benim araba hele şükür beni biri görmüş 81 DY 444 haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Açıkçası bana çok uçuk geliyor tek olmak için 70k ya corsa. O paraya bi corsa bi astra full alınır.
Ama araç cook şık. O a laf yok.
tek olmaktan dolayı değil bence, Corsa OPC Nürburgring çok deli bir araba, yerinde durmuyor kıpır kıpır tam fırlama birşey
Recaro koltukların keyfi anlatılmaz, 1.6T 210hp 250nm motor, Brembo frenler, sınırlı kaymalı kilitli diferansiyel, Bilstein alçaltılmış spor şasi daha neler neler
Serdar abi gelse de hislerime tercüman olsa ihihi
İstanbulpark'ta Volkan Işık, bizim Volkan abi ve ben OPC Nürburgring'le yan yan gitmiştik
Açıkçası bana çok uçuk geliyor tek olmak için 70k ya corsa. O paraya bi corsa bi astra full alınır.
Ama araç cook şık. O a laf yok.
tek olmaktan dolayı değil bence, Corsa OPC Nürburgring çok deli bir araba, yerinde durmuyor kıpır kıpır tam fırlama birşey
Recaro koltukların keyfi anlatılmaz, 1.6T 210hp 250nm motor, Brembo frenler, sınırlı kaymalı kilitli diferansiyel, Bilstein alçaltılmış spor şasi daha neler neler
Serdar abi gelse de hislerime tercüman olsa ihihi
İstanbulpark'ta Volkan Işık, bizim Volkan abi ve ben OPC Nürburgring'le yan yan gitmiştik
O kadar deli bi aletmi ya.
Supermis. Lafları geri aldım.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum