Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsan davranışları Genetik mi yoksa,Doğum sonrası mı kazanılır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsan davranışları Genetik mi yoksa,Doğum sonrası mı kazanılır?

Forum uyelerimizin bu konudaki yorumlari nelerdir?

İnsan davranışlarında genetik faktörler mi belirleyicidir, yoksa doğum sonrası eğitim ile kazandırılmış davranış modelleri mi?
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: İnsan davranışları Genetik mi yoksa,Doğum sonrası mı kazanılır?

Bence kisiye gore degisir,volkanin ki genetik,erhanin ki dogum sonrasi... Gibi geliyo bana. ihihi ihihi

Yorum

her ikiside onemlidir.. insan cogu davranislari yapabilme yeterliligyle donatilmistir ama bunun ortaya cikmasi cevresel faktorler ve bireysel cabayla meydana gelir
      F30 Sport+

Yorum

Genetik, çevre ve alışmaya bağlı olan değişikler diyebiliriz.
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bazıları genetik bazıları kazanılmış davranış biçimleri.
          Astra Hb.1.6 115 Comfort-

Yorum

Fiziki olanlar ve beceriler genetiktir ama becerileri ortaya çıkarmak için çevre faktörü ihtiyaçlar önemlidir genetik olarak eksik doğan çocuklarımıza hiç bir zaman sonradan bu eksikliği %100 kazandıramayız ama genetik olarak mevcut donanımlara sahip çocuklarımızı yönlendirerek kendilerindeki giz cevherleri ortaya çıkartabiliriz sonuç olarak davranışların %90 sonradan elde edilen %10 ise doğuştandır öğretmeler bunu daha iyi anlar bir sınıfta çok haşere muhabbet eden öğrenciler içinde çok sakin ve sessi duran öğrenciler vardır bunlar o %10 dan dır

Sonuçta iki side çok önemli her şeyden önemli side bu yetkinliklerin dengeli olması her şeyin fazlası zarardır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                Bence kisiye gore degisir,volkanin ki genetik,erhanin ki dogum sonrasi... Gibi geliyo bana. ihihi ihihi
                aynen katiliyorum zavalli erhancim merdivenden dusme yada besikten kafa ustu cakilma gibi bir olay yasadigi muhakkak haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  haha haha haha
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                  X