Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yolda Birbirini Görenler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Yolda Birbirini Görenler

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
    Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    34 ES 2996 Bahçeşehir 10,30 görülmüştür....
    Kedidir o kedi
    Bursa kedisi ?
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Biraz hizli bi kedi
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

34 HD 4665
        Şerifali tarafında gördüm
        Aracın rengi Mavi-Mor arası metelik bir renk (ilk defa görüyorum)
        Üzerinde 20 inç lansman jantı vardı.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bugun otobanda Morpheus Oktayi gordum. kornaya bastim, yanindan gectim. hic farketmedi bile. Kimbilir ne derdi vardi

Yorum

34 APG 09

Hasan ağa nasıl geçtin öle haliç tarafında yanımda ok gibiydin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yemre55
              34 APG 09

Hasan ağa nasıl geçtin öle haliç tarafında yanımda ok gibiydin

kardeşim benim, farketmedim seni, ben herzaman ok gibiyim biliyosun alet gidiyor ben napayım

Yorum

Zafer abi pazar kahvaltısana gelmiş olsa gerek

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                  yeni tavanıyla

[img width=800]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/778816_10151409849597422_31803896_o.jpg[/img]
                  InsigniaTEAM

Yorum

34 VBD 05 Volkan abi Tuzlada

Yorum

Selam arkadaşlar, bir sürü tesadüf üzerine sitedeki opc nurburgring' i gördüm 6. sayfada, çokta sevindim, aracın sahibi olarak bir kaç detay anlatmak için siteye üye oldum.

Performans açısından Çağrı arkadaşımız ve bir kaç kişi bilgilendirmiş, Mert lede aynı sitede oturuyoruz plakadan tanıdığım kadarıyla, inşallah tanışmak kısmet olur Öncelikle aracı 56 bin tl ye aldım hatta euro son anda bu kadar fırlamasaydı 54 bin tl ye gelecekti, fiyat farkını peşin aldığım için bu kadar indirdiler diye düşünüyorum, araç için 2 opsiyon vardı afl far ve sunroof, ikisinide gerekli görmediğim için istemedim ama araç orjinalinden farklı olarak yol bilgisayarı, aux girişi ve koltukları farklı geldi, yol bilgisayarı ve aux hiç yok, koltukların döşemesi farklı geldi. Benim için hiç problem değil ben tabureyede otururum eskiden yol bilgisayarıda yoktu sora sora yolumuda buluyordum onlar sorun değilde sebebi olarak Türkiye paketi böyle dediler. Kesinlikle bir şikayetim yokta sebebi biraz saçma geldi ama doğruysa Türkiye' yi 3. dünya ülkesi olarak mı görüyorlar diye çok daha fazla üzülürüm o kadar. Aracı alma sebebim performans - fiyat - düz vites - boyut olarak daha uygun bir araç Türkiye' de yok biliyorum hatta fiyatlarıda 110 bin tel den aşağı değil. astra gtc ler bile daha pahalı ve performansı çok daha düşük kalıyor. Bu fiyata 210 beygir, düz vites, bu kadar ufak boyutlarda, yarışa odaklı başka araç benim bildiğim 192 beygir olup 10 bin tl ucuza yine kardeşi opc ler var. Benim için donanımı ve segmenti önemli olmadığı için böyle diyorum. Yoksa B segmenti olup bu performans fiyat düz vites ve ufaklık olarak 2 araç daha var isim söyliyeyim mi bilemediğim için söylemeyim şimdilik ama görünüş itibariylede beğenmiyorum onları. Ben kendi aracımla alakalı söyleyeyim aracın corsayla ne kullanış ne yol tutuş nede performans olarak bir alakası yok hatta görünüş olarakta. Daha sert bir süspansiyon hayatımda ne duydum ne gördüm, inanılmaz derecede yola yapışıyor ama şehir içinde 30 u geçmek yürek istiyor çukur olduğu yerlerde özellikle caddede bile. Gülü seven dikenine katlanır derler ya aynen öyle. Son hız olarak 230 yazıyor teknik özelliklerinde ama yoluna, asfalt kalitesine göre 240 ı bile geçiyor araç. Hızlanma olarakta benle yarış yapmak isteyen diğer lüks araç sahipleri veya hevesli olanlar içinde çok moral bozucu olabiliyor. Yolda taciz görmediğim lüks araba sahibi kalmadı yada iltifat olarakta diyebiliriz. Buluşma organizasyon gibi birşeyler ayarlarsanız katılmak çok isterim.

Yorum

Selamlar hoş geldin keyifli forumlar.

Evet aynı sitede oturuyoruz arada görüyorum aracı,gayet güzel bir araba kazasız belasız kullanılması dileğimle..

Hemen hemen her gün görüştüğümüz bir grubumuz var,Koşuyolu,Acıbadem taraflarında görüşüyoruz uygun olduğun bir gün tanışmak isteriz.

Tekrardan hoş geldin
                        2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Hoşbulduk çok sevinirim, görüşmek üzere ...

Yorum

welcome
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

34 KLS 50 altunzade goruldu bugun

Yorum

vay eymenim. zehir gibisin vallaha...hakikatende kahvaltıdaydım.
                                Orjinal yazı sahibi: cagri
                                yeni tavanıyla

[img width=800]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/778816_10151409849597422_31803896_o.jpg[/img]
                                çağrıcığım senden de bişey kaçmıyor ..:-)
                                180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

İşleniyor...
                                X