamda Bir Konuyu Daha, Hassasiyetle Gündeme Getirmeyi Çok Etik Buluyorum;
                  Forum Kurallarını İncelediğimizde Yazılan Maddelerin Çoğunluğunun, Üyeleri Sorumluluk Altında Tuttuğunu Görmekteyiz. Bunun Böyle Olması Gerekliliği, Aşikardır. Buna Rağmen Forum Yöneticileri Sadece "İlanlar" Bölümünde Sorumluluk Altına Girmişler. Bu da Kabul Edilebilir Diyelim.
                  Oysa, Forum İçin Anayasa Niteliğinde Olan Forum Kurallarının İlk Maddesi; "Forum İle İlgili Kuralların Hepsi Tüm Üyeler ve Yönetim İçin Geçerli Olup, Kuralların Uygulanmasında ve Gerekli İkazların Yapılmasında Kesinlikle Ayrım Yapılmayacaktır" Şeklinde Olursa, Forumun Entelektüel Kişiliği Çok Daha Fazla İtibar Kazanmış Olacaktır.... cool

Yazdıklarımın Eleştiri Olarak Değil, Tavsiye Niteliğinde Olarak Algılanması Temennilerimle..
                  İyi Forumlar... cool

Yorum

Resim ekleme ve resim küçültme ile ilgili aşağıdaki linki kullanabilirsiniz

http://www.insigniateam.com/forum/in...ic=4.msg5#msg5

Hüseyin abi selam verdik borçlu çıktık

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Resim ekleme ve resim küçültme ile ilgili aşağıdaki linki kullanabilirsiniz

http://www.insigniateam.com/forum/in...ic=4.msg5#msg5

Hüseyin abi selam verdik borçlu çıktık
                      Biraz Öyle Olmuş Hakkaten.

Yorum

hüseyin abi o ön tanpondaki plakalık hiç yakışmışmı şimdi opc ye ihihi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yakışmamış. Trafik Polisleri Her An Laf Edecekler Diye Plakalık Kullanıyorum. Orijinal Plakalar İstepne Havuzunda Geziyor

Yorum

heeeeeeee
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bugün Gökhan bir c180 ile yanımdan geçti.
                              Arkadaşları ile havalı bir geçiş yaptı.
                              Saygısını eksik etmedi yine de.
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

34KLS50 dun gece Opel Odak

2015 BMW F30 M Sport

Yorum

İşleniyor...
                                X