Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Android 4.0.4 ve Root Hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Android 4.0.4 ve Root Hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle hayırlı bayramlar olsun. Nice bayramlara dileğimle başlamak isterim.

Ben telefonumun sürümünü 2.3.4'e düşürmek maksadıyla bir Rom ve Flashtool programı indirmiştim. Başarılı olamayacağımı anlayıp vazgeçerek mevcut versiyonda overclock yapmak istedim ve bilgisayara internetten verilen bir dosyayı indirdim. İlk deneyişimde başarılı olup olamadığımı bilemedim bir şey oldu ve programı sanırım yarıda (yeniden başlatmalara kalmadan) kapattım.

Sonra telefonda değiştirmeyi unuttuğum şıklar farkedip bu şıkları işaretleyerek programı yeniden başlattım telefon 2 dakikada kendini 4 kere yeniden başlatarak işlemi bitirdi. Yapabildiğime sevinmiştim Superuser ve SetCPU for Root users adlı iki program indirdim. Superuserin çalışma mantığını kavrayamadım ve OverClock için SetCPUya geçtim. birşeyler yaptım ama başarılı olamadım. Programı varsayılana döndürerek telefondan sildim.

Problemim şu. Telefon kendi kendine medyanın veya telefon zilinin sesini kafasına göre kısıp açıyor ekrandan müdahele ediyorum ekran üzerinden sesi geri açıyorum ama yine kısıyor. Ses açıp kapama tuşuna müdahele edip sesini geri açmadıkça sürekli kısma tuşuna basılıymış gibi davranıyor.
    Diğer problem , telefon kafasına göre zil sesini ve mesaj sesini değiştiriyor. Ne kadar geri düzeltirsem o kadar geri değiştiriyor. Hatta bazen iyice azıtıp her saniye zil sesi değiştiriyor buna oranla telefonda kasma oluyor.
    Son problem ise dokunmatiği bazen kontrol edemiyorum kendi kendini kontrol edip ekrana rastgele dokunuyor.

Bütün bu olanlar bugün root açmaya uğraştıktan sonra başladı. Şimdi sizden isteğim şu.
    Bana bunu açıklayabilecek bir abim veya arkadaşım var mı? Bu sorun nasıl çözülür? Telefonu servise vermeli miyim (Root garantiyi bozuyor diye biliyorum)?

Denediğim çözümler : Başta ayar sonra sadece rehber yedeği alıp fabrika ayarlarına sıfırlamak.

İnternette 1 saatten fazladır araştırıyorum bulamadım. Bilen varsa lütfen yardım etsin. İyi geceler..
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Android 4.0.4 ve Root Hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Geçmiş olsun Telefonun Marka sı ve modeli ne ?

Sanki yaptığın işlemlerde yarım kalan bir prosess yüzünden telefon bütünlüğünü kaybeymiş üzerine sağlam çalışan bir image bulup odin ile yazmalısın ama bu işleri bilmiyorsan uğraşma bir bilen 15-20 lira ver yapsınlar bu işlemlerde yarım kalan proseslerden sonra geri dönüş olmuyabiliyor bu yüzden bilene yaptır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Android 4.0.4 ve Root Hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Geçmiş olsun Telefonun Marka sı ve modeli ne ?

Sanki yaptığın işlemlerde yarım kalan bir prosess yüzünden telefon bütünlüğünü kaybeymiş üzerine sağlam çalışan bir image bulup odin ile yazmalısın ama bu işleri bilmiyorsan uğraşma bir bilen 15-20 lira ver yapsınlar bu işlemlerde yarım kalan proseslerden sonra geri dönüş olmuyabiliyor bu yüzden bilene yaptır.
      Saol Fatih abicim telefonun Marka/Modeli Sony Erricson/Xperia Ray

Bu 15-20 liraya android sürümünü 4.0.4 den 2.3.4e düşüreceklerse helal ede ede vereyim 20 hatta 30 vereyim yani (malum öğrenci hali ihihi)

Bu sabah pek yapmadı bu sorunları Bir tek hala arada dokunmatiği kontrol edemiyorum mesaj yazarken saçmalıyor artık bakalım birini bulacağız..

Fatih abi birşey daha soracağım Symbian ile oynamak Androidle oynamaya benzer mi bir arkadaşım symbianla istediği gibi oynuyor yazılım değiştiriyor sürüm yeniliyor (Telefonu Nokia 5800 Xpress Music) yani ona yaptırayım diye düşünüyorum ama başka tanıdığım yok çünki çevremden..
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
      X