Bizim corollayı satmak için hesap açmıştık. İlanın süresi biticek diye mesaj gelmişti 4 gün önce bu gunde girip yeniden ilan veriyim dedim ve "Hesabınız bloke edilmiştir." yazısı çıktı. maad maad bunun sebebini bilen varmı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sahibimden.com'da "Hesabınız bloke edilmiştir." yazısı ?
Collapse
X
-
Ynt: Sahibimden.com'da "Hesabınız bloke edilmiştir." yazısı ?
Eski ilanı silmeden aynı ilandan birtane daha girdiğiniz zaman Sahibinden.Com ceza verebiliyor. Aklıma başka bir neden gelmedi.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
1 Hafta olması lazım, yeni hesap açıp tekrar ilan girmeniz daha iyi olur bence (Bu arada süreden emin değilim yanlış bilgi vermek istemiyorum)[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
yenıden üye olmak için sizden telefon no istior eger sistemde vereceğiniz tlf no daha önce girilmişşe bu numarayı kabul etmez
daha önce ilan verdiyseniz aynı katagoride 1 ay gecmesi lazım ama hesap bloke edilmesi ilginç 0 850 222 44 44 telefonu ara yardım eerler yada destek@sahibinden.com mail at
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxryenıden üye olmak için sizden telefon no istior eger sistemde vereceğiniz tlf no daha önce girilmişşe bu numarayı kabul etmez
daha önce ilan verdiyseniz aynı katagoride 1 ay gecmesi lazım ama hesap bloke edilmesi ilginç 0 850 222 44 44 telefonu ara yardım eerler yada destek@sahibinden.com mail at
2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.
Yorum
Yorum