Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yolda Birbirini Görenler
Collapse
X
-
www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Ynt: Yolda Birbirini Görenler
Şimdi Gördüm Hakkaten. Geçen Hafta Göz de Randevu Vardı, O Zaman dır. Tam Karşısında Bi Tane de Gri Insignia Vardı. Kapalı Otopark a Koyuyorum Mustafa, Siyah Olduğu İçin Sıklıkla Yıkama ya Oranla Daha Ekonomik Oluyor Otopark Bedeli. Canlı-Cansız Risklere Karşı Korumak da Cabası
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaŞimdi Gördüm Hakkaten. Geçen Hafta Göz de Randevu Vardı, O Zaman dır. Tam Karşısında Bi Tane de Gri Insignia Vardı. Kapalı Otopark a Koyuyorum Mustafa, Siyah Olduğu İçin Sıklıkla Yıkama ya Oranla Daha Ekonomik Oluyor Otopark Bedeli. Canlı-Cansız Risklere Karşı Korumak da Cabasıwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsOrjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaŞimdi Gördüm Hakkaten. Geçen Hafta Göz de Randevu Vardı, O Zaman dır. Tam Karşısında Bi Tane de Gri Insignia Vardı. Kapalı Otopark a Koyuyorum Mustafa, Siyah Olduğu İçin Sıklıkla Yıkama ya Oranla Daha Ekonomik Oluyor Otopark Bedeli. Canlı-Cansız Risklere Karşı Korumak da Cabası
Arada, Form Kurallarının İlgili Maddesi Gereği İmzayı Küçülttüm.
Bakalım Bu İkazı Bana Yapan Arkadaş ( clapclap ), Aynı Kuralı Halen İhlal Eden Diğer Arkadaşlara da İkaz Yapacak mı... cool
Yorum
-
İmzanızı Düzenlediğiniz için teşekkürler clapclap clapclap clapclap
Birde sizden söyle açıklayıcı bir yorumla imza resminizi nasıl küçültüğünüzü anlatırmısınız bir çok arkadaşımız bildeğinden küçültemiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tozseAma imza büyükken daha güzeldi... ihihi
Orjinal yazı sahibi: FacomXİmzanızı Düzenlediğiniz için teşekkürler clapclap clapclap clapclap
Birde sizden söyle açıklayıcı bir yorumla imza resminizi nasıl küçültüğünüzü anlatırmısınız bir çok arkadaşımız bildeğinden küçültemiyor
Öte Yandan Form Kuralları Demişken Bu Bağlamda Bir Konuyu Daha, Hassasiyetle Gündeme Getirmeyi Çok Etik Buluyorum;
Forum Kurallarını İncelediğimizde Yazılan Maddelerin Çoğunluğunun, Üyeleri Sorumluluk Altında Tuttuğunu Görmekteyiz. Bunun Böyle Olması Gerekliliği, Aşikardır. Buna Rağmen Forum Yöneticileri Sadece "İlanlar" Bölümünde Sorumluluk Altına Girmişler. Bu da Kabul Edilebilir Diyelim.
Oysa, Forum İçin Anayasa Niteliğinde Olan Forum Kurallarının İlk Maddesi; "Forum İle İlgili Kuralların Hepsi Tüm Üyeler ve Yönetim İçin Geçerli Olup, Kuralların Uygulanmasında ve Gerekli İkazların Yapılmasında Kesinlikle Ayrım Yapılmayacaktır" Şeklinde Olursa, Forumun Entelektüel Kişiliği Çok Daha Fazla İtibar Kazanmış Olacaktır.... cool
Yazdıklarımın Eleştiri Olarak Değil, Tavsiye Niteliğinde Olarak Algılanması Temennilerimle..
İyi Forumlar... cool
Yorum
-
Resim ekleme ve resim küçültme ile ilgili aşağıdaki linki kullanabilirsiniz
http://www.insigniateam.com/forum/in...ic=4.msg5#msg5
Hüseyin abi selam verdik borçlu çıktık
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXResim ekleme ve resim küçültme ile ilgili aşağıdaki linki kullanabilirsiniz
http://www.insigniateam.com/forum/in...ic=4.msg5#msg5
Hüseyin abi selam verdik borçlu çıktık
Yorum
-
hüseyin abi o ön tanpondaki plakalık hiç yakışmışmı şimdi opc ye ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum