Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün Yaşadığım Olay

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bugün Yaşadığım Olay

Orjinal yazı sahibi: smg05
    Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    muharremcim en güzelini hem olay anında hemde olay sonrasında yapmışssın gereken yapılır, bu tarz şikayetlerin peşi kesinlikle bırakılmıyor...
    Saol abi. Şikayeti Esenler emniyet müdürlüğünü seçtim, doğru nokta orası demi abi? Neticede otogarın ilerisine denk geliyor. Acaba yanlış mı yolladım?

@bassoprofondo çok saolun hocam
    Ömer abi çok ekşın dolu bir adamsın anlaşılan
    yok kardeşim ya, ben de kavga edecek bir kişi değilim aslında, işin şakası o aile varken böyle şeylere zaten gerek yok, ayrı zamanda da gerek yok, haklıyken haksız olmanın lüzumu yok Akl-ı Selim davranmak lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      muharremcim en güzelini hem olay anında hemde olay sonrasında yapmışssın gereken yapılır, bu tarz şikayetlerin peşi kesinlikle bırakılmıyor...
      Saol abi. Şikayeti Esenler emniyet müdürlüğünü seçtim, doğru nokta orası demi abi? Neticede otogarın ilerisine denk geliyor. Acaba yanlış mı yolladım?

@bassoprofondo çok saolun hocam
      Ömer abi çok ekşın dolu bir adamsın anlaşılan
      yok kardeşim ya, ben de kavga edecek bir kişi değilim aslında, işin şakası o aile varken böyle şeylere zaten gerek yok, ayrı zamanda da gerek yok, haklıyken haksız olmanın lüzumu yok Akl-ı Selim davranmak lazım
      Aynen abi inşALLAH aynı hassasiyetle cevap gelir banada.
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

inşallah kardeşim

Yorum

Gerçekten herkezin örnek alması gereken bi davranış herkez böyle duyarlı olsa hiç bi sorun kalmaz nasıl cesaret edip böyle gidebiliyor ilginç bi ekip durdurduğunda mazeretini nasıl açıklayacak acaba yada karşıdan resmi bi araç gelse ne yapacak.

Yorum

orada onlarca araç mağdur durumda, herkes öylece seyretmeyip tepkisini gösterse bunun gibi dengesizler bu cesareti bir daha bulamazlar. o kadar insana eliyle koluyla yol ver diyor, sana hakaret edebiliyor pes diyorum. senide duyarlı hareketinden dolayı tebrik ediyorum. umarım gereken ceza verilir yaptıkları yanına kalmaz.
               2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AstraJ
              Bu ulke cok guzel de,insani baya cahil,egitimsiz ve kotu. En onemlisi insana saygi yok.

Asıl sorun burası çevreyoluna bağlantı noktası. Trafik sakin olsa ben bunu fark etmesem kafadan çarpsam sonuç inan daha kötü olurdu maad
              Iste ne olursa olsun temelinde cahillik ve gormemislik yatiyor. Ha bide saygi tabii.

Tipinden belli adamin
              2015 BMW F30 M Sport

Yorum

evet evet ceza + cennetten çıkma dayak piyasada ö..z çok hiho

Yorum

Bu olay Avrupa'da olsa adamın ehliyetine çoktan el konmuştu ve psikolojik tedavi için hastaneye gönderilmişti...
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

DH da konu bayağı amacından saptı

http://forum.donanimhaber.com/m_6746...m.htm#67476342
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Maalesef cezalar yetersiz buyuzden böyle örnekleri çok görürüz ama duyarlılığınız için tebrikler
                      Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

İşleniyor...
                      X