Sen Acibadem de misin bi bulusalim bu aksam ISE de konusuruz ya
Ben Sultangazi'de oturuyorum malesef Mahmutbey gişelerine bir hayli yakınım. Yarın bulduğum ders notlarını sana yollamaya çalışırım, en azından böyle bir yardımım olsun
Ben genelde salı günleri sabah 7:30 da üniversitede aracımın içinde ya da elif büfede oturmuş vaziyette olurum. Bazen park yeri arayan beyaz bir astra görüyorum homurtulu egzoz sesiyle geçiyor ama plakaya dikkat etmedim. Zaten seninle tanışıklığımızda ISE de nickimi söylerken olmuştu birde saol quiz için yardım ettin o gün
Birgün oturup muhabbet etmek isterim.
Benim de gozlerim Insignia ariyordu bi kac tane var okulda.
Bende egzoz yok stock arac bi kac astra dha var onlarin da bazilarini taniyorum ben onlarda olamaz zaten
Dur bakalim almanyaya gidip bi yay aliyim ilk bi de difuzor sonra guzel bi ses yakaliycami bilsem o ise de giricemde bakalim...
Kardesim su dersi bi geceyimde baska bisey istemiyorum ikinci alisim ort cok kotu bakalim...
bizim burda foruma takılan bi ben varım heralde diğer insigniaların yanından geçerken adamın yüzüne bakıyorum selam vericem hani hiç oralı olmuyolar..bi gün dövcekler beni bu gidişle ne bakıyorsun ayağına
2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
bizim burda foruma takılan bi ben varım heralde diğer insigniaların yanından geçerken adamın yüzüne bakıyorum selam vericem hani hiç oralı olmuyolar..bi gün dövcekler beni bu gidişle ne bakıyorsun ayağına
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum