Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PASSAT CC DSG

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: PASSAT CC DSG

Bu araç oldukça donanımlı, full+full+full tadında bir araç Ancak 2. elde bulacağınız araçlar sıfırından daha pahalı oluyor. Ben ağustos ayında interlagos, gündüz ledli bixenon, alcantra döşeme ve cam tavanlı araç için 87bin TL fiyat almıştım.. Diğer extra donanımların hiçbiri yoktu.. Ki bu saydığım 4 donanım en ideal ve olmazsa olmazlar..
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Vw lerin şanzımanları garanti bittikten sonra sorun çıkaran şanzımanlar(özellikle öyle ayarlanıyormuş serviste dediler ) aşırı ısınma probleminden dolayı 3 bin TL gibi bir masraf çıkarıyorlar. bunu gözardı ettiğinizde cc gayet havalı bir araç
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Aracın bütün bakımları serviste yapılmışsa iyi niyet garantiNin devam ediyor ve özellikle şanzımanda neredeyse hiç para edemiyorsunuz
        F30 Sport+

Yorum

Benim bildigim cc ler tek donanimla geliyor ve gayet yeterli donanimda araclar ledli xenon falan standart alabilceginiz iki opsiyin var biri cam tavan biri metalik renk diye biliyorum
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Özel siparış edeceğiniz bir CC'ye 30 dan fazla ekstra donanım eklenebiliyor, Anahtarsız Çalıştırma, Active Şase, Şerit Takip Asistanı, Yarı Deri, Tam Deri Koltuk ve vs...

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
              Benim bildigim cc ler tek donanimla geliyor ve gayet yeterli donanimda araclar ledli xenon falan standart alabilceginiz iki opsiyin var biri cam tavan biri metalik renk diye biliyorum
              Yok Yiğit kardeşim oldukça farklı donanımda oldukça farklı araçlar oluyor.. Bayi bayi araştırmalarım ve tecrübelerim böyle diyor
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                Yok Yiğit kardeşim oldukça farklı donanımda oldukça farklı araçlar oluyor.. Bayi bayi araştırmalarım ve tecrübelerim böyle diyor
                +1
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Acarlar dan satış temsilcisi Beran Haliloğulları na sormanızı tavsiye ederim..
                  Bana scirocco yu bulmuştu mesela vaktiyle

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

dsg şanzuman ödüllü bi makina 10 yıl garantisi var bence hiç düşünmeden alınası bi araba ama sıfır fiyatı 80 000 tl ikinci elleri 85000 tl bende bunu anlamadım
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bulunmuyor bayide sıfır için 4 ay deniyor şimdi kampanya ile euro kurunu 2,09 tl den hesaplıyor bayiler 2,09 tl ilerde 4 ay sonra 2,4 tl ye çıkacak diye alıcılar ikinci el fazla fiyata alıyor ama araç için en iyi bekleme süresi 3 ay dediler .. (
                      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

buda ayrı bi satış taktiği bence türkiyeye az araba sokuyorlar sonra araba yok 3 ay sonraya diyorlar
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

UZun zamandır kur 2.09 bu araç için
                          F30 Sport+

Yorum

Bir de adama sormak lazım 3,5 ay beklediğin aracı neden 3500 km de satıyorsun diye ???
                            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

3,5 ay bekleyip araç bulunmadığında üstünden para kazanıyorlar satanlar ..gökhan arkadaş anlıyordur vw. grubunu..daha iyi biliyordur benden ..

Yorum

2,09 kurla güncel kur arasında aracın son kullanıcıya maliyeti 10000 tl oynuyor sistem bu alan satan bayii vosvoscular hep kazanıyor..

Yorum

İşleniyor...
                                X