Kardeşim Selam, senle tanıştıkta tanışma anımız pek iyi olmadı. Yarın "Gerçek"e götürcem arabayı sen "Odak"mı demiştin gerçekten sonra oradan da bir fiyat vs. alayım. Bide yan binada bizim akrabalar oturuyor sizin binanın önündeki kamera yolu çekiyormuş sanırım yarın gelip kayıtlara bakıcam. İyi geceler.
Kardeşim Selam, senle tanıştıkta tanışma anımız pek iyi olmadı. Yarın "Gerçek"e götürcem arabayı sen "Odak"mı demiştin gerçekten sonra oradan da bir fiyat vs. alayım. Bide yan binada bizim akrabalar oturuyor sizin binanın önündeki kamera yolu çekiyormuş sanırım yarın gelip kayıtlara bakıcam. İyi geceler.
Geçmiş olsun hayırdır
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Teşekkür ederim. Araç park halindeyken önüme geri geri yanaşan araba vurmuş. Ön plkanın üst kısmında tampon çizilmiş ve panjurdaki en alttaki çıta kırılmış onu tutan arka kısımdaki siyah parçada kırılmış. Tampondaki boyaları eve gelince çıkardım ama çokta uğraştırmadı açıkcası ama tamponda iz kalmadı. Bir tek kırık panjur kaldı? Acaba sadece alttaki çıtayı değiştirirler mi?
geçmiş olsun kardeşim dediğim gibi odak'a götür orada hallederler en iyi bi şekilde ben bi kamera kayıtlarını sorarım bilgi veririm sana buradan ama bizim binadaki kamera yolu göstermiyo diye biliyorum...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Saolasın, ben bugün kamerayla uğraşamadım. Sen bir bakıp haber verirsen sevinirim. Gerçekte iyi abimiz var çok eski bir tanıdık bugün gittim tamponda hiçbişey yok Allahtan. Panjurunda en alttaki çıtası kırılmış sadece sıfır takma hiç dedi araştıyor şimdi sadece alttaki çıtayı bulurum ben dedi 1-2 gün idare et pazartesi salı gelir mutlaka dedi. Yani sadece alttaki çıtayı değiştirip halledicez inşallah olayı. Dün akşam için çok saol tekrar. Bir anda nevrim döndü öyle görünce arabayı numaranı almaya unuttum görüşelim mutlaka bir akşam
Yorum