Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Clio Reklamı Çalıntı mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Clio Reklamı Çalıntı mı?

Daha reklamı ilk gördüğümde aklıma gelmişti ama ancak bugüne yazmak nasipmiş. Yok şurda şu saate gördüm yok öyleydi böyleydi die konuşan elemanlar var. Seat Leon un efsane kasası çıktığında da reklamı o şekilde yapılmıştı. Yeni clio nun reklamı da buna oldukça benziyor.

Bakın farkı görün

Leon Reklamı
    http://www.youtube.com/watch?v=vJfTr4kcHNc#

Clio Reklamı
    http://www.youtube.com/watch?v=uLBtVBtQV2Q#ws

Ynt: Yeni Clio Reklamı Çalıntı mı?

bende reklamı görünce onun Clio olduğunu bilmeden babama Leon reklamı yine başlamış dedim, sonunda şok Clio bence yanlış bi iş yaptı Reno
    InsigniaTEAM

Yorum

Çalıntı değilde esinlenme diyelim.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Firmalar biraz değişiklikler yaparak aynı şeyleri tekrar önümüze servis ediyolar.
        Hatta bazı firmalar sırf ürünlerini sattırmak için türlü türlü yalanlar söylüyorlar.mesela yeni çıkan peugeot 301 ve citroen c elysee zaten aynı araçlar sadece ufak makyaj farklılıkları var.4.000.000 km den fazla test edildi deniyor.Allah aşkına böyle bir testin imkanı varmı ufak bir hesap yapıp görebilirsiniz.
        ortalama 100 km/h ile gidildiğini farz etsek 24 saatte 2400 km yol gidilir.yılda 365*2400 = 876.000 km /yıl eder
        yani 4,5 yılda ancak 4.000.000 km yapılabilir.
        Yalan söyelerken biraz destekli söylemek lazım bukadarda olmazz
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

0:49 da ufaktan bi seatı andırıyo arkası zaten
          2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

4 milyon kilometre test edildi derken tek bir araç değildir zaten. belki 10 belki daha fazla arabadır. biri çöllerde kilometre yaparken biri izlandada kullanılıyordur. küçük bir hile var, yalan yok yani.

Yorum

evet o çeşit bir hile Insignia reklamında da vardı, "1.6 motordan 180hp çıkaran tek otomobil" gibi birşey diyordu, ama aslında demek istedikleri şuanda satışta olan D segmentleri içinde tek olması
              InsigniaTEAM

Yorum

bu arada güncel kasa leonlar gerçekten güzel arabalar ama diyarbakırdaki ve tahminimce tüm türkiyedeki kullanıcı profili yüzünden elim varmadı almaya, gittim megane coupe aldım 2 yıl önce. yine de hala hoşuma giden uygun fiyatlı kaliteli bir araç. yalnız showroomda arabayı incelerken şoför kapısı açınca ön çamurluğun içinin boş ve iç kısımdan farın arkasının göründüğünü farkettim. bizim arabalarda izolasyon var, aa bunda izolasyon koymayı unutmuşlar dedim, showroomdaki tüm leonlara baktım hiçbirinde yoktu. o an kalitesinden ciddi biçimde şüphe etmiştim.

Yorum

gercekten birbirlerine benziyor
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                  X