Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün Yaşadığım Olay

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bugün Yaşadığım Olay

Öncelikle merhaba forumdaşlarım,
    Bugün otogar yolundan aksaray istikametine bağlanırken bir trafik sıkışıklığı oldu öncelikle trafik kazası oldu zannettim. Sonra trafiğin odak noktasına yaklaştıkça sağ tarafta bir yoğunluk vardı, bir tane uyanık kamyonet en sol şeritten dönmüş ters istikamete doğru ilerliyor trafikten kurtulmak için. Birde yetmezmiş gibi millete sağa kay, şöyle devam et diyor. benim sırf bu uyanık yüzünden sol taraftaki boş olan aksaray istikameti bağlantı noktasına dönemiyorum. Plakası belirgin olunca bende fotografını çektim ve bu da beni gördü zaten fark ederseniz fotografın birinde bana ne yapıyorsun der gibi poz vermiş, sonra bende bu fotografı emniyete vereceğim dedim ve bana ufak bir hakarette bulunup önüne döndü zaten hakaret ettiğinde benim araç ile aram açılmıştı, karşılık bile vermedim.

Sonuç olarak bu hatalı araç kullananı ne yapabilirim? Nasıl şikayet edebilirim?Bana karşı bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum çünkü bunlara bu kadar fırsat vermemeli, hatasını görmeli.
    Sizin bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
    Gökhan abi özellikle senin düşünceni merak ediyorum.

Not: Bu konuyu Donanımhaberde de paylaştım.

EDİT:

Bu da şikayet dilekçem forumdaşlarım, şikayeti az önce bildirdim internet üzerinden

Öncelikle merhabalar,
    Bugün saat 13:02 civarında İstanbul Esenler otogarın ilerisindeki Aksaray, vatan caddesi sapağına dönmeye çalışırken trafik yoğunluğu ile karşılaştım. Yoğunluk Atışalanı istikametine doğruydu, bu durumdan kurtulmaya çalışan 34 GP 7538 plakalı sürücü bağlantı noktasında en sol şeritte ters istikamette ilerleyerek diğer sürücülerin yer vermesi için ikaz ederek, trafiği zor duruma sokmuştur, aksaray istikametinde trafik olmamasına rağmen bu kişi tarafından birçok sürücü uzun bir süre zaman kaybı yaşamıştır. Kendisi ayrıca fotograf çektiğimi fark ettiğinde bana hakarette bulunmuştur.
    Fotografların ayrıca linki burada bulunmaktadır.
    http://img16.imageshack.us/img16/219...1029130212.jpg
    http://img831.imageshack.us/img831/6...1029130221.jpg
    Gerekenin yapılmasını arz eder, hayırlı vazifeler dilerim.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Ynt: Bugün Yaşadığım Olay

Bu ulke cok guzel de,insani baya cahil,egitimsiz ve kotu. En onemlisi insana saygi yok.

2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AstraJ
      Bu ulke cok guzel de,insani baya cahil,egitimsiz ve kotu. En onemlisi insana saygi yok.

Asıl sorun burası çevreyoluna bağlantı noktası. Trafik sakin olsa ben bunu fark etmesem kafadan çarpsam sonuç inan daha kötü olurdu maad

Yorum

Daha öncede bir organizasyon sırasında ufak bir trafik kazası olmuştu ve bir üyemiz emniyete e-mail atarak durumu izah etti ve ekte foto-video yerleştirdi. Emniyet hemen e-mail'e cevap vermişti ve gereğinin yapılacağını söylemişti. Sende öyle yapabilirsin kardeşim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
          Daha öncede bir organizasyon sırasında ufak bir trafik kazası olmuştu ve bir üyemiz emniyete e-mail atarak durumu izah etti ve ekte foto-video yerleştirdi. Emniyet hemen e-mail'e cevap vermişti ve gereğinin yapılacağını söylemişti. Sende öyle yapabilirsin kardeşim
          Şuan mail atıyorum abi teşekkür ederim.

Yorum

Tebrik ediyorum duyarlı davranışından dolayı

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

Bu da şikayet dilekçem forumdaşlarım, şikayeti az önce bildirdim internet üzerinden

Öncelikle merhabalar,
              Bugün saat 13:02 civarında İstanbul Esenler otogarın ilerisindeki Aksaray, vatan caddesi sapağına dönmeye çalışırken trafik yoğunluğu ile karşılaştım. Yoğunluk Atışalanı istikametine doğruydu, bu durumdan kurtulmaya çalışan 34 GP 7538 plakalı sürücü bağlantı noktasında en sol şeritte ters istikamette ilerleyerek diğer sürücülerin yer vermesi için ikaz ederek, trafiği zor duruma sokmuştur, aksaray istikametinde trafik olmamasına rağmen bu kişi tarafından birçok sürücü uzun bir süre zaman kaybı yaşamıştır. Kendisi ayrıca fotograf çektiğimi fark ettiğinde bana hakarette bulunmuştur.
              Fotografların ayrıca linki burada bulunmaktadır.
              http://img16.imageshack.us/img16/219...1029130212.jpg
              http://img831.imageshack.us/img831/6...1029130221.jpg
              Gerekenin yapılmasını arz eder, hayırlı vazifeler dilerim.

Not: @taner hocam teşekkür ederim

Yorum

aslında şikayete gerek yoktu onu orada indirip bi güzel ıslatmak süper olurdu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  aslında şikayete gerek yoktu onu orada indirip bi güzel ıslatmak süper olurdu...
                  Eğer ceza aldırabilirsem, bu dayaktan daha beter olacak onun için. Ayrıca yanımda annem ile kardeşim vardı, onlara panik yaşatmak istemedim.

Yorum

muharremcim en güzelini hem olay anında hemde olay sonrasında yapmışssın gereken yapılır, bu tarz şikayetlerin peşi kesinlikle bırakılmıyor...
                    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                      Eğer ceza aldırabilirsem, bu dayaktan daha beter olacak onun için. Ayrıca yanımda annem ile kardeşim vardı, onlara panik yaşatmak istemedim.
                      ceza+dayak süper olurdu ama tabii aile varsa iş değişir

Yorum

Millete kötü örnek teşkil etme, biz örnek bir forumuz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                          doğru olanı yapmışsın müdür, aileni uzak tut böyle belaya bulaşma, olası bir kazayı atlatman bile başlı başına hayırlı bir olay
                          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            muharremcim en güzelini hem olay anında hemde olay sonrasında yapmışssın gereken yapılır, bu tarz şikayetlerin peşi kesinlikle bırakılmıyor...
                            Saol abi. Şikayeti Esenler emniyet müdürlüğünü seçtim, doğru nokta orası demi abi? Neticede otogarın ilerisine denk geliyor. Acaba yanlış mı yolladım?

@bassoprofondo çok saolun hocam
                            Ömer abi çok ekşın dolu bir adamsın anlaşılan

Yorum

muharrem
                              2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                              X